Σελίδα 77 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987127 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 761 έως 770 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδες καλησπερα, πριν λιγο επεστρεψα απο ενα ταξιδι που εκανα.Περασα απο Θεσ/νικη οπως σας ειπε και ο mpower.Εγω ελεγα να το βαλω μονος το μηχανημα, αυτος μου προσδιορισε τα επικυνδινα σημεια εγκαταστασης ενα καλωδιο δλδ που αν τυχει κ ακουμπησει στο μηχανημα καιει πλακετα και αν το συγκρατησα καλα ειναι το reverse.
    Eπισης η κεραια για να δουλεψει η τηλεοραση θελει βραχυκυκλωμα με την παραλληλη συνδεση της με μια γειωση,Γενικοτερα τα καλωδια που δεν θα χρησιμοποηθουν χρειαζονται καλη μονωση(rca-kamera-reverse κτλ)Το Μηχανημα φυσαει.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδες καλησπερα, πριν λιγο επεστρεψα απο ενα ταξιδι που εκανα.Περασα απο Θεσ/νικη οπως σας ειπε και ο mpower.Εγω ελεγα να το βαλω μονος το μηχανημα, αυτος μου προσδιορισε τα επικυνδινα σημεια εγκαταστασης ενα καλωδιο δλδ που αν τυχει κ ακουμπησει στο μηχανημα καιει πλακετα και αν το συγκρατησα καλα ειναι το reverse.
    Eπισης η κεραια για να δουλεψει η τηλεοραση θελει βραχυκυκλωμα με την παραλληλη συνδεση της με μια γειωση,Γενικοτερα τα καλωδια που δεν θα χρησιμοποηθουν χρειαζονται καλη μονωση(rca-kamera-reverse κτλ)Το Μηχανημα φυσαει.
    γενικοτερα βλεπω αν δεν εχεις πολυ ασχοληθει με αυτα καλο ειναι να μην το κανεις μονος σου

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειπαμε plug n play

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα παω απο εκει να το περασει ο ιδιος, πια κεραια θελει βραχυκυκλωμα φιλε μου?????????? τελικα Διονυση θα τα εχουμε απο Δευτερα????????

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα παω απο εκει να το περασει ο ιδιος, πια κεραια θελει βραχυκυκλωμα φιλε μου?????????? τελικα Διονυση θα τα εχουμε απο Δευτερα????????
    Της τηλεορασης μητσο.Σήμερα Επινα καφε στο "Το θελω"

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γενικοτερα βλεπω αν δεν εχεις πολυ ασχοληθει με αυτα καλο ειναι να μην το κανεις μονος σου
    Στανταρ θα παιξει τεχνικος.
    Επισης ακουστε τι παιζεται με την winbank για οσους θα χρησιμοποιησουν πιστωτικη.
    Θα του πουμε τον αριθμο της καρτας μεσω τηλεφωνου αυτος επιτοπου θα τα περναει στην ιστοσελιδα της Πειραιως και θα τραβηξει τα χρηματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dathanaso : 05-06-10 στις 19:25

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδια οταν λετε να τη βραχηκυκλωσουμε εννοειτε να την γειωσουμε καπου σωστα?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μια ερωτηση στους κατεχοντες ειδη της οθονης dynavin, avi παιζει το εργαλειο?????? ρωτω γιατι εχω ειδη πολλα βιντεακια σε μορφη avi να μην καθομαι να τα μετατρεπω σε divx κλπ κλπ
    αν ξερει και καποιος αλλος ας μας πει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 05-06-10 στις 20:50

Rides
    0

Προεπιλογή

καταρχην τα περιτα καλωδια τα τυλιγουμε με καλη ταινια μονωτικη γιατι μεσα στο ταμπλο εχει δεξια και αριστερα μπαρες σιδερενιες και αν ακουμπα καποιο καλωδιο εχουμε προβλημα.επισης στα rca που δεν χρησιμοποιουμαι βαζουμε και σε αυτα ταινια η καποιες ταπες πλαστικες που υπαρχουν.τωρα οσο αναφορα την τηλεοραση ναι θελει καποιο βραχυκυκλωμα δηλαδη η κεραια εκτος απο το βυσμα που εχει για να παιξει πρεπει να παρει ρευμα που σημαινει πως πρεπει να κλεψουμε απο το ηδη υπαρχων ρευμα της οθονης.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ερωτηση στους κατεχοντες ειδη της οθονης dynavin, avi παιζει το εργαλειο?????? ρωτω γιατι εχω ειδη πολλα βιντεακια σε μορφη avi να μην καθομαι να τα μετατρεπω σε divx κλπ κλπ
    αν ξερει και καποιος αλλος ας μας πει
    παιζει τα παντα φιλε.αυτα που παιζει δεν τα εχει ουτε η εργοστασιακη οθονη.

11. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

dimtz (05-06-10)

Σελίδα 77 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987127 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP