Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
Επιπλέον Θα χρειαστείς την τραβέρσα μαζί με τα 2 εσωτερικά "μαξιλαράκια" από το Μ5, τα εμπρός πλαστικά ακριβώς πίσω από τις καρδιές του Μ5 που συλλέγουν τον αέρα για τα ψυγεία, την εμπρός κάτω ποδιά όπως προαναφέραμε. Ο πίσω προφυλακτήρας κουμπώνει απευθείας χωρίς να χρειάζεσαι τις βάσεις του Μ5. Δεν ξέρω τι σκοπεύεις να κάνεις με το θέμα των εξατμίσεων, αλλά και εκεί έχεις αρκετές επιλογές όπως θα διαπιστώσεις με το καλό. Ακόμα επειδή ο πίσω προφυλακτήρας βιδώνει στο κάτω του μέρος σε 3 βίδες πάνω στο πλαστικό κουτί που έχει το Μ5, εκεί θα πρέπει να βάλεις 3 μικρές λαμαρινόβιδες που θα βιδώσουν στο κάτω μέρος της λαμαρίνας στο χώρο της ρεζέρβας που έχεις. Αν πρόκειται να το κάνεις Μ5 βάλε την διάσταση ελαστικών του Μ5. Εξωτερικά επιπλέον άλλαξε τους νίκελ νεροχύτες στα παράθυρα περιμετρικά με αυτά του Μ5 που είναι μαύρα, είτε ματ, είτε γυαλιστερά και δεν θα ξεχωρίζεις.
Ναι ναι το εχω δει αυτο του "φιλου σου" Δημητρη
Ελειπα ρε παιδια στις παραλιες!!!(συγκεκριμενα Ν.Ποροι Πιεριας!!!γεια σου Θανο!!!και Βασιλη!!!)

Λοιπον οτι και να κανεις για ευνοητους λογους (δες το γκαραζ μου)
ψηφιζω λουκ //Μ5!!!

Για εμενα η απολαυση ειναι οτι το οπτικο αποτελεσμα ειναι ενα αψογο στημενο σπορ σενταν που το απολαμβανεις και δεν το χορταινεις να το κοιτας!!!

Το θεμα τωρα ειναι οτι θα το κοιταζουν και αλλοι και θα κανουν την κλασσικη ερωτηση"φιλαρακι //Μ5 ειναι?"
.....ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να το σκεφτεις καλα και να λες την αληθεια ακομη και αν εχεις και τα λογοτυπα Μ5 στα φτερα η ακομη χειροτερα στο πορτμπαγκαζ...

Οταν εχεις φτασει να σπαταλησεις τοσα χρηματα για το απολυτο ρεπλικα Μ5 το να εχεις η οχι λογοτυπα ειναι το λιγοτερο(προσωπικη μου αποψη γιατι και αυτα εχουν την ομορφια τους) ,αλλα να ξερεις οτι αυτο το λουκ του μεγαλου αδερφου της 5αρας δηλ. του //Μ5 το εχεις για απολαυση των οφθαλμων σου και για τιποτε αλλο!!!
Με αυτον τον ορο ψηφιζω λουκ //Μ5 αλλιως..... Μ-Πακ(αν και επειδη το δικο μου ετσι το ειχα αρχικα με Μ-Πακ, ακομα και ετσι αρκετοι με ρωτουσαν αν ειναι Μ5