Μπααα πάντα ήθελε μηχανή αλλά επeιδη οι γονείς μου δεν τον άφηναν δεν το κυνήγησε ποτέ. Τώρα όμως που μπορεί θέλει ακόμα περισσότερο.
μια ακόμη ερώτηση αν είσαι γυμνασμένος ή όχι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή μηχανής?
Μπααα πάντα ήθελε μηχανή αλλά επeιδη οι γονείς μου δεν τον άφηναν δεν το κυνήγησε ποτέ. Τώρα όμως που μπορεί θέλει ακόμα περισσότερο.
μια ακόμη ερώτηση αν είσαι γυμνασμένος ή όχι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή μηχανής?
η αληθεια ειναι οτι οσο καλυτερη φυσικη κατασταση εχεις βοηθαει κ οχι μονο στην οδηγηση αλλα γενικοτερα!
κατα την ταπεινη μου αποψη (μιας κ ειμαι ψιλοχλαπατσακος) δεν νομιζω οτι παιζει σημαντικο ρολο...
ωστοσο εμμενω οτι για τα ελληνικα δεδομενα εισαι πιο ξεκουραστος σε μια On/Off ,με οτι αυτο συνεπαγεται...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Vasilis (14-07-10)
Το να είσαι γυμνασμένος (τύπου καλή φυσική κατάσταση - και όχι Body Builder) σου δίνει ένα 20% όταν σε γωνία 40άρα και αφού έχεις μαζέψει το γόνατο απο την εσωτερική σηκώνεις ίσια φρενάρεις και ρίχνεις αμέσως ανάποδα για να μπείς με φόρα στο Apex και να ξαναγκαζώσεις στη μία ρόδα για την επόμενη που θα κλείσεις γκάζι για να βγάλεις πόδι και να πατήσεις με το απέναντι ποδάρι το μαρσιπιέ να δώσεις ετοιμότητα για την επόμενη.
Στα καθημερινά δες πόσοι χλέμπουρες καβαλάνε (όχι οδηγάνε).
liakos (14-07-10)