Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 68

Θέμα: Διαφορές μιας Ε60 6ΚΥΛ. με μιας 4ΚΥΛ.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα καταθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου, έχοντας συμπληρώσει 4 μήνες με την αγαπημένη μου 5άρα:

Όταν άρχισα την αναζήτηση για ένα E60, δε γνώριζα καν την ύπαρξη της 4κύλινδρης έκδοσης. Είχα την εντύπωση πως η μικρότερη έκδοση φορούσε τον 6κύλινδρο των 2200cc. Την ύπαρξή της την πληροφορήθηκα τυχαία στον Σφακιανάκη όπου είχα πάει προκειμένου να ελέγξω μια μεταχειρισμένη 523 που είχε προς πώληση.

Όταν λοιπόν είδα μια 4κύλινδρη LCI στο parking έμεινα άφωνος. Στο μυαλό μου, σειρά 5 και 4 κύλινδροι είναι σαν να λέμε Macintosh που τρέχει Windows. Η τιμή της ήταν και αρκετά τσουχτερή καθότι νεότερο μοντέλο από την 523, οπότε την ξέγραψα εντελώς από το μυαλό μου.

Ο καιρός περνούσε κι εγώ κάθε Σ/Κ αλώνιζα μάντρες και γκαράζ ιδιωτών προκειμένου να βρω την ιδανική 5άρα. Είχα βάλει στόχο την 2.2 αλλά τα καλά αυτοκίνητα ήταν ελάχιστα και κανένα δε με ικανοποιούσε με τον εξοπλισμό του. Μερικά ήταν κούκλες (M-Pack) αλλά έπασχαν από εξοπλισμό, άλλα είχαν αρκετά πλούσιο εξοπλισμό αλλά πολλά km και αρκετή φθορά, κάποια ήταν μαϊμουδεμένα στα km.

Κάποια στιγμή με ειδοποίησαν για ενα 4κύλινδρο κάποιου στελέχους της BMW Hellas και πήγα να του ρίξω μια ματιά, μην έχοντας κάτι να χάσω. Ήταν μοντέλο 2 ετών με ελάχιστα km (27.000) και πέρα από κάποιες γραντζουνιές στους προφυλακτήρες και το φτερό-πόρτα από κλειδί, δεν είχε κάτι μεμπτό. Από εξοπλισμό ήταν αρκετά καλό με ηλιοροφή, navi, ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες, σπορ πακέτο, φυμέ, δέρματα, ξύλο μπαμπού, bixenon, cruise, το ηχοσύστημα με τα 2 subwoofer και ένα σωρό άλλα.

Αυτό που με χαλούσε απίστευτα ήταν ο 4κύλινδρος, μέχρι που έκανα test drive. Σε δύναμη δεν υστερεί του 2.2 αλλά είναι πολύστροφος και έχει εμφανές σκαλοπάτι στη δύναμη πάνω από τις 3500rpm. Επίσης, αν και δεν έχει τη βελούδινη χροιά του 6κύλινδρου αλλά ένα ντιζελάτο κροτάλισμα λόγω άμεσου ψεκασμού, ο ήχος του δεν είναι εκνευριστικός και σίγουρα γίνεται αντιληπτός μόνο στις υψηλές στροφές. Στο έργο του να κινήσει την 5άρα αξιοπρεπρώς τα καταφέρνει καλά, αλλά μη γελιόμαστε, είναι λίγος για το Ε60. Εδώ όμως θα σημειώσω πως λίγος μου φάνηκε ακόμη και ο 2,5λιτρος με τα 197 άλογα.

Τελικά αγόρασα το αυτοκίνητο που προανέφερα και δεν το μετάνιωσα. Σκοπός μου είναι κάποια στιγμή να του φορέσω τον 3λιτρο, είτε εκείνον με τα 270 άλογα και τον άμεσο ψεκασμό είτε τον τουρμπάτο που κυκλοφορούσε στην Αμερική στην 535i. Έως τότε απολαμβάνω την οικονομία του 4κύλινδρου μοτέρ (10.6 στην πόλη), ενός κινητήρα μάλλον παρεξηγημένου αφού ακόμη και η Ισμήνη Φαμπιάτου τον αποκάλεσε ως 'τον καλύτερο ατμοσφαιρικό δίλιτρο 4κύλινδρο στην αγορά'. Με εξαίρεση τους κινητήρες της Honda, συμφωνώ και επαυξάνω!
    Eδω συμφωνουμε απολυτα Αρη!!!το θεμα ειναι το ποτε?.....προσωπικα εχω βαλει στοχο μεσα στο 2011....και αφου ολα ειναι καλα....θα δουμε....
    Παντως, εαν το κανεις πρωτος, θα χαρω πολυ !!!

(οφ τοπικ ενταξει με τα φρενα?)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eδω συμφωνουμε απολυτα Αρη!!!το θεμα ειναι το ποτε?.....προσωπικα εχω βαλει στοχο μεσα στο 2011....και αφου ολα ειναι καλα....θα δουμε....
    Παντως, εαν το κανεις πρωτος, θα χαρω πολυ !!!

(οφ τοπικ ενταξει με τα φρενα?)
    Εγώ θα είμαι χαρούμενος αν καταφέρω να βάλω το M-Pack μέσα στο 2011!

Όσο για τα φρένα, δεν έχω στείλει ακόμη pm! Θα το κάνω οσονούπω!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα είμαι χαρούμενος αν καταφέρω να βάλω το M-Pack μέσα στο 2011!

Όσο για τα φρένα, δεν έχω στείλει ακόμη pm! Θα το κάνω οσονούπω!
    Να το βαλεις το M-Pack !!!!(εχω ακομη για πουλημα τον πισω προφυλακτιρα)
    Ζαντες εβαλες τι εγινε τελικα?

Μην αργεις για τα φρενα..... εαν τα θελεις.....ειναι περιπτωση καλη!!!

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να το βαλεις το M-Pack !!!!(εχω ακομη για πουλημα τον πισω προφυλακτιρα)
    Ζαντες εβαλες τι εγινε τελικα?

Μην αργεις για τα φρενα..... εαν τα θελεις.....ειναι περιπτωση καλη!!!
    Ασε Αρίστο θα τα πάρω εγώ!και τα φρένα και τον προφυλακτήρα,που θα πάει σιγά σιγά θα το συναρμολογήσω το άτιμο....
    ''One love three letters'' .....BMW

5. The Following User Says Thank You to ΦΑΝΗΣ For This Useful Post:

aristent (13-08-10)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    3

Προεπιλογή

φανη βλεπω εισαι πολυ ζεστος για αλλαγη!

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos M Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανη βλεπω εισαι πολυ ζεστος για αλλαγη!
    Ναι Νίκο άρχισα πλέον να το βλέπω σοβαρά,πρώτα προέχει όμως η πώληση του δικού μας,και μέτα να χτυπήσουμε κανα καλό κομμάτι!!!φυσικά θα περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη όταν ο αγοραστής πεί το οκ,αν δεν γίνει τίποτα τότε θα βγεί και επίσημα στην πώληση....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://car.gr/classifieds/cars/view/790183

https://car.gr/classifieds/cars/view/841380

Φάνη ρίξε μιά ματιά σε αυτά έτσι γιά προθέρμανση ...

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://car.gr/classifieds/cars/view/790183

https://car.gr/classifieds/cars/view/841380

Φάνη ρίξε μιά ματιά σε αυτά έτσι γιά προθέρμανση ...
    Ευχαριστώ Πάνο,αλλά δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην το έχω δει,αν και πολύ θα ήθελα να ειχα αυτό εδώ ένα τέτοιο να βρίσκαμε σε μια πολύ καλύτερη τιμή τι άλλο θέλαμε!!!

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΦΑΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ Πάνο,αλλά δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην το έχω δει,αν και πολύ θα ήθελα να ειχα αυτό εδώ ένα τέτοιο να βρίσκαμε σε μια πολύ καλύτερη τιμή τι άλλο θέλαμε!!!
    καλα φανη το αυτοκινητο αυτο ειναι πραγματικα σαν καινουργιο.....το εχω δει και απο κοντα...αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο ακριβο ρε...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΦΑΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανταστικό το συγκεκριμένο αλλά δεν θα το πλήρωνα σε τέτοια τιμή με τίποτα ! Οταν με τα μισά λεφτά παίρνεις 6κυλινδρο του 05 πεντακάθαρο και μπορείς να κάνεις ότι τραβάει η ψυχή σου πάνω του ...

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP