Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
Και κάτι τελευταίο όταν η τιμή μίας μπαταρίας από 70-80 πάει στο 200-300 ευρώ τιμή αντιπροσωπείας προφανώς έχει και την μεγαλύτερη εγγύηση?
Με συμφέρει να παίξω μπάλλα καλύτερα με ηλεκτρολογάδικο ή με αντιπροσωπεία?
Οχι κυρίως στο κομμάτι της τιμής αλλά στο ποιοτικό και after sales κομμάτι....
Βρε φίλε τι after sales και μεγαλύτερη εγγύηση, για μια μπαταρία μιλάμε. ΟΛΕΣ οι καινούριες μπαταρίες έχουν την ίδια εγγύηση, άσχετα από το αν μπήκαν σε εξουσιοδοτημένο ή όχι.
Επίσης, η τοποθέτηση όπως σου είπαν και τα παιδιά προηγουμένως είναι πανεύκολη, αλλά το πιο πιθανόν είναι να μη χρειαστείς καν αλλαγή μπαταρίας, αφού η δικιά σου είναι αποφορτισμένη και όχι χαλασμένη.

Βάλτο μπροστά με καλώδια, χρησιμοποίησέ το αρκετά να φορτίσει καλά η μπαταρία και λογικά δεν θα χρειαστεί να δώσεις ούτε 100 ούτε 200 ευρώ για μπαταρία, αφού θα λειτουργεί η δικιά σου κανονικά.
Αν πάλι δεν λειτουργεί, κάνε αυτό που λέει ο Πάνος από πάνω ώστε να γλιτώσεις χρήματα από την αντιπροσωπεία.