Σελίδα 33 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 23313233343543 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 321 έως 330 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τρομολαγνικα σεναρια (αυτος ειναι και ο τιτλος του θεματος) τα οποια εμεις αναπαραγουμε.βελτιωνουμε,δ ιογκωνουμε και ενας Θεος ξερει τι αλλο και που θα φτασουμε?
    Μια διαχυτη απογοητευση και μια πεσιμιστικη αντιληψη απο την οποια καποιοι προσπαθουν να κρατηθουν ,αλλοι να απαγκιστρωθουν και αλλοι νομιζουν οτι ειναι μια πιθαμη απο τον... και δεν θα επηρεαστουν.
    Τα ερωτηματικα ομως ειναι ποιον και τι εξυπηρετουν?
    Πτωχευση-επιστροφη στη δραχμη... ή και χωρις πτωχευση ή και το καινουργιο η ευρωδραχμη παραλληλα με το ευρω..https://alithinapsemata.wordpress.co...F%CF%85%CE%BD/

οσοι απο εμας βλεπουμε την σωτηρια στη δραχμη και την υποτιμηση της για να γινουμε ανταγωνιστικοι... αληθεια που? στον τουρισμο να γεμισουν τα ξενοδοχεια? γιατι δεν ρινουν τις τιμες απο τωρα,ειναι αναγκη να τους τις ριξει η υποτιμηση(ρητορικη η ερωτηση).
    Οσοι απο εμας θεωρουμε τοσο απλο να θυμαστε ενα πραγμα, η επιστροφη στη δραχμη δεν θα ειναι αμοιρη συνεπειων, μπορει να υπαρξει μεν μια εκλογικευση στην αγορα, αλλα θα εχει αλλες καταστροφικες συνεπειες και δεν θα ειναι μονο για μικροκαταθετες και μισθωτους.
    Θελετε να φτιαξει ο καθενας μας ενα σεναριο για το τι θα γινει με το τραπεζικο συστημα και και τις οφειλες απο στεγαστικα ,καταναλωτικα,επαγγελματικ α κλπ δανεια? για το που θα πανε τα πληθωρησμενα πια επιτοκια?,τι θα γινει με την αμηλη πια αγοραστικη αξια απο την υποτιμηση του εισοδηματος? και αλλα πολλα που εχουν γραφει και ξαναγραφει.
    Το μονο θετικο μηνυμα στην ολη ιστορια ειναι,οτι μαλλον η αγορα αρχιζει και αντιδρα με μια μικρη αλλα αναμφισβητητη εκλογικευση των τιμων.
    Σιγα σιγα θα ακολουθησουν και αλλοι.
    Ο θεος να μας βοηθησει ολους μας και να μην μας αξιωσει να ζησουμε καταστασεις σαν του 1952, οσοι εχουν συγγενεις ας τους ρωτησουν.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι θα γινει με την αμηλη πια αγοραστικη αξια απο την υποτιμηση του εισοδηματος?
    Σε αυτό (που ήδη ισχύει και με το ευρώ σα νόμισμα) θα σου πω πως θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

Όσοι στήριζαν το ευρώ για να διπλασιάσουν-τριπλασιάσουν-τετραπλασιάσουν ξαφνικά τις τιμές των προϊόντων τους και να τα 'κονομίσουν εύκολα ...θα τα βρούνε μπαστούνια, και αν θέλουν να επιζήσουν και να μην φαγωθούν τζάμπα από τα μεγαλύτερα "ψάρια" θα εκλογικευτούν και θα αναπροσαρμόσουν τις τιμές τους ανάλογα με τα πραγματικά εισοδήματα.

Το σημαντικότερο πρόβλημα θα είναι οι τράπεζες που είναι πάντα συνεργάτες (το δεξί χέρι) των κρατών στην κλοπή και την εκμετάλλευση των οικονομιών των πολιτών...

3. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Thomelef (08-06-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτό (που ήδη ισχύει και με το ευρώ σα νόμισμα) θα σου πω πως θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. ..
    Παρα πολυ σωστα,μηπως και αυτος ηταν απο την αρχη ο αντικειμενικος στοχος

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε.....τι κατοχικο συνδρομο μας εχει πιασει?
    Οι καποιας ηλικιας ανθρωποι, δικαιολογημενα εχοντας ζησει αλλες εποχες να σκεφτονται καπως..., αλλα εμεις ?

Για να αλλαξει ενα κρατος το νομισμα του, χρειαζεται προετοιμασια στον κρατικο μηχανισμο-τραπεζες κ.λ.π. τουλαχιστον ενα ετος και οχι ενα σαββατοκυριακο.

Στην περιπτωση της Αργεντινης το κρατος εβαλε οριο αναληψεων για να στηριξει το εθνικο νομισμα (PESO),να μην παρει δηλαδη ο κοσμος τα Peso και τα κανει Δολαρια-Μαρκα-Λιρες....,σε εμας αυτο δεν εχει νοημα αφου δεν εχουμε εθνικο νομισμα αλλα ενιαιο Ευρω.

Ρε τι βληματα.... ειναι αυτοι οι ενιαιοι μας δανεισαν 130.000.000 δις ευρω σε βαθος τριων ετων και μαλιστα δινοντας μας τα πρωτα 25.000.000 δις περιπου, χωρις να σκεφτουν οτι εμεις οι εξυπνοι θα κανουμε αλλαγη νομισματος μετα υποτιμηση και μετα πτωχευση και στο τελος θα παρουν πισω τα αμελετητα μας.

Το οποιοδηποτε κρατος της Ευρωζωνης δεν μπορει να κοψει χρηματα (δραχμες στην δικη μας περιπτωση) οποτε του κανει κεφι!!!!!!.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.

6. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

Nino (07-06-10), Stathis (07-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμαθα ομως και κατι αλλο. ολα τα παλαια χαρτονομισματα δεν εχουν καταστραφει, αλλα βρισκονται φυλαγμενα σε παλετες και περιμενουν την καταστροφη τους τον 8ο του 2012 συμφωνα με τις πληροφοριες μου.

Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες:

https://www.endoftheworld2012.net/

(δε χλευάζω το ποστ σου, απλά βάζω λίγο χιούμορ στη συζήτηση)

Προσωπικά το έχω ξαναπεί, είμαι 26 χρονών.

με τη λίγη ιστορία που έχω διαβάσει είδα ότι περάσαμε και χειρότερα.

Μου τα έλεγε και ο (μετανάστης) παππούς μου.

Και μάλιστα στα 41 χρόνια του...
    Μετανάστες έγιναν το μισό μου σόι.

Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν στα χωριά και πήγαν Γερμανία.

Αγράμματα άνθρωποι, ΑΛΛΑ εργατικοί, όπως οι περισσότεροι μετανάστες.

Από δουλειές που μπορούσε να τις κάνει ο καθένας έχτισαν εδώ στα παιδιά τους σπίτια και τους έκαναν περιουσίες, γιατί ΑΠΛΑ είχαν ΔΥΟ πράματα:
    µ
    1)ΚΟΙΝΗ λογική (σκεπάζομαι μέχρι εκεί που με φτάνει το πάπλωμα, remember; ), λέξεις όπως δάνεια, χρωστάω, θέλω να πάρω αυτό γιατί το δικό μου είναι παλιό απλά ΔΕΝ υπήρχαν.

Πέρασαν άσχημα; Κατά τα λεγόμενα του παππού μου, όχι. Πέρασαν δύσκολα; Η απάντηση εύκολη..., Σαφώς, αλλά είχαν την ηθική ικανοποίηση ότι άφησαν ένα λιθαράκι.

2)ΣΤΟΧΟΣ, συγκεκριμένος. Δεν είχαν όνειρο να πάρουν κάτι που ΔΕΝ μπορούσαν να το υποστηρίξουν, εστίαζαν στα βασικά και ουσιώδη, και αυτό ήταν η ποιότητα της καθημερινής ζωής.

Προσωπικά είμαι 26 (το ξαναλέω), έχω πιστεύω 10πλάσια γνώση από τον κτηνοτρόφο και καπνοπαραγωγό παππού μου, που μεγάλωσε στις λάσπες και τα χωράφια. Όρεξη για δουλειά άπλετη.

Το Ε30 μου το έχω (πλάκα πλάκα ο παππούς μου με τον πατέρα μου το είχαν αγοράσει από τη Γερμανία το 1987...), δε με ζαλίζουν οι συνεχείς διαφημίσεις για καταναλωτικά ΑΧΡΗΣΤΑ αγαθά.

Οπότε ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΝ να φοβηθώ;

8. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Stathis (07-06-10), Thomelef (08-06-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι λιγο χιουμορακι για να ξεφυγουμε λιγο.....
    https://www.greekpayback.com/
    πόσο άχτι τους έχω...... 2950
    Attached Images Attached Images

10. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

z3 2.2 (07-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τους πετυχα ολους... 1075... χεχεχε

edit: 1825!!!!
    950
    οντως ο Ακης ειναι πολυγρηγορος ο ατιμος

Rides
    2

Προεπιλογή

μας τσακισε ολους ο νικος...
    θελουμε προπονηση... χαχαχα

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τούρτες πετάμε. Δηλαδή του γλυκαίνουμε κιόλας. Πιατέλα με σκ@τά έπρεπε να είναι.
    Φαντάζομαι το άχτι του Νίκου που το έπαιζε μέχρι να κάνει το ultimate record

14. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

oldcarskickass (07-06-10), z3 2.2 (07-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν αναβηκα με τη γυναικα μου Ακροπολη της εκμηστηρευτηκα οτι τρεις νταλ(γ)καδες εχω στη ζωη :ενα γρηγορο bmw, πρωταθληματα ο ΠΑΟΚ(περισι και φετος στο handball χε!!χε!!) κι ενα σπιτι(ειναι αδυνατο, ε; ) κατω απο την ακροπολη

θελω να γινω γειτονας του ''Ακη '' στην Διονυσιου Αρειοπαγιτη.
    Καποιος μεσιτης;;

Σελίδα 33 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 23313233343543 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP