Σελίδα 25 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 15232425262735 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 603

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

επειδη ειναι πολλα τα $$ πρεπει να πω και τα μειων αν και πιστευω τα ξερετε
    -Η εγγυηση καλυπτεται μονο στη χωρα αγορας.Εξω απο αυτη ο,τι παθει το πληρωνουμε.
    -θελω να ξεκαθαρισω πρωτα τι παιζει και ποσα θα μας πανε μεταφορικα.
    -Αν το παρουμε απο πολιτεια της Αμερικης αυτο που εχω καταλαβει με τα μεχρι τωρα λεγομενα και υποθεσεις ειναι πως θα χρειαζεται unlock για να δεχθει και να παιξει με ελληνικο carrier.

Ενα ενα βγαζω και γω και πολλοι αλλοι ακρη.

Επισημη πρωτη αν θυμαμαι καλα ειναι 24 του μηνα.
    Αν μεχρι αυγουστο ερθει οπως καποιοι ισχυριζονται Ελλαδα δε νομιζω να αξιζει για 1,5 με 2,5 μηνες να το παρω.Αν ομως παει για γιορτες τοτε αρχες του Ιουλιου θα ξηλωθουμε.....

Και κατι αλλο.Με το 3gs αναγκαστηκα να φτασω μεχρι Μanagers για να το παρω οταν το ζητησα επειδη και καλα ειχε ελειψη(μπουρδες,παντα κρατανε κομματια).Το πηρα μεν την ιδια μερα που πηγα ΑΛΛΑ ειχε μονο μαυρο.Δε ξανασυμβιβαζομαι.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θα παραμεινω πιστος στο παλιο καλο 3g εως οτου πεισθω οτι πραγματικα χρειαζομαι το 4αρι.
    Ακομα ανακαλυπτω τα ομορφα που κανει το παλιο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα παραμεινω πιστος στο παλιο καλο 3g εως οτου πεισθω οτι πραγματικα χρειαζομαι το 4αρι.
    Ακομα ανακαλυπτω τα ομορφα που κανει το παλιο.
    + 100000... Marketίστικες αλλαγές

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

σχετικα με iphone και οχι μονο...
    που σηκωνει και μεγααααληηη κουβεντα!!
    https://www.imei.gr/forum/viewtopic.php?id=127

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σχετικα με iphone και οχι μονο...
    που σηκωνει και μεγααααληηη κουβεντα!!
    https://www.imei.gr/forum/viewtopic.php?id=127
    Φοβερό !!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι που δε θα πεταγωσουν εσυ.
    Αντε ρε παρε καμια συσκευη της προκοπης που εχεις μεινει με την παντοφλα του νεατερνταλ
    Οταν εγώ πήρα την παντόφλα που είχε Wifi support και ενα σωρό άλλες "επαναστατικές λειτουργίες" εν ετει 2003-4 που ήταν οι υπόλοιποι οεο?Μόνο η HTC υπήρχε και τότε την πάλευε δεν την πάλευε και η ΝΟΚΙΑ με τα 9ΧΧΧ...Ολοι οι άλλοι φούντο στα smartphones...

Ενας λόγος που δεν τρέχω να πάρω πολύ καλή συσκευή όπως παλιά είναι ότι πλέον η τεχνολογία έχει ευτελιστεί...Να δώσω 600-700 ευρώ για συσκευή που τον επόμενο χρόνο θα έχει τα μισά μη σου πω και τα 2/3 των χρημάτων της χαμένα και θα αναμένουμε το καινούργιο μοντέλο που θα κάνει και καφέ?
    Παράδειγμα πρόσφατο, πήρα στην κοπέλα μου το Δεκέμβρη-Ιανουάριο (πριν απο ούτε 6 μήνες) πάρα πολύ καλή ψηφιακή κοντά στα 200 ευρώ.Τώρα την έχουν προσφορά στα 88!Τι να λέμε!

Για εμένα προσωπικά πάνε τα χρόνια που ημουν πιτσιρίκι και έτρεχα να πάρω ότι high cutting edge technology υπήρχε...Δεν έχει νόημα...

Αυτή τη στιγμή η τεχνολογιά έχει περάσει την εκθετική και έχει μπει στην γραμμική περιοχή (πεδιάδα κατα την "αργκό") της ανάπτυξης, οπότε δεν αξίζει να παίρνεις το πιο καινούργιο απο τι στιγμή που το παλιό έχει τις λειτουργίες που ακόμα σε βολεύουν.Τσάμπα χρήματα...

Υ.Γ 1)Σορρυ για το οφτόπικ αλλά ήταν κάποια πραγματάκια που ήθελα να τα πω...
    2)Tα παραπάνω αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη-εκτίμηση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 16-06-10 στις 18:21

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν εγώ πήρα την παντόφλα που είχε Wifi support και ενα σωρό άλλες "επαναστατικές λειτουργίες" εν ετει 2003-4 που ήταν οι υπόλοιποι οεο?Μόνο η HTC υπήρχε και τότε την πάλευε δεν την πάλευε και η ΝΟΚΙΑ με τα 9ΧΧΧ...Ολοι οι άλλοι φούντο στα smartphones...

Ενας λόγος που δεν τρέχω να πάρω πολύ καλή συσκευή όπως παλιά είναι ότι πλέον η τεχνολογία έχει ευτελιστεί...Να δώσω 600-700 ευρώ για συσκευή που τον επόμενο χρόνο θα έχει τα μισά μη σου πω και τα 2/3 των χρημάτων της χαμένα και θα αναμένουμε το καινούργιο μοντέλο που θα κάνει και καφέ?
    Παράδειγμα πρόσφατο, πήρα στην κοπέλα μου το Δεκέμβρη-Ιανουάριο (πριν απο ούτε 6 μήνες) πάρα πολύ καλή ψηφιακή κοντά στα 200 ευρώ.Τώρα την έχουν προσφορά στα 88!Τι να λέμε!

Για εμένα προσωπικά πάνε τα χρόνια που ημουν πιτσιρίκι και έτρεχα να πάρω ότι high cutting edge technology υπήρχε...Δεν έχει νόημα...

Αυτή τη στιγμή η τεχνολογιά έχει περάσει την εκθετική και έχει μπει στην γραμμική περιοχή (πεδιάδα κατα την "αργκό") της ανάπτυξης, οπότε δεν αξίζει να παίρνεις το πιο καινούργιο απο τι στιγμή που το παλιό έχει τις λειτουργίες που ακόμα σε βολεύουν.Τσάμπα χρήματα...

ισως και να εχει περασει και την "γραμμικη" περιοχη και να εχει μπει σε αλλη μη τεχνολογικα ορισμενη αλλα... στην ψυχαναγκαστικη περιοχη.
    Οι αναγκες ειναι τεχνητα δημιουργημενες και με περισση κομψοτητα "εξελισσομενες".
    Το εχω γραψει και αλλου, οπως ολα στην Ελλαδα τελουν υπο συγχυση ο κλαδος αυτος ειναι απο τους πρωτοπορους!!
    Καθε προιον εχει συγκεκριμενο target group που απευθυνεται και απο ενα σημειο και μετα αυτο καθοριζει και την τιμη του προιοντος.
    Ε εδω δεν ισχυουν αυτα καθημερινα βλεπουμε τις αντιθεσεις....
    Παθων και εγω bill σε διαφορα προιοντα που μετα απο λιγο καιρο απαξιωθηκαν τελειως,απο εδω και στο εξης πρωτο κριτηριο αλλαγης ,διατηρησης θα ειναι η χρηστικοτητα και επειτα ολα τα αλλα.

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο ipone ήταν τεράστια. Χθες 15 του μηνός ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες μεσα απο το internet και η Apple αντιμετώπισε προβλήματα απο την κίνηση. Παρά τα προβλήματα όμως εγιναν 600,000 προπαραγγελίες, αριθμός ρεκόρ!

Πηγή:τρωκτικο
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων

Βασιλη ξερεις πολυ καλα και θυμασαι τι ειχα.Ερικσονας ημουν(ειχα ολα τα "Ρ") και ακομα πιστευω οτι λιγοι μπορουν να τη πιασουν αυτη την εταιρια.
    Απλα εκανε καποια λαθη στο κοντινο παρελθον(βλ.Χ1).
    Απο ολες τις εταιριες εξερωντας φυσικα την blackberry που εχει συγκεκριμενο target group, ξεχωριζει η ερικσον.
    Δε θα τη συγκρινω ομως και με την απλ που εχει αλλαξει το νοημα της λεξης "κινητο-επικοινωνια".Δινει κατι αλλο στο χρηστη.Κατι παραπανω.
    Ξερω πολυ καλα οτι απο τα 100 που εχουν πουληθει τα 80 το μονο που κανουν ειναι κλησεις, αντε και κανα μνμ(σα να παρεις Μ3 για να πηγαινεις τη ανιψουλα φροντιστηριο)....

Θελω να πιστευω οτι δεν ειμαι μεσα σε αυτους και προτρεπω οσο μπορω οσους θελουν να το αποκτησουν να το χρησιμοποιουν οπως του αρμοζει.Ειναι κριμα για μενα.

Τωρα οσο με το θεμα μαρκετινγ, ξερουμε πως δουλευει.
    Σε καμια περιπτωση δε θελω να ριξω τις δυναμεις του 3GS γιατι ειναι ενα εξαισιο κομματι επιδιξης τεχνολογικης υπεροχης της apple.Αντιπαλοι του οπως Χ10-HD2-F700 νικηθηκαν κατακρατος....

Oσοι ειναι ευχαριστημενοι και δε ψαχνωνται πολυ, κατσουν εκει που ειναι τωρα.Η τοσο γρηγορη αλλαγη απο 3gs σε 4g ειναι ανουσια.

10. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

BILL007 (16-06-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο ipone ήταν τεράστια. Χθες 15 του μηνός ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες μεσα απο το internet και η Apple αντιμετώπισε προβλήματα απο την κίνηση. Παρά τα προβλήματα όμως εγιναν 600,000 προπαραγγελίες, αριθμός ρεκόρ!

Πηγή:τρωκτικο

οχι μονο αριθμος ρεκορ βασιλη.αλλαξαν και την ημερομηνια......

Τα προγραμματισμένα για παράδοση στις 24 Ιουνίου iPhone 4τεράστιας ζήτησης που επικρατεί γύρω από το νέο κινητό της Apple.
    εξαντλήθηκαν από την 1η ημέρα προκρατήσεων, ενδεικτικό της Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της AT&T που δημοσιεύει το Engadget:
    “Because of the incredible interest in iPhone 4, today was the busiest online sales day in AT&T history. As of Tuesday afternoon, customers who preorder iPhone 4 moving forward will receive their device on June 25 or later, depending on when the order is placed.
    WeΆll email customers with confirmation once their order is placed, and again when it ships.
    In addition, we will have devices available on a first-come, first-serve basis in our stores beginning on June 24.”
    Τόσο το site της AT&T όσο και αυτό της Apple λύγισαν κάτω από το προτώγνωρο μέγεθος της κίνησης, γεγονός που οδήγησε σε μία άκρως προβληματική διαδικασία προκρατήσεων. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και όσοι επισκέφτηκαν τα retail Apple stores λόγο της υπερφόρτωσης του δικτύου της Apple.
    Το Gizmodo δημοσίευσε ένα άκρως ενημερωτικό ρεπορτάζ σχετικά τα όσα διαδραματίστηκαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: link
    Παρόμοιες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν και στην Αγγλία όπου εξαντλήθηκαν τα αποθέματα των iPhone 4 που ήταν προγραμματισμένα για τις 24 Ιουνίου και πλέον η ημερομηνία αποστολής έχει μετατεθεί στις 2 Ιουλίου

πηγη: iphonehellas

Σελίδα 25 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 15232425262735 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP