Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: ΜΑΤ / ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ / ΚΑΡΜΠΟΝ μεμβράνη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Thumbs down

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Κοίτα φίλε Ν., τουλάχιστον σκέψου λίγο πριν γράψεις ....μπαρούφες.
    Οκ,παλι καλα που εισαι εσυ ο σοφος να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους με ειρωνια και ατακες εντυπωσιασμου!

Καταρχάς οι συμβουλές μου στο δημόσιο αυτό φόρουμ (και σε ΡΜ) είναι αποδεδειγμένα τόσες, που αν ήταν να τις έδινες εσύ, θα έπρεπε να αδειάσεις ολόκληρα τα ΡΜ σου πάνω από 10 φορές ......τουλάχιστον..... (200 max επιτρέπονται / φορά).
    Συγχαρητηρια και δεν το αμφισβητω.Απλα δεν εδειξες κατι τετοιο στο παρον thread!

Δεύτερον, απ όσα γράφεις, μάλλον νομίζεις ότι τα 95 / ευρώ την ώρα που σου είπε κάποιος, είναι καθαρό κέρδος στη τσέπη του. Άρα εδώ δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο παρά..... Margaritas & Pinna Collatas στο Cancun........
    Αρα με αλλα λογια εσενα σου ακουγεται λογικη τιμη;

Τρίτον, αφού έγινες εξπέρ με τη μία φορά που τοποθέτησες μεμβράνη στο αμάξι σου και νιώθεις.....έτοιμος να δώσεις συμβουλές και σε άλλους, κάντο, αλλά σε δικό σου θρεντ.....DIY. Μέχρι στιγμής πάντως σε ξένα φόρουμ έχω δει πολύ καλύτερα DIY σε γραφή, ανάλυση και φωτό από το δικό σου 'post' με τις.....σαπουνάδες.
    Κατι που γραφω που ακριβως Κωστα;
    Γιατι περα απ το οτι εμαθα 5 πραγματακια και προσπαθω να βοηθησω και οποιον αλλον το χρειαζεται και να κινητοποιησω κι αλλους να μην δινουν 1000αρικα ετσι επειδη ετσι ειναι ο "νομος της αγορας" δεν ειπα ποτε και σε κανενα σημειο οτι εγινα και ειδικος.Ισα ισα.Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα!

Τέταρτον και τελευταίον, πουθενά (μέχρι τώρα) δεν σε προκάλεσα, ούτε σε ειρωνεύτηκα στο / α θρεντ μου, μου επιτέθηκες ξαφνικά άνευ λόγου και ουσίας επειδή.........."δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο.........."
    ΥΓ: Σ ευχαριστώ που κάθεσαι μέχρι τις 2:30 - 3:00 τα ξημερώματα να απαντάς στα θρεντ μου, αλλά δεν ήταν ανάγκη.....
    Παιρνεις πολυ στα σοβαρα τον εαυτο σου.
    Ουτε σου επιτεθηκα ουτε ασχολουμαι μαζι σου
    και ποσταρω προσωπικα για σενα.Οσο για την ωρα οκ,αλλη φορα θ απανταω μεσημεριανες ωρες οπως τωρα!
    Εισαι λιγο ευχαριστημενος οπως με ρωτησες κι εσυ;

Αντε καλη συνεχεια,τα συμπερασματα βγηκαν.
    Απο κει και περα οτι ειχα να πω το ειπα κι αν δεν μ επιασες
    δεν πειραζει,ισως αλλοι καταλαβαν τι ειχα να πω!
    Και ξανα και ξανα τονιζω οπως εχω κανει και παραπανω και σε αλλο thread
    δεν μιλαω προσωπικα για σενα.Να δω ποση επαναληψη χρειαζεται τελικα
    ...
    Ν.

2. The Following User Says Thank You to Fad3In For This Useful Post:

Monsta (12-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Fad3In Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ,παλι καλα που εισαι εσυ ο σοφος να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους με ειρωνια και ατακες εντυπωσιασμου!

Συγχαρητηρια και δεν το αμφισβητω.Απλα δεν εδειξες κατι τετοιο στο παρον thread!

Αρα με αλλα λογια εσενα σου ακουγεται λογικη τιμη;

Κατι που γραφω που ακριβως Κωστα;
    Γιατι περα απ το οτι εμαθα 5 πραγματακια και προσπαθω να βοηθησω και οποιον αλλον το χρειαζεται και να κινητοποιησω κι αλλους να μην δινουν 1000αρικα ετσι επειδη ετσι ειναι ο "νομος της αγορας" δεν ειπα ποτε και σε κανενα σημειο οτι εγινα και ειδικος.Ισα ισα.Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα!

Παιρνεις πολυ στα σοβαρα τον εαυτο σου.
    Ουτε σου επιτεθηκα ουτε ασχολουμαι μαζι σου
    και ποσταρω προσωπικα για σενα.Οσο για την ωρα οκ,αλλη φορα θ απανταω μεσημεριανες ωρες οπως τωρα!
    Εισαι λιγο ευχαριστημενος οπως με ρωτησες κι εσυ;

Αντε καλη συνεχεια,τα συμπερασματα βγηκαν.
    Απο κει και περα οτι ειχα να πω το ειπα κι αν δεν μ επιασες
    δεν πειραζει,ισως αλλοι καταλαβαν τι ειχα να πω!
    Και ξανα και ξανα τονιζω οπως εχω κανει και παραπανω και σε αλλο thread
    δεν μιλαω προσωπικα για σενα.Να δω ποση επαναληψη χρειαζεται τελικα
    ...
    Ν.
    τι συμπερασμα εβγαλες ρε παιδι...????

μηπως θα πρεπε ο Κωστας....να βαζεις τις μεβρανες τζαμπα..για να αισθανεσαι οκ..???

δουλεια του ειναι...απο αυτο ζει...μεγαλωνει τα παιδια του...πληρωνει τον χωρο του μαγαζιου του...κλπ κλπ...!!!!!!!

Δλδ επειδη το εκανες εσυ μονος σου στο δρομο...με χαμηλο κοστος..πρεπει αυτος να κανει το ιδιο με εσενα..????

οσα θελει χρεωνει....οποιος θελει παει.....κλπ κλπ...!!!!

ελεος δεν μπορω να καταλαβω τι σε προβληματιζει...!!!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP