Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Ε46Ci - Άναψαν λαμπάκια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μόλις επέστρεψα απο το συνεργειο. Μου είπαν πως δεν έχει κάτι το αυτοκίνητο και μάλλον είναι το δυναμό που είπε ο φίλος Tsakirakos ωστόσο για να φανεί αν όντως είναι αυτό 100% πρέπει να μου ανάψει πάλι τα λαμπάκια, να μην σβήσω τη μηχανή και να το πάω κατευθείαν να το δουν... Το κανα μερικές βόλτες... αλλά τίποτα :s Αν όντως είναι δυναμό πόσο λέτε να κοστίσει παιδιά; Ευχαριστώ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Pitbull Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις επέστρεψα απο το συνεργειο. Μου είπαν πως δεν έχει κάτι το αυτοκίνητο και μάλλον είναι το δυναμό που είπε ο φίλος Tsakirakos ωστόσο για να φανεί αν όντως είναι αυτό 100% πρέπει να μου ανάψει πάλι τα λαμπάκια, να μην σβήσω τη μηχανή και να το πάω κατευθείαν να το δουν... Το κανα μερικές βόλτες... αλλά τίποτα :s Αν όντως είναι δυναμό πόσο λέτε να κοστίσει παιδιά; Ευχαριστώ
    Λογικα το επομενο βημα ειναι να σου αναψει τα λαμπακια του esp-abs στα καλα καθουμενα... να σε κανει ''αλητη'' απο μονο του! χαχαχαχα
    Περα απο την πλακα μολις αρχισει να τα παιζει, θα αναψουν τα λαμπακια που σου ειπα λογικα (9/10 το κανει) .Τιμουλα δεν εχω υποψιν μου, αλλα πριν πας παρε με τηλ, ειμαι Αθηνα θα μπορω να βοηθησω

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

spar@ (25-07-10)

Περιοχή
    Κάπου στα βόρεια της Αθήνας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικα το επομενο βημα ειναι να σου αναψει τα λαμπακια του esp-abs στα καλα καθουμενα... να σε κανει ''αλητη'' απο μονο του! χαχαχαχα
    Περα απο την πλακα μολις αρχισει να τα παιζει, θα αναψουν τα λαμπακια που σου ειπα λογικα (9/10 το κανει) .Τιμουλα δεν εχω υποψιν μου, αλλα πριν πας παρε με τηλ, ειμαι Αθηνα θα μπορω να βοηθησω
    ΟΚ αγόρι.. κοίταζα τιμές και έβλεπα κάτι τρελλά 400 με 700 ευρώ, την έκατσα... αν είναι -που θα είναι λογικά- το δυναμό χαχα Θα σου τηλ Σπυράκο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP