Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 80

Θέμα: Βοήθεια με BMW E81 SOS

Rides
    0

Προεπιλογή

ε ναι μετα απο 2 αλλαγες μπεκ,εχω καταλαβει οτι αμεσως μετα αναβει ο νοξ γιατι θελει προσαρμογη..εκει πεφτεις στην παγια που στηνουν για να τα οικονομησουν οι αντιπροσωποι και σου λενε αλλαγη νοξ.γνωστο κολπο.
    μια χαρα θα ειναι,απλα μην ξεχνας τον πιο βασικο κανονα με αυτον κινητηρα.θελει καθε εβδομαδα ανοιγμα σε εθνικη για ενα μισαωρο με ψηλες στροφες να σπασει οτι καβουρνιλα πιανει μεσα στην πολη.ειναι ταξιδιαρικο αυτοκινητο,οχι πολης
    παροτι 1600.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μετά την αλλαγή λαδιών και φίλτρου εννοείτε! Ακόμη δεν το πολύ ζορίζω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα στην παρέα. Λοιπόν, εχθές έκανα την αξιολόγηση που μου έστειλε η BMW και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι στα 1500 με 2000 χιλιόμετρα να τους πάρω να κλείσω ραντεβού για να πάω να μου κάνουν αλλαγή ώστε να έχω τα δυο χρόνια εγγύηση.

4. The Following User Says Thank You to KSRXaris For This Useful Post:

eliasj (03-12-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα στην παρέα. Λοιπόν, εχθές έκανα την αξιολόγηση που μου έστειλε η BMW και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι στα 1500 με 2000 χιλιόμετρα να τους πάρω να κλείσω ραντεβού για να πάω να μου κάνουν αλλαγή ώστε να έχω τα δυο χρόνια εγγύηση.
    Μηπως σας ενημερωσαν και για νεα ανακληση ξανα για το θεμα του αεροσακου? Με ενημέρωσε ο Σπανος σημερα οτι περιμενουν και νεα ανακληση για το ιδιο θεμα. Πριν απο ενα μηνα το πηγα για την πρωτη ανακληση! Ζητησα επισης πληρες ιστορικο service μεσω του κλειδιου και μου ειπαν οτι απλα δείχνει ημερομηνια service και οχι τις εργασιες. Απο την μια τους πιστευω απο την αλλη διαβαζω εδω οτι εχετε παρει μερικοί πληρες ιστορικο μεσω του κλειδιού. Το λεω αυτο γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτήτης μου ειχε πει οτι ειχαν αλλαχτει τα μπεκ, στον Σπανο ειδαν οτι εχει αλλαχτει το 2 & 4 οχι το 1&3.

6. The Following User Says Thank You to eliasj For This Useful Post:

BILL007 (22-12-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρίχνοντας τώρα μια μματιά εδώ μου έβγαλε
    Δεν υπάρχει κάποια εκκρεμής τεχνική διορθωτική ενέργεια ή ανάκληση για το όχημά σας.
    Εμένα μου άλλαξαν αερόσακο οδηγού μόνο. Σχετικά με το κλειδί, ναι, το έχω ακούσει και διαβάσει απο άλλους αλλά δεν γνωρίζω κάτι εγώ προσωπικά.

8. The Following 2 Users Say Thank You to KSRXaris For This Useful Post:

BILL007 (22-12-25), eliasj (04-12-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους, καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ όλα και ασφαλείς βόλτες.
    Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποιο θέμα.
    Εαν έχετε διαβάσει το άρθρο θα ξέρετε ότι μου έγινε αλλαγή στον κινητήρα μου μετά από έλεγχο που έγινε στην αντιπροσωπεία της BMW σχετικά με μία καμπάνια της εταιρίας.
    Από τότε και μετά παρατήρησα κάποια πράγματα και τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για την πολύτιμη βοήθειά σας.

Λοιπόν, μια μέρα καθώς ήμουν στο δρόμο, μου άναψε check engine, καμία αλλαγή στην δύναμη της μηχανής. Έρχομαι σπίτι, βάζω ένα διαγνωστικό και μου βγάζει αυτό το σφάλμα

Σβήνω το σφάλμα.

Άλλη μέρα, πάλι εν κινήση, μου άναψε check engine, ο κινητήρας έκανε σαν τα παλιά καρμπυρατέρ όταν μπούκωναν ή όπως όταν κάνει διακοπές ο κινητήρας όταν μένεις από βενζίνη.
    Σβήνω τον κινητήρα, ανάβω μετά από λίγο και όλα καλά. Το check παρέμεινε αναμμένο και το έσβησα εγώ αργότερα.

Ερχόμενος απο την δουλειά μου, 30 χιλιόμετρα από την πόλη μου, μου βγάζει πάλι το ίδιο σφάλμα, καμία αλλαγή στον κινητήρα, βάζω διαγνωστικό και σβήνω εγώ το σφάλμα.

Προχθές, γυρνόντας απο την δουλειά, πάλι το check άναψε, καμία αλλαγή στην απόδοση της μηχανής, και αυτή την φορά είχα άλλο ένα καινούργιο σφάλμα

Και εχθές πάλι, πηγαίνοντας μια βόλτα, παρατηρώ κάποια στιγμή μεγάλη κατανάλωση καυσίμου, αρχίζει να αναβοσβήνει το check engine, ο κινητήρας έκανε διακοπές. Σταματάω αμέσως στην άκρη, σβήνω τον κινητήρα, ανάβω μετά από λίγο και όλα καλά, το check είχε σβήσει μόνο του.

Τις επόμενες ημέρες θα πάω στην αντιπροσωπεία για την πρώτη αλλαγή λαδιών και φίλτρου όπως μου είπαν για να έχω την εγγύηση των δύο χρόνων και θα τους αναφέρω και αυτά τα προβλήματα.
    Η αλήθεια είναι ότι και με το προηγούμενο μοτέρ το έπαθα μια φορά αυτό, να μην έχει απόδοση ο κινητήρας, έσβησα και άναψα μετά από λίγο και όλα ήταν οκ καθ΄βς και το check έσβησε από μόνο του αργότερα.
    Είναι καταλύτης ή αισθητήρας λ;

H γυναίκα μου επίσης μου είπε να αναφέρω ότι μόνο σε εμένα γίνονται αυτά.

Rides
    0

Προεπιλογή

Χρονια πολλα! Αισθητηρας λ ειναι πιθανοτατα. Ακριβως τα ιδια συμπτωματα ειχα στο αλλο αυτοκινητο περσυ και ηταν ο λ. Μην το αμελησεις. Την ιδια δουλεια εκανα και εγω στην αρχη, το εσβηνα/αναβα και στο τελος με αφησε εντελως.

Rides
    0

Προεπιλογή

Υπάρχει πριν και μετά τον καταλύτη ή έχουν μόνο έναν; Επίσης έχω παρατηρήσει, μερικές φορές απο μεγάλες ταχύτητες, 2-3-4, όταν βάζω νεκρό οι στροφές πέφτουν κοντά στις 500 και μετά πάνε 700-750.
    Με κλιματιστικό πάνε ακόμη πιο κάτω καμία φορά, στις 450 και ανεβαίνουν αμέσως.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει πριν και μετά τον καταλύτη ή έχουν μόνο έναν; Επίσης έχω παρατηρήσει, μερικές φορές απο μεγάλες ταχύτητες, 2-3-4, όταν βάζω νεκρό οι στροφές πέφτουν κοντά στις 500 και μετά πάνε 700-750.
    Με κλιματιστικό πάνε ακόμη πιο κάτω καμία φορά, στις 450 και ανεβαίνουν αμέσως.
    Δεν το γνωρίζω. Νομίζω είναι ένας. Το πρόβλημα με τον αισθητήρα λ είναι ότι δεν ξέρει πόσο καύσιμο να δώσει για αυτό κάνει αυτά τα περίεργα και έχει μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης. Υποθέτω έχεις χειροκίνητο εσύ. Εγώ έχω αυτόματο και είχα αναγκαστεί για να επιστρέψω σπίτι πριν με αφήσει να το οδηγώ χειροκίνητα με δεύτερα τρίτη. Στην τέταρτη μου στολαρε και έσβηνε το αυτοκίνητο. Η γνώμη μου είναι να μην το αμελήσεις και να τον αλλάξεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εννοείτε, απο εβδομάδα θα πάρω τον μηχανικό μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP