Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το άνοιγμα των επαγγελμάτων μιλάνε καιρό τώρα. Το πόσο πλήρωσε ο κάθε επαγγελματίας την άδεια είναι δικό του θέμα. Και εγώ πήρα αμάξι με 17000 πέρισυ και εφέτος πιάνει δεν πιάνει 10.000. Αν αποζημιωθεί αυτός για την απαξίωση ΑΠΑΙΤΩ και εγώ. Μιλάμε για ελεύθερη αγορά σε μια αγορά ΚΛΕΙΣΤΩΝ επαγγελμάτων. Δε ξέρω αλλά με τη δική μου λογική αυτό είναι κάτι και οξύ και μωρό.
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...
    Σιγα ρε φιλε ,αποφασισε με ποιον τα'χεις τελικα..
    με το κωλοκρατος οπως γραφεις η με τις κοτες οπως λες τους φορτηγατζηδες......
    σαν να μπλεκεσαι στο σταυροποδι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP