Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Θέμα: ερχεται το τελος του Laptop???

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενα παράδειγμα "φρακαρισμένης" ψύκτρας cpu σε laptop

Γενικά εγώ διαφωνώ με τα "φυσήματα". Οταν φυσήξουμε, η περισσότερη σκόνη θα απλωθεί και θα κάτσει σε άλλα σημεία μέσα στο laptop, πράγμα που δεν θέλουμε.
    Ανοιγμα (όπως είπε και ο Βαλάντης, υπάρχουν οδηγίες και σε βίντεο στο yt) και σχολαστικό καθάρισμα.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα παράδειγμα "φρακαρισμένης" ψύκτρας cpu σε laptop

Γενικά εγώ διαφωνώ με τα "φυσήματα". Οταν φυσήξουμε, η περισσότερη σκόνη θα απλωθεί και θα κάτσει σε άλλα σημεία μέσα στο laptop, πράγμα που δεν θέλουμε.
    Ανοιγμα (όπως είπε και ο Βαλάντης, υπάρχουν οδηγίες και σε βίντεο στο yt) και σχολαστικό καθάρισμα.
    Χαχα, αυτή δεν είναι φρακαρισμένη είναι χτισμένη!! Έτσι όπως τα λέει ο Κωνσταντίνος είναι τα πράγματα. Αν πιάνουν λίγο τα χεράκια μας κι αν διαθέτουμε ένα κατσαβιδάκι, τότε σιγά σιγά και με υπομονή ανοίγουμε το φορητό για να το καθαρίσουμε όπως πρέπει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρχισε και μενα to laptop compaq cq70 150ev να μου κανει νουμερα...εκει που σερφαρω και οχι μονο γενικα το κανει κολλαει γυριζει η κλεψυδρα για μερικα δευτερολεπτα κανω μερικα κλικ παγωνει.. δηλαδη ψιλοασπριζει και μετα απο 5-10 δευτερολεπτα επανερχεται...εχει κανεις καμια ιδεα? το εκανα φορματ αλλα συνεχιζει τα ιδια.. επισης εχω να προσθεσω οτι εχω αλλαξει τον σκληρο απο 250 gb και 5400rpm σε 320gb και 7200 rpm.. εχει μια θερμοκρασια παραπανω μπορω να πω!
    αλλαξε τις θερμοαγωγιμες παστες σε επεξεργαστη και γραφικων και εισαι κομπλε....

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

νεο ρεκορ μετα απο 5 ωρες σερφαρισματος....

θα ξεκινησω με τους driver σε λιγο και βλεπουμε..
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικα δεν ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες που να δικαιολογουν τα κολληματα που αναφερεις.

εγω σε core 2 duo εχω δουλεψει αρκετη ωρα στους 85-90. Βεβαια καθε επεξεργαστης εχει αλλο κρισιμο σημειο.

Καθαρισε πρωτα τη σκονες να δεις πως θα πανε οι θερμοκρασιες και αν συνεχισουν τα κολληματα αρχικα παιζεις με drivers και μετα με μνημες. Αν ειναι επεξεργαστης η μητρικη καλυτερα να αλλαξεις φορητο

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι θερμοκρασίες μέσα στο housing είναι ψηλές. Επίσης η κάρτα γραφικών σου ανέβηκε ψηλά και σίγουρα μεταφέρει την θερμοκρασία γύρω της, χωρίς να έχεις βάλει κάποιο game να παίξει φαντάζομαι. Πρόσεξε επίσης εκεί που τον έχεις να δουλεύει να είναι επίπεδη η επιφάνεια και να μην έχει από κάτω κάποιο τραπεζομάντηλο. Απαγορεύεται να βάζουμε τους φορητούς να δουλεύουν πάνω στο κρεβάτι ή πάνω στα πόδια μας, φράζουμε τις τρύπες που τραβάνε αέρα. Ο επεξεργαστής σου δουλεύει μια χαρά σε θερμοκρασίες, όποτε οι ψύκτρες σου δεν φαίνεται να έχουν φράξει. Άλλαξε drivers γραφικών, όπως είπες, μήπως και φτιάξει το πράγμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγάλε τα Vista...........ΤΩΡΑ
    Άλλωστε, το είχε πει και ο Arnie... "Asta ta Vista baby"

(Ή μήπως Asta la vista? Oh well....)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχαχ μιποσ ειπε altavista? λοιπον drivers δεν ειναι...ακομη δεν το ανοιξα γιατι δεν εχω χρονο λογω ψαξιματος δουλειας...μηπως ολα τα κανει ο σκληροσ ο 7200rpm που εμπαξα?

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου εχεις σκεφτει να χρησιμοποιησεις μια βαση για λαπτοπ με κανα δυο ανεμιστηρακια? Εγω πηρα μια αλουμινενια απο το e-shop με 20¤ και σε καινουριο (ετους) toshiba εκανε θαυματα! Επεσαν γυρω στους 8 βαθμους ολες οι θερμοκρασιες!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπον..εχω αλλαξει τον σκληρο σημερα με μαμα και τον δικο μου σε αλλο ιδιο λαπτοπ και συνεχιζε τα ιδια..εβγαλα τις μνημες μια μια και παλι τα ιδια...σκονη δεν νομιζω να εχει πολυ αλλα ααυριο θα το ανοιξω να δω τι εχει μαζι με 1 iphone και ενα htc...αυριο ειναι η μερα του σερβις ΤΕΛΟΣ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP