-
Αν και μικρος ηλικιακα αλλα με πολυ παθος για το αυτοκινητο απο πολυ μικρη ηλικια στην κατοχη μου ειχα-εχω 2 αυτοκινητα.
Το ενα ειναι ενα VW polo 6n 1.400cc,με φιλτρο-εξατμιση.Στο αυτοκινητο πριν απο περιπου 1.5χρονο εγινε μια μινι-ανακατασκευη με ολικο βαψιμο,καινουριο εσωτερικο οτι χρειαζοταν,με δερματινο εσωτερικο,βιολογικο κτλ κτλ εχει φτασει να ειναι ενα απο τα πιο καλοσυντηρημενα Polo στη θεσσαλονικη κ οχι μη μιας και τα σχολια που εχω ακουσει ειναι καλα ρε φιλε?!Τωρα το πηρες?.Αγοραστηκε με πολυ καλο επιπεδο εξοπλισμου καινουριο το 1997 εναντι 5.500.000δρχ.
Με αυτο εβγαλα τις πρωτες μου γκομενες,τα πρωτα μου χειροφρενα,διαδρομες που θα μου μεινουν και με πολλες αναμνησεις μιας και ειμουν 9 χρονων οταν αγοραστηκε και χαιρομαι που το βλεπω στο γκαραζ να ειναι ακριβως οπως την πρωτη μερα που αγοραστηκε και ακομα καλυτερο.
Το 2008 κ μετα απο 2 χρονια οδηγησης αγοραστηκε καινουριο ενα BMW E90 320i εκδοση dynamic οπου το μικροβιο του keep on baxing δεν σταματησε και μπηκαν φιλτρο,φιμε,blackline φαναρια και ηχοσυστημα της Pionner avh-5200bt με ψηφιακο δεκτη τηλεορασης,ηχεια και tweeter της Focal και αλλα πολλα...
Ποιο απο τα 2 αυτοκινητα με συγκινει περισσοτερο...?Το Polo γιατι ηταν το πρωτο μας αυτοκινητο,μεγαλοσα με αυτο και περασαν πολλοι μηνες αγωνιας και τρεξιματος για να ειναι σα καινουριο ακομη κ μετα απο 13 χρονια.Οσα αυτοκινητα και να εχεις,οτι σπιτη κ αν εχεις οταν το θεμα υγεια δε χτυπαει απλα τη πορτα...αλλα τι τσακιζει και μπαινει στο σπιτι τοτε τι νοιμα εχουν ολα αυτα?Και το ζω εδω και 1.5 χρονο αυτο.....
-
The Following 2 Users Say Thank You to michaelp900 For This Useful Post:
aristent (29-06-10), NickE60 (29-06-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP