Μα την αξία (υπέρ αξία) ΔΕΝ την δημιούργησε το κράτος άμεσα.
Αλλά ο επαγγελματίας που λόγω έλλειψης αδειών πλήρωνε όσο όσο για την αγορά μιας άδειας.
Και είναι αμφίβολο και απίθανο να δήλωνε κανείς ΑΚΡΙΒΩΣ πόσο την πλήρωνε.
Δλδ θες να μου πεις ότι οι φορτηγατζήδες και οι ταξιτζήδες πλήρωναν 100 και 200 χιλιάρικα για την άδεια ελπίζοντας ότι αυτή στο μέλλον θα ανέβει για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω; Και αν τοέκαναν ΚΑΚΩΣ το έκαναν.
Πρέπει να ανοίξουν τα επαγγέλματα ΑΛΛΑ με λογική, αυτό είναι που τους ενοχλεί όλους, δλδ ότι είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν ΑΛΛΑ χωρίς καμία λογική.
Κάθε κλάδος που απεργεί έχει και συνέπειες στην καθημερινή ζωή των υπολοίπων. Μια συνέπεια της απεργίας των φορτηγών είναι η έλλειψη σημαντικών αγαθών από την αγορά.
Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι οι πολιτικοί δεν πολυσκαμπάζουν. Και αυτό γιατί τα αυτοκίνητά τους και τα ελικόφτερα τους δε θα σταματήσουν να πετάνε, δε θα ξεμείνουν από φαγητό, να ψάχνουν στο παραπέρα σούπερ μάρκετ να πάνε να αγοράσουν.
Εγώ θέλω να ανοίξουν τα επαγγέλματα αλλά με πιο αξιοκρατικά κριτήρια και πιο σωστά μέτρα για όλους. Είναι 1000% σίγουρο ότι κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα κερδίσουν.
Μα λόγω του ότι είναι κλειστό επάγγελμα έφτασαν οι άδειες στο θεό, κάνοντας ουσιαστικά τον επαγγελματία οδηγό είλωτα για να ξεπληρώσει το τάδε και το δείνα δάνειο που πήρε για να την αποκτήσει.