-
μια μικρη ανθρωπινη ιστορια απο τις πολλες που εζησα
Φεβρουαριος του 91 νησος Μυτιληνη μετα απο 1 1/2 μηνα επιφυλακη λογω πολεμου στο Ιρακ χωρις αδειες .
Φανταρακι κανα 2 σειρες μετα απο μενα παιρνει αδεια μετα απο 4 μηνες και αντι να τον βλεπω χαρουμενο ,με κοιταζει και λεει ειμαι αφραγκος δεν θα φυγω...
Παιρναμε καλο μισθο τοτε σαν δοκιμοι και του βγαζω 4 χιλιαρικα οσα ειχα πανω μου εκεινο το βραδυ ,του λεω φευγεις αυριο κανον ικα να πας σπιτι και αμα γυρισεις τα βρισκουμε.
Μολις γυρισε με πετυχαινει παλι σε υπηρεσια νυχτα στο Λ/Σ με 39 πυρετο απο κρυωμα και με καταρακτωδη βροχη και ψοφοκρυο αφου μου εχει δωσει τα λεφτα παιρνει το χιτωνιο μου και βγαινει 2 την νυχτα για την καθορισμενη εφοδο στο στρατοπεδο(45 λεπτα συνολικος γυρος ποδαρατο με υποχρεωτικη υπογραφη σε ολες τις σκοπιες) αντι να βγω εγω .
Κατι τετοιες στιγμες εκτιμας τους συνανθρωπους ,καλη ωρα οπου να ναι το παληκαρι.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα" 
-
The Following 9 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:
aristent (11-08-10), fanisk (11-08-10), joseph (12-08-10), Ptboul (11-08-10), Samaro (11-08-10), Thomelef (11-08-10), Tsakirakos (11-08-10), valantis544 (11-08-10), ΦΑΝΗΣ (11-08-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP