σας εχει κανει κανενας βενζινας το 'τεστ' για να σας αποδειξει την καθαροτητα απο νερο της βενζινης του? Εγω οταν πηρα το αυτοκινητο ειχα παει στον υπευθυνο της εδω shell (εταιρικο) και του ειπα πως θα βαζω πετρελαιο μονο απο αυτον και αν παθει κατι το αυτοκινητο λογω κακης ποιοτητας καυσιμου θα του ζητουσα να μου πληρωσει την ζημια (ειπαμε,εδω ο κοσμος ειναι μικρος κ ολοι γνωριζονται με ολους). Τον ρωτησα αν δεχεται την παραπανω προταση μου και αυτος οχι μονο δεχτηκε,αλλα για να με πεισει για την ποιοτητα του προιοντος του, πηρε μια βεργα και εβαλε στην ακρη της μια αλοιφη λευκου χρωματος.ανοιξε την δεξαμενη του πετρελαιου και την εβαλε μεσα. Την εβγαλε βρεγμενη με πετρελαιο και την αλοιφη ακομα ασπρη.μετα με πηγε σε μια βρυση και μου ειπε βρεξε τα χερια σου και πετα μερικες σταγονες νερο πανω στην ακρη,εκει που ηταν η αλοιφη. Με το που εριξα λιγο νερο η αλοιφη εγινε ροζ προς κοκκινο!ειδες μου λεει,ιχνος νερου δεν εχει η δεξαμενη! (βεβαια μετα του εξηγησα πως δεν με νοιαζει τοσο το νερο αφου εχω υδατοπαγινα,αλλα ηυψηλη περιεκτηκοτητα σε θειο ειναι αυτη που προκαλει τις ζημιες) για την βενζινη ομως νομιζω ειναι πολυ καλο τεστ!
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος