Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Επιλογή μηχανής

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η παροιμια λεει.. σε γερικο σκυλι νεα κολπα δεν μπορεις να μαθεις!
    Αυτα με δοση χιουμορ,σοβαρα τωρα...το να καβαλας μηχανη ειναι κατι που καθε μερα σου δινει και καινουργιες οδηγικες γνωσεις,εμπειριες οι οποες σιγα σιγα εξελισσονται σε οδηγικη ικανοτητα.
    Μην αναλυσουμε τωρα πολλα αλλα ουτε πως να φρεναρει την μηχανη δεν θα γνωριζει ακομα ποσο μαλλον να τιθασευσει την "αγριαδα" της.
    Αγαπητε φιλε συμβουλεψε τον να ξεκινησει αφου το θελει απο κατι μικρο,να παρακολουθησει αν μπορει καποια "σχολεια" να προχωρησει αργοτερα σε μεγαλυτερα αλλα κυβικα και αν ακομα του αρεσει ισως καποια στιγμη να μπορεσει να την καβαλησει,γιατι περι αυτου προκειται οτι δεν μπορει να καβαλησει τετοια μηχανη.
    Σκεψου ειναι δυνατον καποιος που μολις βγαζει διπλωμα να καβαλησει ενα ducati 1098???
    Συγχωρεσε μου το αυστηρο "υφος" αλλα τα γραφω με τις καλυτερες των προθεσεων.
    Ο δικυκλισμος ειναι κατι το μαγικο αλλα χρειαζεται σεβασμο και γνωση των οριων...

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

liakos (14-07-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    και ανεβάζαμε τον πρώτο μας έρωτα και αισθανόμασταν βασιλιάδες στην Βεΐκου, και και και..
    ρε συ Πανο....με αγγιξε πολυ αυτο...τι στο καλο?στο διπλα μηχανακι ησουν? (Βεικου...και ποτακι στην ΤRE?)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο δικυκλισμος ειναι κατι το μαγικο αλλα χρειαζεται σεβασμο και γνωση των οριων...
    Ακριβως!
    Το να πας σε ενα μεγαλο μηχανακι απο το πουθενα ειναι σα να μην εχεις παει ουτε πρωτη ταξη δημοτικου και να σε βαλω να παρακολουθησεις μια διαλεξη ενος λεκτορα σε ενα πανεπιστημιο και βασει αυτον που ακουσες να γραψεις διαγωνισμα....σε καθε λαθος ομως να σου κοβουν και ενα χερι,ποδι ,κεφαλι....

Δεν μπορει να ξεκινησει απο χιλιαρι με τιποτα.Ουτε καν απο 600 supersport...
    Αληθεια εχει καθολου επιγνωση του τι σημαινει μοτοσυκλετα???
    Και παλι συγνωμη αν γινομαι σκληρος αλλα με 13 χρονια εμπειριας μεγαλης μηχανης και εχοντας θαψει τρεις φιλους μου εχω το θρασος να ειμαι απολυτος.
    Στα λεω με οσο πιο φιλικο και εγκαρδιο τροπο μπορω.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

4. The Following 4 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

joseph (14-07-10), liakos (14-07-10), Nino (14-07-10), Ptboul (14-07-10)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

γνωμη μου παντα ειναι να ξεκινας οχι με στριτ μηχανακι...αλλα με μηχανακι μα καρατιμονα που την λενε καποιοι...δηλαδη με ισιο τιμονι...τωρα τα ποσα αλογα θα ειναι ειναι στο μυαλο ου καθενα...αυτο που ισχυει ειναι κατα την γνωμη μου παντα να ειναι ιαπωνας(εγω σχεδον παντα ευρωπαικη οδηγουσα και οδηγω)και οτι δεν υπαρχει κανενας που δεν εχει εστω και μια πτωση....σωστο ρουχο...σωστο κρανος ...σωστα γαντια ....και φουλ αισθηση ελευθεριας...

6. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

liakos (14-07-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Oφείλω να δηλώσω πως με όλους σας συμφωνώ και εκτιμώ ιδιαίτερα την ειλικρίνεια σας και την σοβαρότητα που δίνεται στο θέμα που ανάρτησα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέτεται για να γίνει αυτή η ενημέρωση και οποιαδήποτε άλλη άποψη το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή μηχανής για έναν αρχάριο. Πραγματικά με εκπλλήσει ευχάριστα το κλίμα σε αυτό το φόρουμ και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Κανενός επίσης η άποψη δεν είναι σκληρή.

Τα μέχρι τώρα δικά μου συμπεράσματα από αυτή τη συζήτηση είναι ότι το 1000 οποιουδήποτε είδους αποκλείεται και καλό είναι να ξεκινήσει κανείς από πολύ χαμηλότερα κυβικά (με κάποια όχι supersport μηχανή) και να κτήσει από εκεί και πέρα τη μοτοσυκλετιστική του πορεία.

8. The Following 2 Users Say Thank You to liakos For This Useful Post:

Nino (14-07-10), Ptboul (15-07-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων

και εχοντας θαψει τρεις φιλους μου εχω το θρασος να ειμαι απολυτος.

Δημήτρη, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Εγώ για τον ίδιο λόγο (αλλά ευτυχώς όχι σε γνωστό / φίλο), αλλά και επειδή η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο μας παιδί, κατέβηκα από τις μηχανές πριν 9 χρόνια. Δεν έφτασα πολύ ψηλά σε κυβικά...μετά από πολλά χρόνια με παπάκια, αποφοίτησα πάνω στο Super Four 400 Type R. Για μένα (και αμέσως μετά το FX125) ήταν Α Ε Ρ Ο Π Λ Α Ν Ο και υπεραρκετό για τα γούστα μου και τους δρόμους μας.

Επίσης ύστερα από μάρτυρας αρκετών 'άσχημων' ατυχημάτων και σε συνδυασμό με την απόφασή μου να ξεκινήσω καινούρια οικογένεια, το πούλησα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να αποθαρύνω τα παιδιά μου σε πιθανή μελλοντική τους επιθυμία να ανέβουν σε δίκυκλο.

Και η δική μου συμβουλή για τον αδερφό του φίλου μας είναι η ίδια με τους προλαλήσαντες. Είναι μέγα λάθος αν πάει σε 1000άρι. Ο Δημήτρης πιο πάνω δεν μπορούσε να τα γράψει πιο όμορφα, όντως και πολύ έμπειρος. Θα σου πρότεινα φίλε Λιάκο να βάλεις τον αδερφό σου να διαβάσει αυτό το θρεντ, πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση.

10. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

liakos (16-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP