Σε τετοια περιπτωση τον πλακωνεις. Χαχαχαχα
Σε τετοια περιπτωση τον πλακωνεις. Χαχαχαχα
Αλλη καλη συνηθεια της shell αμφιθεας ειναι το ''θα ανοιξετε το καπω να δουμε λαδια κλπ??'' και ''θα ερθετε μεσα να βγαλουμε καρτα για ποντους??''....ε και οταν το ακους 2 φορες τη βδομαδα απ τον ιδιο ανθρωπο, και ακουει παντα το ιδιο ΟΧΙ ε κατανταει αηδια... Το συγκεκριμενο πρατηριο το σταματησα οταν αρχισα να παρατηρω μεγαλες διαφορες στην ποσοτητα που εμπαινε στο ρεζερβουαρ, με το ιδιο ποσο, και την ιδια τιμη βενζινης...
Αυτο ειναι λιγο Βασιλη . . .
Οταν του λες βαλε 30 ευρω και ενω κανει οτι καθαριζει το παρμπριζ το ρεζερβουρ
γεμιζει ; ; ;
Και σου λεει ο υπαλληλος sygnomi mou ksefige . . .
Αντε πληρωνε 70 αρια αερα πατερα . . .
Γενικά shell και bp δε πατάω ποτε ειδικά bp γιατι πουλάει πανάκριβα.
Τελευταία φορα που πηγα shell ήθελαν να μου πουλήσουν v power ταχα σε προσφορα με μια επιβάρυνση μετά στο ταμείο!Eγω απλα ηθελα να βάλω βενζινη και να φυγω.
Στο τέλος του λέω φερε και μια απόδειξη,μου λεει θα αφήσεις το αμαξι στην ακρη και θα πας στο ταμειο να σου δώσουν,αντι να τσακιστεί να την φέρει.Νευρίασα και παράτησα το αμαξι μπροστα στην αντλία επίτηδες να μη μπορει να δουλέψει και πηγα με το πάσο μου να πάρω την απόδειξη μου.
Δεν είναι υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις πλέον;Μήπως πληρώνουμε ενα τονο φόρο για να τον καρπώνεται ο κάθε απατεώνας στο τέλος;
Αυτό που κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση ή στην περίπτωση που η << απλή απλή >> (πρέπει να το τονίσεις ΔΥΟ φορές) έχει τελειώσει, ζητάω από ΠΑΝΤΑ να μου βάλουν από την Vpower που έχουν, ένα ευρώ.
ΕΝΑ και μόνο ευρώ.
Και αν πάει παραπάνω (που είναι πλέον ΠΟΛΥ δύσκολο να ΜΗΝ πάει πάνω από ¤) δεν πληρώνω και λέω ΔΕΝ έχω, κάνε μου μήνυση.
Το έκανα από όταν είχε .7ανα λίτρο αλλά τώρα έχει ΑΚΟΜΑ περισσότερη πλάκα.
Και μετά πάω και μέσα για να πάρω τους πόντους.
Τσαμπουκά στον τσαμπουκά θέλει.
Αυτό να ξέρετε ΠΑΝΤΑ γίνεται βράδυ και όταν εφημερεύει κάποιο πρατήριο της SHELL.
poio palia pou douleua se shell venzinadiko (select) kiolas
mas legane na poulame mono v-power kai racinig apli katholou ean aspoume erxotan enas kai elege apli tote mono.. p.x papous na sou pei 20e tou vazeis racinig!! einai poli m@.....s
klevoun to kosmo egw p.x den to ekana afto panta kai me dioksane xaxaxaxaxa!
na to kserete lipon kai na fonazete dinata APLI..! kai den fteh to paidi ekso auto tou lene na kanei..
y.g den exo elinika sorry!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G_kaliteros : 18-06-10 στις 12:33
Γιλε μου Βασιλη μου το εχουν κανει 2-3 φορες στη σελ αλλα κ στη ΒΡ μου το εχουν κανει μια φορα , κανουν πως δεν ακουν κ απλα προωθουν την Vpower κ για να σε φανε στα λιτρα σαφως , γι αυτο την ξεκινησανε αλλωστε απο το 1.06 περιπου κ τωρα το εχουν κανει 1.60 στην καλυτερη ... το θεμα ειναι αυτο που λεει κ ο gyiama μας περνανε κ για μ@%$#** δλδ ... παντως αυτο με το "γεμισε το " το χω παθει κ ηθελα να του δωσω κατακεφαλο μετα !![]()
Eπειδή έχει τύχει 2-3 φορές το περιστατικό αυτό σε γνωστούς μου (στην αρχή πίστευα ότι είναι τυχαίο αλλά το έχω ακούσει από πάρα πολύ κόσμο και πλέον δεν το θεωρώ καθόλου τυχαίο) που ζήτησαν απλή και τους έβαλαν v power, πιστεύω ότι η λύση είναι πολύ απλή. Δε χρειάζεται να τονίζουμε 50 φορές ότι θέλουμε απλή, να πλακωνόμαστε με τους υπαλλήλους κοκ..πολύ απλά δεν ξαναπατάμε στη shell, τουλάχιστον αν θέλουμε απλή βενζίνη!
Τόσες εταιρείες υπάρχουν που και καλύτερες τιμές έχουν και καλύτερη (έστω αντίστοιχη) ποιότητα και δεν έχουν γραμμή να εξαπατούν τον πελάτη, όπως κάνει συστηματικά η shell. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να μην πάμε σ'αυτές..
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Stamatis (19-06-10)