Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 40

Θέμα: Γρηγορη βολτα στην πρασινη κολαση με Μ3 Ε92!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νίκο ποιο είναι το παλικάρι δίπλα σου με τη μαύρη μπλούζα?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Αντώνης, έχει ένα EVO 9 ..μη μου πεις .... χαχαχα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    7.34 ατμοσφαιρικό έτσι, όχι κομπρεσσέρ κτλ

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μαύρο? Δε νομίζω, αλλά αρκετά γνωστή φυσιογνωμία...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαύρο? Δε νομίζω, αλλά αρκετά γνωστή φυσιογνωμία...
    oχι ασημί είναι.. ασχολείται με τζάμια, εισαγωγές επεξεργασία εμπόριο κλπ

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν με εκπλησει καθολου αυτος ο χρονος του csl...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδη παραπανω σβηστηκε ενα σχολιο μου...θα ηθελα να δωσω μια απαντηση ,,.περι του υφους μου!
    σε αναφορα με επισημους χρονους στο ρινγκ..το 7,30..ειναι χρονος καλυτερος απο 911gt2 με οδηγο τον Walter Rohrl που κανει 7,32...( τα 2 δευτερα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση.)...!
    οσον αφορα του καλυτερους χρονους με bmw..o Ηorst Von Saurma..κραταει καλα τα σκηπτρα σε ολα τα μοντελα...παρακατω παραθετω τους χρονους..
    M3 CSL 7,50
    M3 E92 8,05
    M6 8,09
    M5 8,13
    M3 E46 8,22
    αν λοιπον ...αυτα τα στοιχεια δεν ειναι αληθη...παρακαλω να με διορθωσετε..! αν οχι,.να επαναφερετε το προηγουμενο σχολιο μου....

Rides
    2

Προεπιλογή

παγκανη, δεν καταλαβαινω που ειναι παλι το θεμα σου...

φυσικα και ειναι σωστα τα στοιχεια σου...
    απο εδω τα αντεγραψες... https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1087

αν ομως διαβαζες τα ποστ θα καταλαβαινες οτι δεν προκειται για επισημο χρονο εταιριας ή περιοδικου με μαμα αυτοκινητο, αλλα για ανεπισημο χρονο αυτοκινητου με αγωνιστικο σετ-απ και οδηγο αγωνιζομενο και γνωστη.

μαλιστα ο οδηγος και το αυτοκινητο ειναι ευρυτερα γνωστα σε οσους ασχολουνται...

που ειναι λοιπον το προβλημα σου?
    επειδη εσυ ετυχε να μη γνωριζεις αποκαλεις με το υφος του ποστ που διαγραφηκε καποιον αλλο χρηστη (με αναμφισβητητη εμπειρια και γνωση) ψευτη και ειρωνευσαι με σχολια τυπου "χαμιλτον"...?

αν αυτο το θεωρεις εσυ σωστο, εγω δεν το θεωρω γι αυτο και το σχολιο δεν θα επανελθει...

και αλλοι που δε γνωριζαν εξεφρασαν αμφιβολιες, αλλα με ευγενικο και κοσμιο τροπο οπως αρμοζει σε μια παρεα.

παρακαλω και η δικη σου προσεγγιση απο εδω και στο εξης να κινηθει σε αυτα τα πλαισια...

ευχαριστω.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παγκανη, δεν καταλαβαινω που ειναι παλι το θεμα σου...

φυσικα και ειναι σωστα τα στοιχεια σου...
    απο εδω τα αντεγραψες... https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1087

αν ομως διαβαζες τα ποστ θα καταλαβαινες οτι δεν προκειται για επισημο χρονο εταιριας ή περιοδικου με μαμα αυτοκινητο, αλλα για ανεπισημο χρονο αυτοκινητου με αγωνιστικο σετ-απ και οδηγο αγωνιζομενο και γνωστη.

μαλιστα ο οδηγος και το αυτοκινητο ειναι ευρυτερα γνωστα σε οσους ασχολουνται...

που ειναι λοιπον το προβλημα σου?
    επειδη εσυ ετυχε να μη γνωριζεις αποκαλεις με το υφος του ποστ που διαγραφηκε καποιον αλλο χρηστη (με αναμφισβητητη εμπειρια και γνωση) ψευτη και ειρωνευσαι με σχολια τυπου "χαμιλτον"...?

αν αυτο το θεωρεις εσυ σωστο, εγω δεν το θεωρω γι αυτο και το σχολιο δεν θα επανελθει...

και αλλοι που δε γνωριζαν εξεφρασαν αμφιβολιες, αλλα με ευγενικο και κοσμιο τροπο οπως αρμοζει σε μια παρεα.

παρακαλω και η δικη σου προσεγγιση απο εδω και στο εξης να κινηθει σε αυτα τα πλαισια...

ευχαριστω.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 31-07-10 στις 11:39 Αιτία: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων

Οι χρόνοι που βλέπεις είναι ολόκληρης της πίστας και όχι της πίστας που είναι ανοιχτή για τους τουρίστες.
    Οι "τουρίστες" μετράνε Bridge to Gantry (γι'αυτό και ανέφερα στο ποστ μου BTG), το οποίο συνεπάγεται ότι ο γύρος είναι κατά 30 δευτ. πιο μικρός (μιας και δεν κάνεις την μεγάλη ευθεία). Επιπλέον, 2 σημεία της πίστας έχουν όριο ταχύτητας και αυτό επηρεάζει το γύρο σου.

Σχετικά με την κίνηση, όλοι πετυχαίνουν κίνηση. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος δεν κάνει στην άκρη και δεν μπορείς να τον περάσεις ακίνδυνα ή εύκολα.

Η πίστα είναι όντως πολύ δύσκολη. Είναι πολύ γρήγορη σε πολλά σημεία πιάνεις υψηλές ταχύτητες. Εγώ προσωπικά βλέπω 260+ μεταξύ Flugplatz και Schwedenkreuz.

Μάνο > Ο tankslapper είναι πύραυλος, και είναι και μονόχειρας
    Darren, Alex, Rob είναι κάτω από 8 BTG. Έχω κάνει γύρους με τον Rob και μιλάμε για τρελή ταχύτητα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη παραπανω σβηστηκε ενα σχολιο μου...θα ηθελα να δωσω μια απαντηση ,,.περι του υφους μου!
    σε αναφορα με επισημους χρονους στο ρινγκ..το 7,30..ειναι χρονος καλυτερος απο 911gt2 με οδηγο τον Walter Rohrl που κανει 7,32...( τα 2 δευτερα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση.)...!
    οσον αφορα του καλυτερους χρονους με bmw..o Ηorst Von Saurma..κραταει καλα τα σκηπτρα σε ολα τα μοντελα...παρακατω παραθετω τους χρονους..
    M3 CSL 7,50
    M3 E92 8,05
    M6 8,09
    M5 8,13
    M3 E46 8,22
    αν λοιπον ...αυτα τα στοιχεια δεν ειναι αληθη...παρακαλω να με διορθωσετε..! αν οχι,.να επαναφερετε το προηγουμενο σχολιο μου....
    Σε διορθώσαμε προηγουμένως Παγκάνι αλλά δεν διαβάζεις.
    Βλέπεις τι γράφω, το 7.30 του Τουρίστα γνωστού μου είναι Bridge to Gantry.
    Άν προσθέσεις 30 δευτ. πηγαίνει στο 8.00. Με λίγα λόγια πάει σε ρυθμό ίσο ή και πιο γρήγορο από τον Von Saurma μιας και το Sport Auto κόβει ένα μικρό σημείο (και κερδίζει 7 δευτ.) καθώς και η κίνηση.

Καλό είναι να ακούς και την άλλη άποψη λοιπόν, μαθαίνεις ενίοτε κάτι παραπάνω.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP