απο την συγκεκριμένη μονάδα είχα κάνει και 5.5 μήνες χωρίς άδεια...
επίσεις αρχιλοχίας με έχει κάνει τσακωτό με την σύζηγο στο σπίτι...
αααα και δεν είμουν ο μόνος!!!!!!![/QUOTE]

ακουστε το αλλο..δεν εχει να κανει καθαρα με στρατο,αλλα εγινε τη περιοδο που ημουν φανταρος...
κυπρος...καλοκαιρι....ζεστη... και πολυ τουρισμος......
εχω γνωρισει (με τροπο που πρεπει να σας αναφερω καποια στιγμη) ενα απιστευτο πλασμα,εν διασταση με τον αντρας της και μαλιστα προσφατα,με δυο παιδακια.μου ειχαν πει οτι ηταν 31 και το πιστεψα πολυ ανετα.μετα εμαθα οτι ητα 42....
εγω απο την αλλη,μετα απο 7 χρονια γυμναστηριων χωρις διακοπες για καλοκαιρια και τετοια,ερχεται και ο στρατος που με το τρεξιμο και τα καψωνιδια εχω στεγνωσει και οι κοιλιακοι ειναι να παιζεις σκακι..
θελω να σας τονισω οτι ειμαι σωματωδης 191 υψος και ειδικα εκεινη τη περιοδο οπου γυμναζομουν ημουν βουνο ρε παιδι μου...κρατηστε το..
εχω εξοδο,πρωτη φορα παω στο σπιτι της,μολις εχει σκοτεινιασει,πινουμε καφε στο σπιτι της.
τα παιδια ειναι τριγυρω(ο ενας θελει να μαθει κιθαρα οποτε με ρωταει κλπ κλπ)σε καποια στιγμη η οικιακη βοηθος(ναι καλα διαβασατε)παιρνει τα παιδια για να πανε για παγωτο...
ΤΕΛΕΙΑ λεω...
πιο κοντα στο καναπε,ακομα πιο κοντα στο καναπε...πανω ακριβως στη στιγμη που παω να πεσω πανω της ακουμε κλειδαι στη πορτα.
πε πεταει απο πανω της λεγοντας τη κλασσικη φραση...ο αντρας μου.
εγω εν τω μεταξυ ταυτοχρονα και λογω της σωματικης διαπλασης εχω σκεφτει...θα παει να μου τσαμπουκαλευτει?μονο που θα με δει ορθιο θα κλασει πομολα....
ναι.....
μπαινει μεσα μια αρκουδα!τι λεω..η αρκουδα θα φαινοταν κουταβακι....
ενα πραγμα....αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε..
παιδια εγω απελπιστηκα...λεω παει .πεθανα...
ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΡΕ?
με το που το λεει αυτο τι λοκατζηδες τι ποντικια τι ηρωισμους εχω πεταχτει απο το καναπε,εχω βγει στο μπαλκονι...
2ος οροφος δε με περναι να πηδηξω...
καβαλαω το διπλα διαμερισμα μπουκαρω μεσα ενα ζευγαρι καθονταν τρομαζουν οι ανθρωποι...αστυνομια τους λεω(τι να τους πω???) που ειναι η εξοδος με χρι να μου δειξουν σιφουνας εχω ορμηξει εξω ο αντρας της μορφονιας ειναι εξω και με εχει πιασει το μανικι.σκιζεται το μανικι και κατεβαινω 5 5 τα σκαλια....ο τυπος απο πισω να βριζει μανες πατερες(ουτε κουβεντα να παω να του ζητησω ρεστα γιατι βριζει τη μανουλα και παει λεγοντας...)βγαινω εξω και τραβαω ενα τρεξιμο αναμεσα σε αυτοκινητα κεντρικους τουριστες....οταν σταματησα το τρεξιμο καταλαβα οτι ημουν καμμια 3 χιλιομετρα μακρια στην αρχη της παραλιας της λαρνακας....
απο οτι εμαθα μετα η κουκλα εφαγε δυο αστραφτερες.