-
εγω που ειμαι ασχετος με το ολο θεμα και απλα παρακολουθω για ενημερωση, μπορω να ρωτησω για ποιο λογο καθε θεμα για διπλοτουρμπινο καταληγει σε αντιπαραθεση για το ποια ειναι η καλυτερη βελτιωτικη λυση και το ποιος περασε ποιον?
αντι σε καθε θεμα να γινεται αυτο και να χανεται η ουσια, γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο θρεντ με αυτο το θεμα, ωστε να τα πειτε εκει ολα και να καταθεσει ο καθενας την εμπειρια του?
και να γραψετε και ποιος περασε ποιον, σε τι συνθηκες, ποιες ηταν οι διαφορες, τι καυσιμα ειχατε, τι θερμοκρασιες, τις παραμετρους τελος παντων, ωστε να καταλαβουμε κι εμεις που δεν ειμαστε ειδικοι, ποια λυση πλεονεκτει και που.
παντως για να λεμε και μερικα πραγματα με το ονομα τους, ενα αυτοκινητο σε μια κοντρα αποδεικνυει την ταχυτητα του.
η αξιοπιστια ειναι ενας αλλος παραγοντας, σαφως δυσκολοτερα μετρησιμος και οπωσδηποτε δεν ειναι κατι που μπορει να φανει μετα απο μερικα πατηματα (εκτος αν μιλαμε για βελτιωσεις κατηγοριας top fuel, που παλευουν να βγαλουν 2-3 φορες τα 400 μετρα και αν δεν σπασουν θεωρειται επιτυχια...)
αν μιλαμε ομως για καθημερινο αυτοκινητο με οχι ακραιες λυσεις οπως ειναι τα δικα σας, η αξιοπιστια ειναι πολυ δυσκολο να αξιολογηθει, ακομα και σε βαθος χρονου.
εκτος αν κανετε καμια πολυ χονδροειδεστατη πατατα, τοσο χονδροειδη που δεν θα τη σωσει ουτε ο πολυ εξελιγμενος εγκεφαλος του Ν54, οπως ειπε ο ντιμ.
αρα για μενα τι μενει? αυτος που ειναι αποδεδειγμενα πιο γρηγορος στην πραξη (στο δρομο δηλαδη) και οχι στη θεωρια, νομιμοποιείται να φερει τον τιτλο του καλυτερου βελτιωτη ή της καλυτερης λυσης...
εως οτου να βρεθει καποιος αλλος να τον περασει φυσικα, ή εως οτου σπασει...
μεχρι ομως να γινει αυτο, ολα τα αλλα -εγω ο μη ειδικος επαναλαμβανω- αδυνατω να τα κατανοησω ετσι οπως τα παρουσιαζετε, αποσπασματικα, με μισολογα, με μπηχτες που καταλαβαινετε μονο εσεις οι ιδιοι και οχι με μια σειρα και συνεχεια...
ή οπως λενε και οι φιλοι μας οι εγγλεζοι: "all this it's greek to me"...
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP