Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 69

Θέμα: Εμεινε δυστυχώς από ακινησία...!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά παιδιά κανείς δεν μου απάντησε στο ερώτημα που είχα θέσει από την αρχή...
    Τελικά έχω ξεκλειδώσει την πόρτα του οδηγού (που έχει και το κλειδί)... Εάν την ανοίξω σίγουρα δεν θα βαράει κανένας συναγερμός βραδιάτικα έτσι?
    Αφού δεν ανάβει πλέον το αμάξι με κανένα κουμπί δεν έχω φόβο έτσι?

Και κάτι άλλο, επειδή έχω και ένα άλλο BMW που εδώ και 2 μήνες τα έχει φτήσει από μπαταρία όντας αυτό σε συνεχή χρήση όμως (είναι μοντέλο 89') μπορώ εάν επιθυμώ να καλέσω την ίδια εταιρεία? Με συμφέρει ή θα μοσχοαγοράσω μία μπαταρία τόσο παλιού μοντέλου ενώ μπορώ να την ψάξω στο internet?

thanks

Ρε φίλε εδώ δεν έχει ενέργεια να ξεκλειδώσει θα βαρέσει και ο συναγερμός;

Βάλτο μπροστά με ενίσχυση από άλλο όχημα.

Αν έχεις καύσιμο μέσα στο τεπόζιτο πάνω από ένα μήνα κατά 99% θα σου ανάψει λαμπάκι κινητήρα.

Αν το έχεις 1.5 χρόνια ακινησία καλό θα είναι να του αλλάξεις λάδια, υγρά φρένων και φίλτρα.

Οπότε πάρε ένα μπιτονάκι 100άρα βενζίνη ρίξτη στο τεπόζιτο, και ΜΕΤΑ προσπάθησε να το βάλεις μπροστά με άλλο όχημα.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση μη μαρσάρεις τα 2 -3 πρώτα λεπτά εκκίνησης.

Άστο να δουλέψει ρελαντί λίγο.

Μετά πήγαινε καμιά βόλτα για κανά δυο ώρες και όταν πας βενζινάδικο θα βάλεις μόνο κατοστάρα (την πρώτη φορά).

Καλά και εσύ πήρες αμάξι του 2007 για να το βλέπεις; Πολλές φορές η ακινησία δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που φαινομενικά καλύπτει.

Καταρχάς είσαι εκτός εγγύησης οπότε είναι λίγο μ@λ@κί@ να πληρώσεις μέσα στον Αύγουστο νταβατζιλίκι στην αντιπροσωπεία.

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

stratos (10-08-10), zeovani (10-08-10)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

2 χρονων μπαταρια,δεν πιστευω να χαλασε......απλα ''ξεφωρτησε''

βρες εναν ηλεκτρολογο αυτοκινητων,να τη βγαλει,να την παει στο μαγαζι του,να την ελεξει,να την φωρτησει και να την ξανατοποθετησει......
    σε περιπτωση που θελει αλλαγη......αλλαξε την........σιγουρα θα σου βγει και φθηνοτερα απο την αντιπροσωπεια και σιγουρα θα σου δωσει 2 χρονια εγγηυση.......
    αν γινει ετσι,προτημησε VARTA ή DETA......
    απλα ειναι τα πραγματα........
    μην κανουμε τα ευκολα........δυσκολα!!!

4. The Following User Says Thank You to individual For This Useful Post:

liakos (10-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 χρονων μπαταρια,δεν πιστευω να χαλασε......απλα ''ξεφωρτησε''

βρες εναν ηλεκτρολογο αυτοκινητων,να τη βγαλει,να την παει στο μαγαζι του,να την ελεξει,να την φωρτησει και να την ξανατοποθετησει......
    σε περιπτωση που θελει αλλαγη......αλλαξε την........σιγουρα θα σου βγει και φθηνοτερα απο την αντιπροσωπεια και σιγουρα θα σου δωσει 2 χρονια εγγηυση.......
    αν γινει ετσι,προτημησε VARTA ή DETA......
    απλα ειναι τα πραγματα........
    μην κανουμε τα ευκολα........δυσκολα!!!
    To θέμα είναι κατά πόσον ο ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων δεν μου βάλει μία μπαταρία σαβούρα ή μου κάνει σκατά εγκατάσταση και κλαίω το αμάξι μου μετά... ενώ θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το BMW MOBILE γρήγορα (δεν ξέρω κατά πόσον πιο οικονομικά)!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρε μια αποφαση φιλε ερχεται ο Σεπτεμβρης και τα πρωτοβροχια!!

Ειλικρινά παιδιά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η απόκλιση μεταξύ 130-200 ευρώ εάν είναι να έρθουν από τη BMW MOBILE CARE και να μου περάσουν την καινούργια μπαταρία και όχι απλά να μου βάλουν μπροστά το αμάξι...
    Αφου οπως ανεφερε ο snoopy δεν χρεωνεσαι απο την Mobile και αφου δε σε χαλαει και το κοστος το οποιο κυμαινεται εκει περιπου τι σε χαλαει να στο βαλουν μπροστα και να πας μετα να βαλεις μια μπαταρια σε ενα συνεργειο που μπορει και να θελει απλα λιγη ωρα φορτιση και να μην χρειαστει να την αλλαξεις.Μηπως Βαριεσαι???

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    To θέμα είναι κατά πόσον ο ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων δεν μου βάλει μία μπαταρία σαβούρα ή μου κάνει σκατά εγκατάσταση και κλαίω το αμάξι μου μετά... ενώ θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το BMW MOBILE γρήγορα (δεν ξέρω κατά πόσον πιο οικονομικά)!
    φίλε μου η αλλαγή μπαταρίας γίνεται και από 10χρονο παιδί και δεν διαρκεί πάνω από 2 λεπτά οπότε δεν καταλαβαίνω τον φόβο σου για ''σκατά εγκατάσταση''..επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος πως απλά η μπαταρία ξεφόρτισε διότι είμαι και πάλι σχεδόν σίγουρος πως την είχες κανονικά συνδεδεμένη στο αυτοκίνητο όλο αυτό το διάστημα..οπότε κανε αυτό που σου λέει ο oldcarkickass και δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι Hulk... Επειδή δεν βαριέμαι να το βάλω μόνος μου μπροστά και δεν θέλω να πληρώνω λέω να δοκιμάσω μόνος μου, γιατί έχω καλώδια... Εσύ λες να τους καλέσω να μου βάλουν τα καλώδια μόνο και να πληρωθούν για αυτό? χαχαχαχα

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδω το παληκαρι σου ειπε αυτο

Η υπηρεσία BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν σε όλους τους ιδιοκτήτες καινούργιων αυτοκινήτων BMW, τα οποία έχουν πωληθεί από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Hellas, με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης μετά την 1/7/2005.
    παρε ενα τηλεφωνο να το επιβεβαιωσεις αν ειναι αλλα αμα θες εσυ να πληρωσεις πληρωσε δε νομιζω να σου χαλασουν χατηρι.

10. The Following User Says Thank You to HULK For This Useful Post:

zeovani (10-08-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχεις ΡΜ. Αν είναι Αθήνα ο Πασχάλης, κάντου ένα τηλέφωνο να λυθεί το πρόβλημά σου.

Τέσσερις σελίδες για την αλλαγή / φόρτιση μιας μπαταρίας

12. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

jimdros (14-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χίλια ευχαριστώ παιδιά, όταν γυρίσω σπίτι από δουλειά θα ξεκινήσω.... Και φυσικά θα σας πω νέα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις ΡΜ. Αν είναι Αθήνα ο Πασχάλης, κάντου ένα τηλέφωνο να λυθεί το πρόβλημά σου.

Τέσσερις σελίδες για την αλλαγή / φόρτιση μιας μπαταρίας
    Οταν λες τέσσερις σελίδες? Υπάρχουν μέσα στο manual του αμαξιού...?
    Μήπως έχεις κανένα link?

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP