Στο εχω συνημμενο.
Πως το περναμε τωρα:
1. Εχεις file manager? Aν οχι, κατεβασε και φορτωσε απο το μαρκετ τον OI fιle manager.
2. Κατεβαζεις το αρχειο που σου επισυναψα, το ξεζιπαρεις, και αφου βαλεις το κινητο στο ΠιΣι με το USB καλωδιο και δει το ΠιΣι το κινητο, περνας το αρχειο που εχεις ξεζιπαρεις (εχει καταληξη ΑΡΚ) στη καρτα του κινητου. Μετα αποσυνδεεις το κινητο απο το ΠιΣι, πας μεσα απο το κινητο χρησιμοποιωντας τον file manager και βρισκεις το αρχειο και μετα το εγκαθιστας κατ ευθειαν μεσα απο το κινητο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 25-07-10 στις 19:53
dimtz (25-07-10)
Kostas_1 (25-07-10)
καλο το experia με πολλες δυνατοτητες πρακτικο βολικο αλλα με προδωσε η μπαταρια του, καπου χτες το απογευμα ηταν περιπου στο 50% η μπαταρια (γι αυτο και δεν το ειχα φορτησει) και αργα το βραδυ μ αφησε, εδω και 10 χρονια πρωτη φορα μενω απο μπαταρια, ειχα κλειστο το wifi-bluetooth και κινηση δεδομενον και μονο με τα τηλεφωνηματα δεν αντεξε, δεν μετανοιωσα με τιποτα για την αγορα τουαπλα θελει οταν φτανει περιπου 50% η μπαταρια να το φορτιζω
βλεπω αντι να κρατα οσο περνα ο καιρος μεγαλυτερο χρονο η μπαταρια ολο και μειωνετε δραματικα, ακομα και σε αναμονη να το εχω χωρις κλησεις wifi κλπ αδειαζει γρηγορα, μια μερα κρατα το πολυ, αν δεν κανω λαθος η μπαταρια του ειναι στα 950 αμπερ μηπως υπαρχει μεγαλυτερη να την αλλαξω? ποιες αλλες ρυθμισεις να κλεισω εκτος απο το wifi - bluetooth - κινησεις δεδομενων για ν αντεχει η μπαταρια?
Σε μενα παντως βασταει 2 μερες με λογικη χρηση ομιλιας, και αρκετη παιχνιδιων...
ρε παιδια στην αναγνωριση μου βγαζει τον αριθμο αλλα οχι το ονομα που εχω αποθηκευση ....ξερει κανεις γιατι??? και πως φτιαχνει???
οταν βαλεις την καρτα sim σου λεει "εισαγωγη επαφων" .............οκ. Εκτος απο αυτη τη διαδικασια κανεις κατι αλλο για να περασεις τις επαφες?