Μπράβο ρε Χριστόφορε. Αντε ετοιμάσου, έρχομαι να σε ράψω χαχαχαχα
Μπράβο ρε Χριστόφορε. Αντε ετοιμάσου, έρχομαι να σε ράψω χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 05-06-10 στις 00:51
skandalis447 (05-06-10), stratos (05-06-10)
Χαίρομαι Χριστόφορε που στο ρύθμισε ο Δημήτρης για να το απολαμβάνεις όπως θες και ένα ακόμη μπράβο στον Δημήτρη για τις γνώσεις του.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
chief (05-06-10), skandalis447 (05-06-10)
Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια...Μανο οποτε θες στη διαθεση σου...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
καλογκαζωτο!! μπραβο και στον Σκανδαλη!!!
στο χ3 μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο![]()
Paladin (05-06-10)
Οπως ειχαμε συζητησει και παλιοτερα με τον Δημητρη, αν υπηρχε δυνατοτητα να κατεβει το LC θα μπορουσε να γινει πραγματι χρησιμο καθως οι αρχικες στροφες που ειναι ρυθμισμενο ειναι μονο για dragster με κολλα και Hoosier ξεφουσκωτα. Στην μεση Ελληνικη ασφαλτο το μονο που καταφερνει ειναι να χειροτερεψει τους χρονους απο σταση και να καταπονει το πισω υποπλαισιο ασκοπα. Ετσι μετα απο δικη του προσπαθεια αποφασισαμε να δοκιμασουμε το LC upgrade πανω στο δικο μου αυτοκινητο, το οποιο δουλεψε αψογα απο την πρωτη στιγμη της τοποθετησης με εντυπωσιακα αποτελεσματα. Οι χρονοι που μπορουν να επιτευχθουν απο σταση ειναι πλεον καλυτεροι και το σημαντικοτερο αρκετα σταθεροι. Οσοι εχουν SMG καλο ειναι να προχωρησουν σε SMG & LC update. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει.
BILL007 (08-06-10), skandalis447 (08-06-10)
Εν το μεταξυ το Vbox μου αγνοειται...ο Στρατος δεν απανταει στα μηνυματα...και υποψιαζομαι υποπτες δυναμεις να συνομοτουν εναντιον του turbodog ωστε να μετρηθει καποιο τυχαιο Μ6 (που περναγε τυχαια βρε αδερφε το δρομο)χωρις να γνωριζουμε χρονους...Που φτασαμε...![]()
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.