Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τρεις συμβουλες της τελευταιας στιγμης

Στον στρατο δεν γνωριζεις να κανεις απολυτως τιποτα...οταν θα ρωτανε διαφορα...
    Δεν γυρνας το βραδυ και πριν τη κατακλιση ασκοπα γυρω στο λοχο θα σε "μαζεψουν " για αγγαρειες
    Στη βολη ανοιγουμε το στομα ή βαζουμε κανα βαμβακι στο αυτι γιατι θα "σφυρανε"τα αυτια για μερες και ποτε μα ποτε δεν παιρνουμε μεγαλυτερο νουμερο αρβυλα απο οτι φοραμε επειδη καποιος ανοητος μας ειπε οτι θα μας χτυπησουν... θα κλαψεις αν το κανεις!!
    Αντε με το καλο!!!
    Τεσσερις ειναι τελικα οι συμβουλες σου!!!αλλα μπραβο ολες πολυ χρησιμες!!!θα ηθελα να ενισχυσω τη συμβουλη περι προστασιας των αυτιων με ωτασπιδες στις βολες!!!δεν ειναι τυχαιο που στις ξενες ταινιες φορανε κατι σαν ακουστικα!τουλαχιστον βαλε ωτασπιδες προφασιζομενος ωτιτιδα κλπ...
    αν παθεις ζημια πως θα ακους μετα τον υπεροχο ηχο της σκαστρας του 335i ????!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στρατο.....σου αφιερωνω το παρακατω στρατιωτικο ασμα ..... :

https://www.tube.lankaeuro.com/video...%B5%CF%82.html
    επισης και απο μενα αφιερωμενο το ιδιο τραγουδι

2. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Nikos (13-08-10), stratos (13-08-10)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χεχε Νίκο σε ευχαριστώ πολύ, είναι ότι πρέπει για την περίπτωση.

Αρη, η σκοποβολή είναι χόμπι μου οπότε θα πάω προετοιμασμένος για αυτό. Θα πώ να μου φέρουν ωτοασπίδες στο πρώτο επισεπτήριο.

Γιάννη φοράω 45-46. Θα πάρω τις 46 και αν είναι μεγάλες βάζω και 2 πάτους μέσα. Φαντάζομαι θα πετύχω το νούμερο μου

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω δυο πρωτοξαδερφα...που υπηρετησαν στους αλεξιπτωτιστες ...και οι δυο εχουν θεματα πλεον με την μεση τους!..
    Δεν μπορω με κανενα τροπο να σε αμφισβητησω σε κατι τετοιο, το μονο που θα μπορουσα να αντιπαραθεσω θα ηταν να εχουν καποιου ιδους προδιαθεση, αλλα και παλι ισως και οχι.....

Στρατε το θεμα ειναι να πας καπου που θα σου αρεσει και θα περασεις και καλα συμφωνα με τις δικες σου ορεξεις!!, καλη θητεια σου ευχομαι εγω και με το καλο γρηγορα παλι κοντα μας!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελαυταίο post πριν ξεκινήσω το πρωί. Καλή συνέχεια σε όλους, ελπίζω η παρέα να συνεχίσει να γράφει και ελπίζω στην πρώτη μου έξοδο να έχουμε καμιά καλη συνάντηση.

Πλέον θα κοιμάστε ήσυχοι αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελαυταίο post πριν ξεκινήσω το πρωί. Καλή συνέχεια σε όλους, ελπίζω η παρέα να συνεχίσει να γράφει και ελπίζω στην πρώτη μου έξοδο να έχουμε καμιά καλη συνάντηση.

Πλέον θα κοιμάστε ήσυχοι αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    Τωρα θα εισαι μεσα......θα περασες γιατρους, θα εχεις παρει και τα ρουχα.....και θα σε εχουν στο προαυλιο οκλαδον μεσα στον ηλιο και ποτε στην σκια.......και θα σας φωναζουν διαφορες λαλακειες.......και συ απο μεσα σου θα λες....''δε θα σε πετυχω ποθαινα ρε αρχιδ!, 10 κολωνες θα φας..''!!!

Αντε με το καλο Στρατακια!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τρεις συμβουλες της τελευταιας στιγμης

Στον στρατο δεν γνωριζεις να κανεις απολυτως τιποτα...οταν θα ρωτανε διαφορα...
    Δεν γυρνας το βραδυ και πριν τη κατακλιση ασκοπα γυρω στο λοχο θα σε "μαζεψουν " για αγγαρειες
    Στη βολη ανοιγουμε το στομα ή βαζουμε κανα βαμβακι στο αυτι γιατι θα "σφυρανε"τα αυτια για μερες και ποτε μα ποτε δεν παιρνουμε μεγαλυτερο νουμερο αρβυλα απο οτι φοραμε επειδη καποιος ανοητος μας ειπε οτι θα μας χτυπησουν... θα κλαψεις αν το κανεις!!
    Αντε με το καλο!!!
    σωστος, αν και εχει ηδη μπει(τα εχω πει στον στρατακια)..να προσθεσω για τους μελλοντικους φανταρους...τα εξης, στο εγχειριδιο του καλου φανταρου!
    - περνας τελευταιος,την πυλη του στρατοπεδου...ειναι κριμα να περιμενεις ολη μερα στην σειρα( ετσι και αλλιως, ολοι την ιδια ωρα πανε για υπνο)
    - δηλωνεις ολες τις πιθανες και απιθανες ασθενειες(ορθοστατικη υποταση, συχνουρια και τετοια)...που ομως δεν επηρρεαζουν το γιωτα σου( θα περασεις καμια βδομαδα σαν τουριστας ,μεχρι να τελειωσουν οι εξετασεις σου και θα κανεις γνωριμιες με ομορφες νοσοκομες στο γνα)
    -δηλωνεις τα πτυχια σου...αλλα σε καμια περιπτωση δεν κανεις επιδειξη ικανοτητων..εκτος και υπαρχει καλη θεση...με αντιστοιχο ανταλλαγμα-αδειες.

8. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Nino (16-08-10)

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίες συμβουλές του δίνετε του Ανθρώπου!Φίλε να πας με το καλό στον Στρατό,όπως πήγανε όλοι οι ικανοί Άνδρες πριν από σένα!(Υπάρχουν και τα λαμόγια,ανυπότακτοι-λούγγρες-ψυχοπαθείς κλπ,που ξέφυγαν)!
    Να θυμάσαι οτι ο Στρατός είναι η κοινωνία που ζεις τόσα χρόνια,απλά είναι ντυμένη ομοιόμορφα!Να προσέχεις τον εαυτό σου και τα πράγματα σου!
    Το φαινόμενο της σύγχρονης Ελλάδας του "δεν βαριέσαι "και "στα α.....ια μου",λέγεται "Συβαριτισμός".
    Στην αρχαία Σικελία (Ελληνική Αποικία) υπήρχε η πόλη ΣύΒαρις. Είχε φοβερό πλούτο και οι πολίτες της ασχολούνταν μόνο με την καλοπέραση και τα όργια,οπότε το έργο της άμυνας της πόλης το ανέθεσαν στους φτωχούς γείτονες Κροτωνιάτες!Οι Συβαρίτες συνέχισαν τα "διακοποδάνεια" και τις βόλτες με τα "κάμπριο" ,ώσπου ένα πρωί ξύπνησαν δούλοι των Κροτωνιατών και κακομοίρηδες!
    Αράξτε όλοι στα σπιτάκια σας και τα σύνορα θα τα φυλάει ο Αχμέτ,μέχρι πότε;
    Επίσης σας θυμίζω οτι αυτοί που αποκαλείτε "καραβανάδες" είναι άνθρωποι σαν και σας , υπάρχουν καλοί και κακοί και δεν έχουν κανένα δικαίιωμα σαν εργαζόμενοι!
    Καλή Θητεία φίλε και καλή τύχη στη Ζωή σου!!!

10. The Following User Says Thank You to beliris For This Useful Post:

PANOS-E60 (16-08-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

λοιπον, το παλικαρι μας χαιρει ακρας υγειας, στρουμπουλο στρουμπουλο οπως το εχουμε αγαπησει.Τρεχει πανω κατω με ενα λουκανικο στη πλατη () και μας στελνει τα χαιρετισματα του.

Εφαγε και σουτζουκακια!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Ωπ, τωρα το ειδα αυτο το θρεντ.
    Στρατουλη καλα να περνας, υπομονη και μυαλο να αποφευγεις τις κακοτοπιες θελει.....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στράτο εύχομαι να περνάς καλά! Εγώ πάντως τις λησμονώ εκείνες τις μέρες, παρά τις αγγαρείες και την τρεχάλα. Γνώρισα καταπληκτικά άτομα καθώς και τον αγαπητό μου κουμπάρο. Απίστευτο σχολείο, φρόντισε ο χρόνος σου εκεί να μην πάει χαμένος.

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP