Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: Ρεταρισμα σε 6κύλινδρο!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγινε διαγνωση, αντλια υψηλης πιεσης βενζινης. Παραγγελθηκε απο Αθηνα και αυριο θα εχω το αυτοκινητο στα χερια μου.

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    loipon ama bgainei to limp mode se foul gazi kai idiaitera me ypsili taxytita sto kibotio se xamiles strofes mallon einai wastegate i ta solinakia sto wastegate , poly synithismena pragmata gia ton n 54 ,to diko mou einai sto mastora tora giato idio thema kai tha allaxo wastegate
    Αφού έχει παρατεταμένο μιζάρισμα είναι κατά 99% HPFP και όχι wastegates. Αν ήταν απο wastegates θα είχε μεγάλο δισταγμό να τουρμπίσει και επιπλέον στο ρελαντί το πιθανότερο να είχε και rattling noise.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγινε διαγνωση, αντλια υψηλης πιεσης βενζινης. Παραγγελθηκε απο Αθηνα και αυριο θα εχω το αυτοκινητο στα χερια μου.
    Αντε περαστικά. Αν θές ρώτα πόσο έχει τιμολογιακά η αντλία και πόσο περίπου η τοποθέτηση

Επίσης, καλό είναι να μην βρίσκεσαι κοντά στο όχημα αν δεν αντέχει η καρδιά σου. Η αντλία υψηλής είναι πάνω στο μοτέρ στο κάτω μέρος του.... οπότε καταλαβαίνεις

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

[QUOTE=stratos;78820]Αφού έχει παρατεταμένο μιζάρισμα είναι κατά 99% HPFP και όχι wastegates. Αν ήταν απο wastegates θα είχε μεγάλο δισταγμό να τουρμπίσει και επιπλέον στο ρελαντί το πιθανότερο να είχε και rattling noise.

akribos ayta exo kai go , prepei pantos na eimai apo tous ligous me 06 amaxi pou den exo alaxei fuel pump

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοστος ανταλλακτικου και τοποθετησης;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP