Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 65 από 65

Θέμα: Βοήθεια με BMW E81 SOS

Rides
    0

Προεπιλογή

ε ναι μετα απο 2 αλλαγες μπεκ,εχω καταλαβει οτι αμεσως μετα αναβει ο νοξ γιατι θελει προσαρμογη..εκει πεφτεις στην παγια που στηνουν για να τα οικονομησουν οι αντιπροσωποι και σου λενε αλλαγη νοξ.γνωστο κολπο.
    μια χαρα θα ειναι,απλα μην ξεχνας τον πιο βασικο κανονα με αυτον κινητηρα.θελει καθε εβδομαδα ανοιγμα σε εθνικη για ενα μισαωρο με ψηλες στροφες να σπασει οτι καβουρνιλα πιανει μεσα στην πολη.ειναι ταξιδιαρικο αυτοκινητο,οχι πολης
    παροτι 1600.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μετά την αλλαγή λαδιών και φίλτρου εννοείτε! Ακόμη δεν το πολύ ζορίζω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα στην παρέα. Λοιπόν, εχθές έκανα την αξιολόγηση που μου έστειλε η BMW και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι στα 1500 με 2000 χιλιόμετρα να τους πάρω να κλείσω ραντεβού για να πάω να μου κάνουν αλλαγή ώστε να έχω τα δυο χρόνια εγγύηση.

4. The Following User Says Thank You to KSRXaris For This Useful Post:

eliasj (03-12-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα στην παρέα. Λοιπόν, εχθές έκανα την αξιολόγηση που μου έστειλε η BMW και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι στα 1500 με 2000 χιλιόμετρα να τους πάρω να κλείσω ραντεβού για να πάω να μου κάνουν αλλαγή ώστε να έχω τα δυο χρόνια εγγύηση.
    Μηπως σας ενημερωσαν και για νεα ανακληση ξανα για το θεμα του αεροσακου? Με ενημέρωσε ο Σπανος σημερα οτι περιμενουν και νεα ανακληση για το ιδιο θεμα. Πριν απο ενα μηνα το πηγα για την πρωτη ανακληση! Ζητησα επισης πληρες ιστορικο service μεσω του κλειδιου και μου ειπαν οτι απλα δείχνει ημερομηνια service και οχι τις εργασιες. Απο την μια τους πιστευω απο την αλλη διαβαζω εδω οτι εχετε παρει μερικοί πληρες ιστορικο μεσω του κλειδιού. Το λεω αυτο γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτήτης μου ειχε πει οτι ειχαν αλλαχτει τα μπεκ, στον Σπανο ειδαν οτι εχει αλλαχτει το 2 & 4 οχι το 1&3.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρίχνοντας τώρα μια μματιά εδώ μου έβγαλε
    Δεν υπάρχει κάποια εκκρεμής τεχνική διορθωτική ενέργεια ή ανάκληση για το όχημά σας.
    Εμένα μου άλλαξαν αερόσακο οδηγού μόνο. Σχετικά με το κλειδί, ναι, το έχω ακούσει και διαβάσει απο άλλους αλλά δεν γνωρίζω κάτι εγώ προσωπικά.

7. The Following User Says Thank You to KSRXaris For This Useful Post:

eliasj (04-12-25)

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP