Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε.....τι κατοχικο συνδρομο μας εχει πιασει?
    Οι καποιας ηλικιας ανθρωποι, δικαιολογημενα εχοντας ζησει αλλες εποχες να σκεφτονται καπως..., αλλα εμεις ?

Για να αλλαξει ενα κρατος το νομισμα του, χρειαζεται προετοιμασια στον κρατικο μηχανισμο-τραπεζες κ.λ.π. τουλαχιστον ενα ετος και οχι ενα σαββατοκυριακο.

Στην περιπτωση της Αργεντινης το κρατος εβαλε οριο αναληψεων για να στηριξει το εθνικο νομισμα (PESO),να μην παρει δηλαδη ο κοσμος τα Peso και τα κανει Δολαρια-Μαρκα-Λιρες....,σε εμας αυτο δεν εχει νοημα αφου δεν εχουμε εθνικο νομισμα αλλα ενιαιο Ευρω.

Ρε τι βληματα.... ειναι αυτοι οι ενιαιοι μας δανεισαν 130.000.000 δις ευρω σε βαθος τριων ετων και μαλιστα δινοντας μας τα πρωτα 25.000.000 δις περιπου, χωρις να σκεφτουν οτι εμεις οι εξυπνοι θα κανουμε αλλαγη νομισματος μετα υποτιμηση και μετα πτωχευση και στο τελος θα παρουν πισω τα αμελετητα μας.

Το οποιοδηποτε κρατος της Ευρωζωνης δεν μπορει να κοψει χρηματα (δραχμες στην δικη μας περιπτωση) οποτε του κανει κεφι!!!!!!.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

Nino (07-06-10), Stathis (07-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμαθα ομως και κατι αλλο. ολα τα παλαια χαρτονομισματα δεν εχουν καταστραφει, αλλα βρισκονται φυλαγμενα σε παλετες και περιμενουν την καταστροφη τους τον 8ο του 2012 συμφωνα με τις πληροφοριες μου.

Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες:

https://www.endoftheworld2012.net/

(δε χλευάζω το ποστ σου, απλά βάζω λίγο χιούμορ στη συζήτηση)

Προσωπικά το έχω ξαναπεί, είμαι 26 χρονών.

με τη λίγη ιστορία που έχω διαβάσει είδα ότι περάσαμε και χειρότερα.

Μου τα έλεγε και ο (μετανάστης) παππούς μου.

Και μάλιστα στα 41 χρόνια του...
    Μετανάστες έγιναν το μισό μου σόι.

Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν στα χωριά και πήγαν Γερμανία.

Αγράμματα άνθρωποι, ΑΛΛΑ εργατικοί, όπως οι περισσότεροι μετανάστες.

Από δουλειές που μπορούσε να τις κάνει ο καθένας έχτισαν εδώ στα παιδιά τους σπίτια και τους έκαναν περιουσίες, γιατί ΑΠΛΑ είχαν ΔΥΟ πράματα:
    µ
    1)ΚΟΙΝΗ λογική (σκεπάζομαι μέχρι εκεί που με φτάνει το πάπλωμα, remember; ), λέξεις όπως δάνεια, χρωστάω, θέλω να πάρω αυτό γιατί το δικό μου είναι παλιό απλά ΔΕΝ υπήρχαν.

Πέρασαν άσχημα; Κατά τα λεγόμενα του παππού μου, όχι. Πέρασαν δύσκολα; Η απάντηση εύκολη..., Σαφώς, αλλά είχαν την ηθική ικανοποίηση ότι άφησαν ένα λιθαράκι.

2)ΣΤΟΧΟΣ, συγκεκριμένος. Δεν είχαν όνειρο να πάρουν κάτι που ΔΕΝ μπορούσαν να το υποστηρίξουν, εστίαζαν στα βασικά και ουσιώδη, και αυτό ήταν η ποιότητα της καθημερινής ζωής.

Προσωπικά είμαι 26 (το ξαναλέω), έχω πιστεύω 10πλάσια γνώση από τον κτηνοτρόφο και καπνοπαραγωγό παππού μου, που μεγάλωσε στις λάσπες και τα χωράφια. Όρεξη για δουλειά άπλετη.

Το Ε30 μου το έχω (πλάκα πλάκα ο παππούς μου με τον πατέρα μου το είχαν αγοράσει από τη Γερμανία το 1987...), δε με ζαλίζουν οι συνεχείς διαφημίσεις για καταναλωτικά ΑΧΡΗΣΤΑ αγαθά.

Οπότε ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΝ να φοβηθώ;

4. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Stathis (07-06-10), Thomelef (08-06-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων

Οπότε ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΝ να φοβηθώ;
    Την κατάντια μας να φοβηθείς.
    Γνωστή μου κοπελιά, προσλήφθηκε πριν μιά βδομάδα σε μεγάλη εταιρεία ως γραφίστρια, με τα νέα από τώρα εφαρμοσμένα μισθολόγια, 550ε.
    Οπως είπε κάποιος, πολύ σωστά, η γεννιά των 700ε θα αισθάνεται πλέον προνομιούχος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 07-06-10 στις 19:05
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την κατάντια μας να φοβηθείς.
    Γνωστή μου κοπελιά, προσλήφθηκε πριν μιά βδομάδα σε μεγάλη εταιρεία ως γραφίστρια, με τα νέα από τώρα εφαρμοσμένα μισθολόγια, 550ε.
    Οπως είπε κάποιος, πολύ σωστά, η γεννιά των 700ε θα αισθάνεται πλέον προνομιούχος.
    Φίλε μου gant, ξέρω τι γίνεται.

Εμένα φίλος μου που όρκισε το έτος του με μεταπτυχιακό ΚΑΙ προυπηρεσία (ΜΑΥΡΗ εννοείται) είναι εδώ και 1.5 χρόνο άνεργος (όχι γενικά, στον τομέα του)

Παρόλα αυτά είναι κάτι μέσα μου (η άγνοια θες; ) που με κάνει και δεν φοβάμαι, έχω μια αισιοδοξία, ακατανόητη, αδικαιολόγητη, θρασύτατη, ανέμελη ίσως, αλλά παρόλα αυτά αισιοδοξία.

Είτε εδώ, είτε οπουδήποτε πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι όλα θα πάνε καλά (όχι με τον Αμερικάνικο τρόπο, ούτε με τον μέχρι πρότινος νεοελληνικό).

7. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

alexm (07-06-10), Thomelef (08-06-10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου gant, ξέρω τι γίνεται.

Εμένα φίλος μου που όρκισε το έτος του με μεταπτυχιακό ΚΑΙ προυπηρεσία (ΜΑΥΡΗ εννοείται) είναι εδώ και 1.5 χρόνο άνεργος (όχι γενικά, στον τομέα του)

Παρόλα αυτά είναι κάτι μέσα μου (η άγνοια θες; ) που με κάνει και δεν φοβάμαι, έχω μια αισιοδοξία, ακατανόητη, αδικαιολόγητη, θρασύτατη, ανέμελη ίσως, αλλά παρόλα αυτά αισιοδοξία.

Είτε εδώ, είτε οπουδήποτε πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι όλα θα πάνε καλά (όχι με τον Αμερικάνικο τρόπο, ούτε με τον μέχρι πρότινος νεοελληνικό).
    έτσι!!!
    αισιοδοξία - κοιτάμε τη δουλειά μας και πάμε μπροστά.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ Η ΚΛΑΨΑ ΤΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έτσι!!!
    αισιοδοξία - κοιτάμε τη δουλειά μας και πάμε μπροστά.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ Η ΚΛΑΨΑ ΤΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    Ναι βρε παιδιά, δεν θα πεθάνουμε κιόλας.Απλά, για εμένα, η βάση σε όλο αυτό είναι "τα παιχνιδια που παίζονται-παιζόντουσαν" πίσω απο τις πλάτες μας, τόσα χρόνια.

ΒΡΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ.

Ειτε η παλιά καλή δραχμούλα, είτε το ευρώ, εγω θα πρέπει να σηκώνωμαι το πρωί στις 05.00 για να πάω στην δουλειά, να "κυνηγάω" τίποτα εξτρα το απόγευμα, μπας και καταφέρω να προσφέρω τίποτα στα παιδιά μου.

Edit.Δεν είναι κλάψα η παρατήρηση και η αναφορά εκτυμήσεων και γεγονότων
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

10. The Following User Says Thank You to Makman For This Useful Post:

Stathis (08-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οποιοδηποτε κρατος της Ευρωζωνης δεν μπορει να κοψει χρηματα (δραχμες στην δικη μας περιπτωση) οποτε του κανει κεφι!!!!!!.
    Φυσικά και δεν μπορεί, όποτε του κάνει κέφι.
    Οποτε το επιτρέψουν όμως ?????
    Οποτε του πούν να το κάνει ?????
    Οποτε συννενοηθούν τα "κεφάλια" για κάτι τέτοιο ?????
    Φυσικά και δεν χάνει κανείς απο αυτούς τα λεφτά του.Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συμφωνίες, για αγορές απο τις συγκεκριμένες χώρες, με αντάλλαγμα τον δανεισμό μας.Π.χ. τα βλήματα των 120mm, ενώ τα χρειαζόμαστε ΕΜΕΙΣ, και μπορούμε ΧΑΛΑΡΑ να τα παράγουμε ΕΜΕΙΣ, τα πήραν απο την Γερμανία.
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP