Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 159

Θέμα: Car wrapping / μεμβράνη χρώματος / ΜΑΤ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου θυμίζει τη 599 σε silk cut ενός πελάτη μου, μόνο που αυτό είναι τρις χειρότερο.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή UPDATE

Σήμερα ήταν μια καλή μέρα. Έχουμε επιβεβαίωση από την 3Μ ότι υπάρχει επιτέλους ετοιμοπαράδοτο υλικό !!!!!!

Έχουμε να κάνουμε μία τελευταία δοκιμή της μεμβράνης πάνω στη 'κότα' (Γουϊλιαμς Σεράμικ Κόατ) στο δικό μου το αμάξι, ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι ούτε εκεί θα υπάρχει πρόβλημα. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις είμαστε έτοιμοι και ήδη έχουμε αυτοκίνητα αυτή τη βδομάδα που περιμένουν να ντυθούν.

Η μεμβράνη της 3Μ είναι πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει σε ποιότητα μεμβράνης που έχω δει μέχρι σήμερα. Εξαιρετική στην όψη, με φουλ πλαστικοποίηση, ειδική για τοποθέτηση σε αυτοκίνητα. Υπάρχουν πολλές μεμβράνες στο εμπόριο αρκετά φθηνότερες, όχι όμως στη ποιότητα της 3Μ. Δείγματα υπάρχουν στο κατάστημα Χαλανδρίου, ενώ αύριο ή μεθαύριο θα έχω και τη 'βεντάλια' με όλες τις αποχρώσεις.

Και τώρα στα ακόμα πιο 'φουντωτικά' νέα. Η νέα απόχρωση της 3Μ που πραγματικά είναι (sorry Γιωργάρα που θα δανειστώ πάλι το θεϊκό) "τo ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που το ειδα δεν το Πιστευα και επαθα ο Ιδιος Πλακα" !!!!!!
    Είναι λίγο πιο σκούρα από ασημί και λίγο πιο ανοιχτή από ανθρακί και σε σατινέ φινίρισμα. Την επόμενη εβδομάδα παίρνει σειρά το Μ3 και δε βλέπω την ώρα να το δω ολοκληρωμένο !!!!!! Δε θα προλάβω προφανώς να το έχω έτοιμο μέχρι αυτό το Σάββατο στο Plaza, αλλά στην επόμενη συνάντηση θα μπορέσετε να το απολαύσετε από κοντά.

Να σημειώσω επίσης ότι η εταιρεία μας προσφέρει 15% έκπτωση (για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων) στις προτεινόμενες τιμές λιανικής της 3Μ για τα μέλη του BMWfans !!!!

Η τοποθέτηση γίνεται από ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ τεχνίτες εκπαιδευμένους από την 3Μ και είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας.

Παρακαλώ να ΜΗ κλειδώσει το θρεντ, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να εκφράσουν τις όποιες ερωτήσεις / απορίες τους.

3. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (06-09-10), Gregory_///M (07-09-10), NickE60 (07-09-10), Ptboul (07-09-10), z3outofmind (07-09-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP