Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Αυτοκινητα που ειχαμε....

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

1.1995 fiat supermirafiori 1800 110hp(το 2ο του πατερα μου) οτι κ να πω θα ειναι λιγο για τις παντες κ το τι τραβηξε αυτο το αμαξι στα χερια μου!

2. 1997 polo 16V 100hp (δικο μου με λεφτα δικα μου κ του παππου 4,200,000 μετρητα ) το ευχαριστηθηκα και αυτο λογω κρατηματος και σασμαν!!!

3. 2001 punto gt (δικο μου με δικα μου λεφτα απο δω κ στο εξης ολα) η χαρα της βελτιωσης, της σφηνας και της κοντρας!ανετα ξαναεπαιρνα ενα για 2ο

4. 2001 παλι, σαν 2ο πηρα κι ενα cinquecento sporting διοτι το πουντο με τις βελτιωσεις που ειχε επανω εκαιγε κι εμενα!

5. 2005 Ε36 coupe 316 , ερωτευμενος με αυτο το αμαξι απο το 94, αλλα με το που το αγορασα ξενερωσα απο το γκαζι και ετσι το 2006 εγινε φουλ μετατροπη σε 325 οπου αφου του ηπια το αιμα (αθανατο μοτερ), μπηκε μεσα περυσι και εγινε φουλ μετατροπη σε Μ3 οπου το εχω μεχρι κ τωρα!(το βαρεθηκα ηδη και σκεφτομαι για κομπρεσερ) ουφ ας βαλω τελεια.

6. 2006 την θεση του cinquecento πηρε ενα πεζο 205 1,4 (εμπαινε μονο του αυτο στις στροφες)

7. 2010 την θεση του πεζο πηρε ενα punto sporting '04 μοντελο παντα για 2ο και οικονομια!

Δεν αναφερω καν τα αμαξια του πατερα μου που ηταν σαν δικα μου αλλα.....δεν ηταν δικα μου!! Αν τωρα κανω και μια μικρη σουμα στα λεφτα που εχω ριξει στα παραπανω.....θα ειχα σιγουρα 92αρι τωρα αλλα δεν βαριεσαι περασα και περναω καλα ακομα!

2. The Following User Says Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:

aristent (26-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP