Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: [E60] look m5 απορίες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αγαπητε φιλε καλως ηρθες στο forum,καλα ποσταρισματα να εχεις και να χαιρεσε παντα την Μπεμπα σου.

Ειναι πολυ ευχαριστο το οτι εχεις μια 530 και γουσταρεις να την κανεις να δειχνει πιο αγρια.Φαντασου οτι εγω εχω την αγριαδα και ψαχνω το μοτερ.

Λοιπον κατα την γνωμη μου ειτε M-pack διαλεξεις,ειτε Μ5 ειναι πολυ ωραιο το αμαξι.H διαφορα τους ειναι οτι το 1ο εχει προβολεις και μια εξατμιση απο αριστερα,διμπουκη,το 2ο δεν εχει προβολεις,εχει στα φτερα τα βραγχια και πισω εχει θεσεις για τετραμπουκη εξατμιση.Τελος στο M-pack δεν αλλαζεις καθρεπτες ουτε και φτερα.

Για να βαλεις M-pack χρειαζεσαι προφυλακτηρες,πλαινα μασπιε και τελιωσες,αν θες να το κανεις τετραμπουκο μπορεις να προσαρμοσεις ενα diffuser να το κανεις πολυ ευκολα.
    Το εχω κανει και γνωριζω.
    Αν θες να βαλεις τα βραγχια στα φτερα ειναι πολυ ευκολο,ενας φαναρτζης στα κοβει,προσαρμοζει τα βραγχια και τελος.
    Και αυτο το εχω κανει.
    Αν γουσταρεις τους καθρεπτες του Μ5,εμενα μου αρεσουν πολυ,χρειαζεται ψαξιμο για να βρεις εκτος και αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα και τους παρεις καινουργιους,περιπου 1000 ο ενας.
    Δεν το εχω κανει ακομα.......

Βεβαια στο M-pack δεν μπορεις να βαλεις την σωστη διασταση ελαστικων του M5 αφου μπροστα θα βρισκουν τα λαστιχα στους θολους,φορας ενα νουμερακι μικροτερο και τελειωσες.
    Εγω φοραω 245/35/19 μπροστα και 275/30/19 πισω.
    Οσο για ζαντες εμενα οι κλασικες του M5 μου αρεσουν και αυτες φοραω αλλα ο καθενας εχει τα γουστα του οποτε οτι και να διαλεξεις ειναι καθαρα προσωπικο.

Τωρα ειδα οτι δεν εχω φωτογραφιες και δεν εχω ανοιξει πουθενα κανενα θεμα παρουσιασης οποτε συντομα θα πρεπει να το κανω για να βλεπουν και οσοι ενδιαφερονται.Το μονο θεμα που μπορεις να δεις απο εμενα ειναι αυτο που εχω βαλει την αλλαγη απο διμπουκο σε τετραμπουκο,εχει αρκετες φωτογραφιες και νομιζω οτι θα καταλαβεις τι παιζει.

Οτι χρειαστεις στειλε μηνυμα,ειμαστε αρκετοι με Ε60 και με μερακι για τα αμαξια μας,τελος τυγχανει να εχουμε στην παρεα μας τον εναν και μοναδικο γκουρου στον οποιο ολοι τρεχουμε για τυχον προβληματα και αποριες και που ειναι παντα προθυμος να μας βοηθησει.(Νικολα ευχαριστουμε)

Τελος να ξερεις οτι ολα ειναι σε συναρτηση με το ποσα χρηματα εχεις σκοπο να ριξεις πανω στο αμαξι.

2. The Following 4 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

aristent (25-07-10), dankgr (25-07-10), PANOS-E60 (24-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP