Εγώ κατάλαβα απο το post του φίλου ότι θέλει να αλλάξει μπαταρία Σταμάτη...Όχι ότι απλά θέλει να το βάλει μπροστά.
Mπορεί να μην κατάλαβα καλά...
Sorry...
Πάντως φίλε όπως τα είπε είναι...Πολύ απλή η αλλαγή!
Oσο για το κόστος μπορείς να ρωτήσεις στο τηλέφωνο λογικά,αν και υπολόγιζε ένα 200άρικο όπως σου είπα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 09-08-10 στις 21:30
Για το κόστος μπορείς να ρωτήσεις στο τηλέφωνο λογικά,αν και υπολόγιζε ένα 200άρικο όπως σου είπα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 09-08-10 στις 21:31
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν το βάλει μπροστά και κάνει ένα ταξιδάκι, μια χαρά θα είναι το αυτοκίνητο.
Θα φορτίσει.
Αν πάλι δεν φορτίσει, εντάξει, την αλλάζει όπου τον αφήσει, δεν είναι θέμα, οδική βοήθεια έχει, καλώδια υπάρχουν...
BILL007 (09-08-10), oldcarskickass (10-08-10)
Βαλ' το μπροστα και μετα παρε σβαρνα τα συνεργεια να κανεις ερευνα αγορας![]()
Βασικά πρώτη προτεραιότητα είναι να το βάλω πάλι μπροστά και σίγουρα μετά τις διακοπές και μετά από full χρήση να του αλλάξω και την μπαταρία μιά και καλή και φυσικά από εδώ και στο εξής να μην το ξαναπαραμελήσω και να μου γίνει μάθημα... Να το βάλουμε μπροστά λοιπόν αφού το πήραμε το μάθημά μας και στην πορεία πάμε χωρίς βιασύνη για την καλύτερη τιμή μπαταρίας... Αλλά ποιος μας την βάζει εάν την αγοράσουμε από το link του φίλου παραπάνω, αφού είμαι και άσχετος?
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση...!
Ειλικρινά παιδιά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η απόκλιση μεταξύ 130-200 ευρώ εάν είναι να έρθουν από τη BMW MOBILE CARE και να μου περάσουν την καινούργια μπαταρία και όχι απλά να μου βάλουν μπροστά το αμάξι...
3 απορίες έχω:
1)Εφόσον είναι της BMW MOBILE CARE άρα μου περνάν μπαταρία τιμής αντιπροσωπείας ή τιμής χαμηλότερης από αντιπροσωπείας?
2) Εφόσον εξαντλήσω την πιθανότητα να του βάλω εγώ μπρος με τους πόλους θα τους φωνάξω. Εάν τους πω "απλά βάλτε μου μπρος το αμάξι να κάνω προς το παρόν τη δουλειά μου" αυτοί θα προσπαθήσουν με διαφορετικό τρόπο να μου το βάλουν μπρος?
3)η Οδική βοήθεια που πληρώνω από την ασφάλειά μου μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο με την BMW MOBILE CARE και ακόμη να μου βάλει μπαταρία αντιπροσωπείας?
μπες στο section με τις προσφορές απο τους Εξειδικευμένους Επαγγελματίες πάρε δυό τρία τηλέφωνα και βγάλε την καλύτερη τιμή.
Σίγουρα θα είναι φτηνότεροι μιας και μας κάνουν έκπτωση.
Μην ξεχάσεις να πεις οτι τηλεφωνείς απο το BMWFans.
https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=62
BILL007 (09-08-10)