Τωρα ξερω οτι δεν θα ακουστει ομορφο, αλλα εκεινη την ωρα κοιτας την τιμη της απλης, βλεπεις ποσα λιτρα σου εβαλε, και του δινεις το αντιστοιχο ποσο για απλη. Συγνωμη αλλα μη μας καβαλησουν κιολας..
Το ιδιο και οταν κλεβουν οι αντλιες τους. Ειχα παει να φουλαρω σε γνωστο βενζινα της πατρας και μου εβαλε μεσα στο e46 75 λιτρα. Αθεοφοβος. Πολυ απλα και ευγενικα του ειπα οτι το αυτοκινητο παιρνει το μεγιστο 63 λιτρα. Και γυριζει και μου λεει για τον σωληνα μεχρι την ταπα. Ποσο 12 λιτρα? Του σκαω στο χερι 50 και σηκωνομαι και φευγω. θελουν τραμπουκισμο κατι τετοιοι χαρακτηρες.
Ακουγεται ασχημο αλλα καποιοι το εχουν παρακανει.
kplc16 (20-06-10)
Vasilis (19-06-10)
και εμενα μου εχει τυχει αυτο!! με παρακαλεσε βενζινας ντε και καλα να γινω μελος στο shell club και αφου του ειπα βαριεμαι να παω μεσα μου εδωσε την αιτηση να παω σπιτι να την φτιαξω και την επομενη μερα να του την δοσω συμπληρωμενη! μου ειπε και ολας οτι η τιμη της v-power ειναι σωστη και πως αυτη πρεπει να βαζουμε γιατι ειναι πιο καθαρη απο την απλη εχουμε καλυτερη αποδοση κλπ φυσικα εβαλα την απλη! και δεν ξαναπατησα να του δοσω και την καρτα απλα πεταξα την αιτηση! το ξερετε πως τα βενζιναδικα shell βαζουν μια φορα την εβδομαδα μια μερα την τιμη της v-power στην ιδια τιμη της απλης?
Vasilis (20-06-10)
Vasilis (20-06-10)
Vasilis (20-06-10)
Πηγα να την πατησω κι εγω ετσι προσφατα. Λεω στον πακιστανο γεμισε το και εβγαλε μανικα v-power racing. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως παντα κατεβαινω απ το αμαξι να δω οτι μηδενιζει η μανικα και οτι η τιμη συμφωνει με την ταμπελα . Οποτε ο πακης (που εντολες εκτελει ο δυσμοιρος) ξαναπηγε και εφερε τη σωστη μανικα. Αυτο εγινε σε shell στην ηρακλειου στο υψος του περισσου.
Σε αλλη shell που βαζω στην τατοιου στο ηρακλειο δεν εχει 100αρα οποτε παντα βαζουν την απλη που την εχει και φτηνη. Διοτι αλλιως εχει την racing με 1,7 νομιζω που το θεωρω μαζοχισμο...
Βασικα εχω την αισθηση πως σφιξαν τα λουρια τωρα που κοβουν αποδειξεις και εχουν μειωθει αφανταστα τα καθαρα τους κερδη οποτε ψαχνουν αλλες "λυσεις" .
Με δεδομενο λοιπον οτι οι περισσοτερες 100αρες εχουν διαφορα μονο στην τιμη και το ονομα οι βενζιναδες εχουν καθε λογο να τις προωθουν.
Εγω παντως μονο 2 φορες απο τις 10 καταλαβα διαφορα με την 100αρα κι αυτες τις εκανα για δοκιμη. Τωρα ουτε για δοκιμη δε βαζω 100αρα..