Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 98

Θέμα: Ζαντες ρεπλικα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18832
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Είδα πως ο αγαπητός Joseph ανέφερε την WSP. Πρόκειται για μια σοβαρή εταιρεία με έδρα και εργοστάσιο στην Ιταλία η οποία κατασκευάζει μερικές από τις ανθεκτικότερες ζάντες replica.

    Προσωπική εμπειρία δεν έχω, θυμάμαι όμως πολλούς με replica RS4 ζάντες της WSP στο προηγούμενο club οι οποίοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι.

    Κάποια στιγμή κοίταζα για Μ5 replica ζάντες για την Ε60 και απ' όσες είδα (οι περισσότερες κινέζικες), οι WSP ήταν οι καλύτερες με τεράστια διαφορά. Ζύγιζαν η καθεμιά 2 κιλά παραπάνω από τις εργοστασιακές αλλά δε μπορούσες να ξεχωρίσεις την OEM από τη replica. Τελικά βρήκα μεταχειρισμένες γνήσιες BMW σε άλλο σχέδιο κι αγόρασα εκείνες, η επόμενη επιλογή μου όμως θα ήταν οι ζάντες της WSP.

    Βασίλη, ρίξε μια ματιά στο www.autorina.gr Είναι από Καλαμαριά. Δυστυχώς δεν τις έχει όλες ο καινούργιος κατάλογος, ενώ υπάρχει μια τάση να πολυδιαφημίζουν εκείνες με επίστρωση χρωμίου (μπλιαχ).

  2. #2
    Εγγραφή
    03-04-10
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    170
    Thanked
    20
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Eγω περυσι ειχα παει σε λαστιχα και μου ειπε οτι εχει ιταλικες και μολις τις εβγαλε απο το κουτι που εγραφε made in italy ,πανω τους δεν ειχε γραμμενο τιποτα.Τωρα απο που ειναι αυτες ξερει κανεις να απαντησει?

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP