Μπράβο Άρη...Εσύ δεν είσαι αυτός που σε κυνηγάει και τελικά δεν σε πέρασε??![]()
![]()
![]()
Μπράβο Άρη...Εσύ δεν είσαι αυτός που σε κυνηγάει και τελικά δεν σε πέρασε??![]()
![]()
![]()
aristent (30-07-10)
Όχι και γρήγορη βόλτα
Ο τύπος είναι κάπου στο 8.50 BTG... (εγώ πλέον είμαι στο 8.30).
Οι γραμμές του δεν είναι καθόλου καλές και η ταχύτητα στη στροφή δεν είναι υψηλή, απλά το γκαζώνει στην ευθεία.
Το Ρινγκ Ταξί γυρνάει στο 8.30, οπότε δεν είναι και ΤΟΣΟ δύσκολο να το κυνηγήσεις ή να το περάσεις από πάνω
Ο φίλος μου με CSL είναι στο 8.0x και γνωστός με CSL παίζει στο 7.30.
Μακαρι να ημουν αλλα δεν....
Για το γρηγορη βολτα επιμενω!!!
Τωρα για ρεκορ ξερω οτι οντως το CSL εχει τον πιο γρηγορο χρονο αλλα δεν παυει να ειναι δυσκολο για τον καθενα να οδηγει γρηγορα εστω και ετσι οπως ο συγκεκριμενος στο βιντεο αυτο.
Με τι αυτοκινητο εχεις κανει αυτο το 8.30?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 30-07-10 στις 13:30
Στο 4:10 είδα ένα Zastava ????![]()
Πιστεψτε με υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στην οδηγικη ικανοτητα αν καποιος γυρναει εστω 10 δευτερα πιο αργα απο εναν αλλο...μεσα στο ρινγκ!
Οπως το παει ο ρωσος μπορουν να το πανε πολλοι απο εμας εδω μεσα...
Πολυ καλος παντως...ετσι μ'αρεσει να οδηγανε..να χαιδευουν το τιμονι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 30-07-10 στις 15:27
ο ρωσος στο γυρο του...εχει βρει καμια εικοσαρια οχηματα μπροστα του...πραγμα που κοστιζει τουλαχιστον 1sec...ανα οχημα!..ακομα πιστευω..πως δεν παει τερμα...μιας και εχει στρωσει κουβεντουλα...! επιπλεον...συγκρινοντας..τα πατηματα του σε σχεση με του μ5...εχει αρκετα πιο γρηγορη εξοδο στην στροφη...παρολο που ο οδηγος του ταξι ..εχει αμετρητες ωρες στην πιστα! οπως και να χει ...παντα θα υπαρχει και καποιος πιο γρηγορος...αλλα οχι και να υποτιμαμε...καποιον, που ομολογουμενως το κατεχει...