Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 43 από 43

Θέμα: Καταλαβες γιατι?

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα ήθελα με τη σειρά μου να επισυνάψω το μνημόνιο του Δ.Ν.Τ και όποιο έχουν κέφι ας το μελετήσουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitrios : 01-01-12 στις 13:33
    M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κλεφτες και προδοτες αυτης της χωρας στα 6 μετρα.-
    Μεσα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κυριοι ειμαστε στο 2010. Και λεμε(και ισως ετσι ειναι) οτι μονο οι πορειες και οι διαμαρτυριες μας εμειναν.
    Γιατι να χρειαζονται πορειες? Γιατι να πρεπει να διεκδικουμε τα αυτονοητα?
    Σε πορειες εχω παει. Εχω δει πολλα, και δεν μου αρεσαν ολα.
    Γιατι συνδιαζεται η διαμαρτυρια με τη βια? Το μονο που καταφερνεις ετσι ειναι να χανεις το δικιο σου.
    Και στη συνεχεια δινεις δικαιωμα για καταστολη.
    Και σε καταστελει ενας απο αυτους που τα δικαιωματα του διεκδικουνται μεσω της διαμαρτυριας.
    Καπου ακουσα καποια στιγμη οτι στην Ιαπωνια οι εργαζομενοι διαμαρτυρονται φοροντας στο χερι μια μαυρη κορδελα, ενω δουλευουν κανονικα. Και ο εργοδοτης το λαμβανει σοβαρα υποψιν του και στο τελος της ημερας συζητα για τα "θελω" τους.
    Αν ισχυει ποσο πισω ειμαστε? Γιατι εδω για να γινει κουβεντα πρεπει να παιξουμε πρωτα τις μπουνιες.
    Καθομαστε και ασχολουμαστε με την οικονομια και τους μισθους τελευταια.
    Αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου. Πρεπει να το δουμε πιο βαθια το θεμα.
    Μηπως η διακυβερνηση της χωρας εχει γινει ντερμπι ολυμπιακου παναθηναικου? Και αν η απαντηση ειναι ναι, μηπως αυτο μας βγαζει εκτος οριων δημοκρατιας? Μηπως επι της ουσιας εχουμε απλως δυο βασιλικες οικογενειες που εναλλαξ κρατουν πηδαλιο?
    Και γιατι αυτοι να προσπαθησουν? Αφου ξερουν οτι στην χειροτερη θα κανουν ενα διαλειμμα και μετα θα ξαναπαρουν την κατασταση στα χερια τους.
    Γιατι να ακουμπησουν το μεγαλο(κεφαλαιο)? Αφου ο ιδιος πριν τις εκλογες ξερει τι περιπου θα βγει(2 κομματα ειναι) και ειναι σε θεση, με τον τροπο του, να εξασφαλισει την ευημερια του οτι και να γινει.
    Τελος να πω πως πληροφορηθηκα οτι με το νεο μνημονιο, τα κρατη που μας δανεισαν θα εχουν δικαιωμα κατασχεσης κρατικου πλουτου σε περιπτωση αδυναμιας(λεμε τωρα) αποπληρωμης του χρεους. Μαλιστα...
    Ας μας πουν τελος παντων τι γλωσσα θα μιλαμε στην πορεια αν κατι παει στραβα.
    Οχι τιποτε αλλο. Να προλαβουμε να τη μαθουμε.
    Παρα πολυ σωστα λογια.
    Μπραβο σου!!!
    Δεν εχω και "θενκς" να σου δωσω!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP