τα αυτοκινητα που ειχαν το ονομα μου ,στην αδεια τους ηταν τα εξης!
1998...πεζο 106 1.1 λευκο, μετατροπη σε 1400...με οτι μπορουσα να βαλω επανω...ολικη μετατροπη και σε ραλλυ λουκ
2000...πεζο 106 1.6 ραλλυ λευκο( ακομα στο σπιτι ,δεν ξερουν οτι ειχα αλλαξει αμαξι)...αντικατεστησε το 1,4...με τυπικες διαδικασιες..και το εφτασα 3ο σταδιο..δηλαδη περιπου 175 αλογακια..
2005...πεζο 206 1.6 gti..γιατι ηθελα κατι πιο ταξιδιαρικο...και με λιγοτερη βαβουρα...! το αντεξα εργοστασιακο ,εως την ληξη της εγγυησης και την επομενη μπηκε ενα λαιτ τουρμπο, ετσι για να δυναμωσει λιγακι( 190 αλογακια στροφαλο στα 0.7 bar)...! επειδη ομως...δεν ηταν αρκετα το 2008...μπηκε επανω μοτερ σφυρηλατο...και αγραφος...οποτε τα αμαξι απεδωσε κοντα 230 ροδα..! πολλα τα αλογα ,απιστευτη η αισθηση...αλλα το σασμαν...μιας και το κυνηγουσα αρκετα,,.συχνα πυκνα κατεβαινε..για επισκευη ή ολικη αλλαγη....οποτε μπηκε ξανα το εργοστασιακο του μοτερ ..και το αυτοκινητο πουληθηκε!
2009...αποφασισα να χαλαρωσω...και να παρω μια ζετα 1.9..που ηταν παιδικο μου ονειρο και να μεινω ως εχει...αρχες του 2010 με ξανατρωει η τσεπη μου και ο κ...ς μου, οποτε την συνεχεια την ξερετε....! ειναι δυνατον να μεινει και αυτη εργοστασιακη??? οχι βεβαια....χαχααα
υγ...ειχα και εχω στην κατοχη μου καποια επαγγελματικα...αλλα θεωρω οτι δεν αξιζουν αναφορας...

Απάντηση με παράθεση

Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
.
κ δεν ειναι υπερβολη.