Εγινε διαγνωση, αντλια υψηλης πιεσης βενζινης. Παραγγελθηκε απο Αθηνα και αυριο θα εχω το αυτοκινητο στα χερια μου.
Εγινε διαγνωση, αντλια υψηλης πιεσης βενζινης. Παραγγελθηκε απο Αθηνα και αυριο θα εχω το αυτοκινητο στα χερια μου.
Αφού έχει παρατεταμένο μιζάρισμα είναι κατά 99% HPFP και όχι wastegates. Αν ήταν απο wastegates θα είχε μεγάλο δισταγμό να τουρμπίσει και επιπλέον στο ρελαντί το πιθανότερο να είχε και rattling noise.
Αντε περαστικά. Αν θές ρώτα πόσο έχει τιμολογιακά η αντλία και πόσο περίπου η τοποθέτηση
Επίσης, καλό είναι να μην βρίσκεσαι κοντά στο όχημα αν δεν αντέχει η καρδιά σου. Η αντλία υψηλής είναι πάνω στο μοτέρ στο κάτω μέρος του.... οπότε καταλαβαίνεις
[QUOTE=stratos;78820]Αφού έχει παρατεταμένο μιζάρισμα είναι κατά 99% HPFP και όχι wastegates. Αν ήταν απο wastegates θα είχε μεγάλο δισταγμό να τουρμπίσει και επιπλέον στο ρελαντί το πιθανότερο να είχε και rattling noise.
akribos ayta exo kai go , prepei pantos na eimai apo tous ligous me 06 amaxi pou den exo alaxei fuel pump![]()