Οταν εγώ πήρα την παντόφλα που είχε Wifi support και ενα σωρό άλλες "επαναστατικές λειτουργίες" εν ετει 2003-4 που ήταν οι υπόλοιποι οεο?Μόνο η HTC υπήρχε και τότε την πάλευε δεν την πάλευε και η ΝΟΚΙΑ με τα 9ΧΧΧ...Ολοι οι άλλοι φούντο στα smartphones...
Ενας λόγος που δεν τρέχω να πάρω πολύ καλή συσκευή όπως παλιά είναι ότι πλέον η τεχνολογία έχει ευτελιστεί...Να δώσω 600-700 ευρώ για συσκευή που τον επόμενο χρόνο θα έχει τα μισά μη σου πω και τα 2/3 των χρημάτων της χαμένα και θα αναμένουμε το καινούργιο μοντέλο που θα κάνει και καφέ?
Παράδειγμα πρόσφατο, πήρα στην κοπέλα μου το Δεκέμβρη-Ιανουάριο (πριν απο ούτε 6 μήνες) πάρα πολύ καλή ψηφιακή κοντά στα 200 ευρώ.Τώρα την έχουν προσφορά στα 88!Τι να λέμε!
Για εμένα προσωπικά πάνε τα χρόνια που ημουν πιτσιρίκι και έτρεχα να πάρω ότι high cutting edge technology υπήρχε...Δεν έχει νόημα...
Αυτή τη στιγμή η τεχνολογιά έχει περάσει την εκθετική και έχει μπει στην γραμμική περιοχή (πεδιάδα κατα την "αργκό") της ανάπτυξης, οπότε δεν αξίζει να παίρνεις το πιο καινούργιο απο τι στιγμή που το παλιό έχει τις λειτουργίες που ακόμα σε βολεύουν.Τσάμπα χρήματα...
Υ.Γ 1)Σορρυ για το οφτόπικ αλλά ήταν κάποια πραγματάκια που ήθελα να τα πω...

2)
Tα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη-εκτίμηση