Σελίδα 85 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 3575838485868795 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 841 έως 850 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να επιβεβαιώσω κι εγώ, πως δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες του ραδιοφώνου, όσο και να το βασάνισα το θέμα, οι μνήμες δεν χάνονται.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αξιζει να παρεις την αναλογικη κεραια αν σκεφτεσε ετσι απλα μετα θα την πεταξεις(1 χρονο 50 euro καλα ειναι σιγα τα λεφτα), το ξαναλεω ο ψηφιακος δεκτης εχει πακετο δικες του κεραιες οι οποιες οπτικα δεν μου αρεσαν καθολου, παιδια ξεχασα να πω και ενα αρνητικο που μολις θυμηθηκα, οταν βγαινετε απο το αυτοκινητο να κλεινετε πρωτα την οθονη και μετα να βγαζετε τα κλειδια, βγαζοντας τα κλειδια χωρις να το κλεισουμε χανονται οι μνημες του ραδιοφωνου δεν ξερω αν θα υπαρξει αργοτερα καποια λυση προς το παρον δεν υπαρχει
    δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση δεν χανεται καμια μα καμια μνημη του ραδιοφωνου.κατι εχεις λαθος.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

πριν κατά την διάρκεια και μετά την τοποθέτηση
    Attached Images Attached Images

4. The Following 4 Users Say Thank You to tsagio For This Useful Post:

bill_m3 (11-06-10), Dathanaso (11-06-10), katsaraios (10-06-10), sierra (11-06-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου , δουλευει κανονικοτατα, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε
    Ναι θα το επιβαιβεωσω ακομα μια φορα και εγω, τελικα δεν τις χανει, απορω ομως και παλι γιατι εκει στο συνεργειο μου ειπε οτι τις χανει????? ισως να εκανε λαθος, ισως να τις εχανε πριν γινει ο προγραμματισμος της συσκευης, τελος καλα ολα καλα λοιπον

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    πριν κατά την διάρκεια και μετά την τοποθέτηση
    στην τελευταια φωτο τι ειναι ,κεραια ??

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι κεραία είναι την τοποθέτησα χαμηλά γιατι είναι πιο διακριτική..

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι τηλεορασης

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
    Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
    Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
    Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
    Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
    Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
    Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
    Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
    Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.
    κ. Γιώργο και πάλι καλα την περιγράφετε την ψηφιακή κεραία εγω θα έλεγα οτι ειναι αίσχος και οτι ειναι για .... η αναλογική κεραία που έβαλα εγω είναι στα 30 db (έτσι έγραφε το κουτί επάνω).

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ. Γιώργο και πάλι καλα την περιγράφετε την ψηφιακή κεραία εγω θα έλεγα οτι ειναι αίσχος και οτι ειναι για .... η αναλογική κεραία που έβαλα εγω είναι στα 30 db (έτσι έγραφε το κουτί επάνω).
    Ακόμη καλύτερα τότε Κώστα. Δοκίμασες κανένα κανάλι?

Σελίδα 85 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 3575838485868795 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP