Νίκο ποιο είναι το παλικάρι δίπλα σου με τη μαύρη μπλούζα?
Νίκο ποιο είναι το παλικάρι δίπλα σου με τη μαύρη μπλούζα?
Ο Αντώνης, έχει ένα EVO 9 ..μη μου πεις .... χαχαχα
Μαύρο? Δε νομίζω, αλλά αρκετά γνωστή φυσιογνωμία...
δεν με εκπλησει καθολου αυτος ο χρονος του csl...
επειδη παραπανω σβηστηκε ενα σχολιο μου...θα ηθελα να δωσω μια απαντηση ,,.περι του υφους μου!
σε αναφορα με επισημους χρονους στο ρινγκ..το 7,30..ειναι χρονος καλυτερος απο 911gt2 με οδηγο τον Walter Rohrl που κανει 7,32...( τα 2 δευτερα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση.)...!
οσον αφορα του καλυτερους χρονους με bmw..o Ηorst Von Saurma..κραταει καλα τα σκηπτρα σε ολα τα μοντελα...παρακατω παραθετω τους χρονους..
M3 CSL 7,50
M3 E92 8,05
M6 8,09
M5 8,13
M3 E46 8,22
αν λοιπον ...αυτα τα στοιχεια δεν ειναι αληθη...παρακαλω να με διορθωσετε..! αν οχι,.να επαναφερετε το προηγουμενο σχολιο μου....
παγκανη, δεν καταλαβαινω που ειναι παλι το θεμα σου...
φυσικα και ειναι σωστα τα στοιχεια σου...
απο εδω τα αντεγραψες... https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1087
αν ομως διαβαζες τα ποστ θα καταλαβαινες οτι δεν προκειται για επισημο χρονο εταιριας ή περιοδικου με μαμα αυτοκινητο, αλλα για ανεπισημο χρονο αυτοκινητου με αγωνιστικο σετ-απ και οδηγο αγωνιζομενο και γνωστη.
μαλιστα ο οδηγος και το αυτοκινητο ειναι ευρυτερα γνωστα σε οσους ασχολουνται...
που ειναι λοιπον το προβλημα σου?
επειδη εσυ ετυχε να μη γνωριζεις αποκαλεις με το υφος του ποστ που διαγραφηκε καποιον αλλο χρηστη (με αναμφισβητητη εμπειρια και γνωση) ψευτη και ειρωνευσαι με σχολια τυπου "χαμιλτον"...?
αν αυτο το θεωρεις εσυ σωστο, εγω δεν το θεωρω γι αυτο και το σχολιο δεν θα επανελθει...
και αλλοι που δε γνωριζαν εξεφρασαν αμφιβολιες, αλλα με ευγενικο και κοσμιο τροπο οπως αρμοζει σε μια παρεα.
παρακαλω και η δικη σου προσεγγιση απο εδω και στο εξης να κινηθει σε αυτα τα πλαισια...
ευχαριστω.
Σε διορθώσαμε προηγουμένως Παγκάνι αλλά δεν διαβάζεις.
Βλέπεις τι γράφω, το 7.30 του Τουρίστα γνωστού μου είναι Bridge to Gantry.
Άν προσθέσεις 30 δευτ. πηγαίνει στο 8.00. Με λίγα λόγια πάει σε ρυθμό ίσο ή και πιο γρήγορο από τον Von Saurma μιας και το Sport Auto κόβει ένα μικρό σημείο (και κερδίζει 7 δευτ.) καθώς και η κίνηση.
Καλό είναι να ακούς και την άλλη άποψη λοιπόν, μαθαίνεις ενίοτε κάτι παραπάνω.