Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
    Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
    Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
    Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
    Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
    Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
    Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
    Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
    Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.
    κ. Γιώργο και πάλι καλα την περιγράφετε την ψηφιακή κεραία εγω θα έλεγα οτι ειναι αίσχος και οτι ειναι για .... η αναλογική κεραία που έβαλα εγω είναι στα 30 db (έτσι έγραφε το κουτί επάνω).

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ. Γιώργο και πάλι καλα την περιγράφετε την ψηφιακή κεραία εγω θα έλεγα οτι ειναι αίσχος και οτι ειναι για .... η αναλογική κεραία που έβαλα εγω είναι στα 30 db (έτσι έγραφε το κουτί επάνω).
    Ακόμη καλύτερα τότε Κώστα. Δοκίμασες κανένα κανάλι?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

να ρωτησω και γω κατι με τι σειρα μου.πισω εχει 2 καλωδια που γραφουν το ενα DVD-USB και gps usb.τι ειναι αυτα χρειαζεται προεκτασεις για καποια εισοδο?

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή dvn

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46-31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω και γω κατι με τι σειρα μου.πισω εχει 2 καλωδια που γραφουν το ενα DVD-USB και gps usb.τι ειναι αυτα χρειαζεται προεκτασεις για καποια εισοδο?
    Παλικαρια κανενας ξερει για αυτο?

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλικαρια κανενας ξερει για αυτο?
    και γω αυτη την απορια εχω. προεκτασεις σιγουρα θελουν για να φθασουν στο ντουλαπακι

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

με την καμερα τι θα κανετε? θα βαλετε? εχετε βρει καποια?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP