Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 45

Θέμα: Τα κοπάδια ζώων πρέπει να έχουν... φώτα πορείας τη νύχτα

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω φαει και μια τετοια στο κεφαλι βραδυατικα και την ακουσα !!!!
    και εγώ νόμιζα ότι μόνο οι ποδηλάτες της Λευκάδας κινδυνεύουν από τέτοιες επιθέσεις

Πάντως η απόφαση είναι λογικότατη αν και πρακτικά δε μπορώ να σκεφθώ την εφαρμογή της.

Μήπως δε θα έπρεπε καν τα κοπάδια να κινούνται το βράδυ κ μάλιστα κοντά σε οδικό δίκτυο;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχήμα λόγου, ή οντως το γεύτηκες;
    Του είχα σπάσει τα πλευρά και τα 2 πόδια τα πίσω, δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλυτώσει. Γιατί να πάει τσάμπα;

Οπότε με το μαχαίρι του Μαγκάιβερ το έσφαξα (αφού βρήκα μετά από καμιά ώρα τον βοσκό και τον απείλησα με μύνηση...).

Ουσιαστικά μου το χάρισε ο βοσκός. Τα βρήκαμε έτσι λοιπόν, γαστρονομικά.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοκαιρι...ενα χρονο πριν...
    Πελοπονησος καπου εξω απο το Αστρος Κυνουριας προς Τριπολη σε μια ορεινη διαδρομη που λεγεται Αγιος Πετρος.....
    Η ωρα 23.00+ ενα Zed με δυο ατομα ανεβαινει μανιασμενα το βουνο,αντιλαλοντας ο εξακυλινδρος σε καθε πτυχη των βραχων....
    Ο οδηγος υστερα απο κανα εικοσαλεπτο αρκετα πιεσμενης οδηγησης και με ζεστα λαστιχα πλεον εχει βρεθει σε κατασταση Zen,εχει ενσωματωθει με το αυτοκινητο και πλεον ολες του οι κινησεις ειναι οι σωστοτερες που μπορουν να γινουν για να κινηθει το αυτοκινητο αρκετα γρηγορα στο ανηφορικο αυτο κομματι.
    Στο κοκπιτ επικρατει υσηχια,ο συνοδηγος ειναι απιστευτα ψυχραιμος και πολυ γνωστης αλλα δεν μπορει να πνιξει κατι γελακια ενθουσιασμου-αμηχανιας την ωρα που φλερταρει ο μενομενος οδηγος με τον περιβαλοντα χωρο....

Η εξατμιση ξεφυσαει λυσαλεα και σε καθε αφημα του γκαζιου θυμιζει Ανασταση απο τα "μποπ-μποπ"...

"ΦΡΕΝΑΑΑ"...ουρλιαξε ο συνοδηγος μη μποροντας να καταλαβει τι σκατα ειναι αυτο μεσα στη μεση του τιποτα....

Το πενταλ του φρενου κοντευει να ακουμπησει το πατακι και ο οδηγος μεταξυ αλλων τα κρισιμα εκεινα nanoseconds σκεφτεται και την αντοχη της τρομπας φρενου που κοντευει να εκραγει.

Τα λαστιχα εχουν δεχτει ολη την ευθυνη και προσπαθουν να ανταπεξελθουν ζαλισμενα και πολυ ξαφνιασμενα σε αυτη την αποτομη εναλλαγη αρμοδιοτητων τους.

Το αυτοκινητο εχει διαγραψει κατι σαν ψυχεδελικο tribal στη σκοτεινη ασφαλτο και βρισκεται σαφως εκτως πορειας σταματημενο...
    Η εντονη μυρωδια περιτωματων γεμιζει την ατμοσφαιρα...κατι σαν καμπανακια ακουγονται αμυδρα....

Τρια ατομα,ενα αυτοκινητο με σβηστο κινητηρα και ολα τα λαμπακια αναμμενα και ενα μικρο κοπαδι ζωα μεσα στη μεση του τιποτα....

-"Μ@λ@κ@ σκτωσαμε δυο"...
    -"Εεεε????..Αφου δεν ακουμπησα τιποτα ρε...."
    -"θΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ"

Σιγη.....
    το ενα σηκωνεται ζαλισμενο,το αλλο ακομα τεζα....
    Ο βοσκος προσπαθει να συνεφερει και το δευτερο...σηκωνεται και το δευτερο....
    -"Χεχε λιποθυμησαν απο το φοβο τους" λεει ο βοσκος και επειτα μας επιπλητει για την ταχυτητα μας....στη μεση του σκοτεινου τιποτα.....

Το κοπαδι και ο αρχηγος του απομακρυνονται και χανονται στο σκοταδι...που πανε με στη μαυρη νυχτα????

Οι δυο φιλοι εκαναν κανα δυο τσιγαρα ο καθενας και μοιραστικαν ενα μικρο μπουκαλακι νερο χωρις να πουν ουτε μια λεξη.....

Επιστροφη με τριτουλα τσουλιτη και συζητηση για το γεγονος.....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

4. The Following 3 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Nino (08-06-10), Stathis (08-06-10), Thomelef (08-06-10)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά ο ΚΟΚ πάντως το ορίζει σαφώς πως τα κοπάδια που κινούνται στο δρόμο πρέπει απαραίτητα να φέρουν φώτα πορείας στο πρώτο και τελευταίο ζώο...
    Θυμάμαι ένα βράδυ, πήγαινα με το TS που είχα από Ερμιόνη Πορτοχέλι και μετά από μια τυφλή στροφή, είδα μπροστά μου εκατοντάδες μάτια να λαμπυρίζουν... Εξωπραγματικό σκηνικό. Ευτυχώς τα ζώα ήταν από την απέναντι πλευρά, πήγαινα και χαλαρά και απέφυγα τα χειρότερα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση..η για να το πω λιγο καλυτερα,η καθε αληθεια για να αντικειμενικοποιηθει,θα πρεπει πρωτα να οριστει...
    βουνο το δικιο του οδηγου που πηγαινει το βραδυ στο σπιτι του απο επαρχιακο δρομο...
    βουνο το δικιο του βιοπαλεστη βοσκου που αντι να κοιμαται στο σπιτακι του και στη ζεστασια του ξεπαγιαζει στο υπαιθρο...
    παντα ομως υπαρχει ενας (?????) που νομιζει οτι ο ερημικος και επαρχιακος δρομος ειναι προεκταση της κ14 στροφης της ταδε πιστας και ξεκωλιαζει το αμαξι του μπαινοντας με οσα εχει..
    ομοιως υπαρχει ενας βοσκος(μαλλον ολοι.....)που ενω το διπλανο χωραφι ειναι του κυρ μητσου,αυτος θα περασει απο εκει το κοπαδι του και θα του το ρημαξει,αλλα για να μην το κανει μερα και τον δει κανεις το κανει βραδυ.....
    αν οι ισχυουσες νομοθεσιες τηρουνταν,τοτε εμεις ουτε θα περναμε μαλλιοκουβαρα τις στροφες,ουτε αυτοι θα το επαιζαν μπατμαν και θα κυκλοφορουσαν το βραδυ....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

7. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (08-06-10)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ελπιζω να εφαρμοστει και στα γιδια υποχρεωτικο το esp οπως στ αυτοκινητα απο το 2012 σε περιπτωση γλυστρας στ βουνο.Ο βοσκος υποχρεουται να φερει μαζι του τριγωνο και φαρμακειο.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντα ομως υπαρχει ενας (?????) που νομιζει οτι ο ερημικος και επαρχιακος δρομος ειναι προεκταση της κ14 στροφης της ταδε πιστας και ξεκωλιαζει το αμαξι του μπαινοντας με οσα εχει..
    ....
    Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.Φαντασου οτι εγω ειμαι απο τους οδηγους που οταν περναει μεσα απο καποιο χωριο πηγαινει με 40χλμ και τον βριζουν οι απο πισω ερχομενοι!!!
    Απλα ως παιδι της πολης δε θα μπορουσα ποτε να φανταστω οτι θα μου τυχει ενα κοπαδι προβατα,πραγματικα στη μεση του τιποτα,εντεκαμιση ωρα το βραδυ....
    Φαντασου τωρα οτι το πιο κοντινο χωριο απο το συμβαν πρεπει να ηταν τουλαχιστον 15χλμ!!!!

Οπως και να χει παντως εμαθα οτι μπορει να συμβει ΚΑΙ αυτο!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...............................

αρα καποιοι φιλοι μας γιδοβοσκοι δεν ειναι και τοσο αθωοι... και σιγουρα απο το χωραφι του κανεις δεν μπορει να διωχθει, αλλα ο δημοσιος δρομος δεν ειναι τσιφλικι τους οπως (πολυ λανθασμενα) καποιοι απο αυτους πιστευουν...

ο αντωνης βεβαια εβαλε την ειδηση ως χιουμορ εικαζω, διοτι ειναι καπως αστειο το προβατο να υποχρεουται να εχει φωτα εμπρος και πισω...
    οποιος ομως εχει παθει τετοιο ατυχημα, μονο με χιουμορ δεν αντιμετωπιζει τετοια περιστατικα...
    Ο τίτλος της είδησης είναι κάπως αστείος ειναι αλήθεια, όμως δεν είναι δικός μου Στάθη μου, αλλα του αρθρου, όπως αυτό δημοσιεύθηκε.
    Προσωπικά δεν θεώρησα καθόλου αστεία την περίπτωση που μου έτυχε όταν εξω απο το Λιδωρίκι Φωκίδας, 10 το βράδυ, βρέθηκα σε στροφή, φάτσα κάρτα με πέντε μοσχάρια ελεύθερης βοσκής ξαπλωμένα μέσα στο δρόμο.
    Ημουν καθαρά τυχερός που τα απέφυγα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 08-06-10 στις 15:45

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο τίτλος της είδησης είναι κάπως αστείος ειναι αλήθεια, όμως δεν είναι δικός μου Στάθη μου, αλλα του αρθρου, όπως αυτό δημοσιεύθηκε.
    Προσωπικά δεν θεώρησα καθόλου αστεία την περίπτωση που μου έτυχε όταν εξω απο το Λιδωρίκι Φωκίδας, 10 το βράδυ, βρέθηκα σε στροφή, φάτσα κάρτα με πέντε μοσχάρια ελεύθερης βοσκής ξαπλωμένα μέσα στο δρόμο.
    Ημουν καθαρά τυχερός που τα απέφυγα.
    Υ.Γ. Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος : Απο όσο γνωρίζω τα κοπάδια των γιδοπροβάτων βόσκουν πάντα βράδυ. Ποτέ την ημέρα, κατα τη διάρκεια της οποίας θέλουν μόνο ένα δροσερό σημείο ξεκούρασης. Αλλο όμως βοσκή και άλλο μετακίνηση πάνω στο δρόμο.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ειναι που εχουμε φτιαξει ολα τα αλλα κ μας εμεινε αυτο....σε λιγο θα πρεπει να βγαζουν κ διπλωμα,να πληρωνουν τελη για ρυπανση περιβαλλοντος και θα υπαρχει κ το Tsompanos tuning για xenon,φιλτρα στ προσωπο,τελικο eismann και μπρρρρρρρρρατσ
    Ελεος.........

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP