Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Τι να πω και έμενα απίστευτο μου φαίνεται ειδικά από την Bmw που έχει ταλαιπωρήσει τόσο κόσμο με αστοχίες που δεν ανακαλούσε.
Μπράβο φίλε τυχερός, να το χαρείς το αμαξάκι σου!
-
-
καταρχην να το χαιρεσαι,εισαι πολυ τυχερος!
5-6000 εμενα μου ειχαν πει κανει ενας καινουριος.τα 12 χιλιαδες σχεδον ειναι μεγαλη διαφορα.αν ξερει καποιο απο τα παιδια να μας πει ποσο κοστιζουν τα εργατικα και καποια σχετικα παρελκομενα ανταλλακτικα και βγαινει τοσο το τελικο ποσο.εξω συνηθως ζητανε 1000-2000 για να βαλουν μηχανη αποτι ρωτησα.
-
-
Μίλησα σήμερα μαζί τους για να μου στείλουν αναλυτικά τι έκαναν και μου έστειλαν πάλι τα ίδια χαρτιά που σας έστειλα, χαχαχαχαχαχα
-
-
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το στρώσιμο του κινητηρα.
Χρειάζεται; Οδήγηση; Αλλαγή λάδια και φίλτρο πότε;
-
-
οδηγιες οτι σου πουν απο αντιπροσωπεια.
στην αρχη για καποια χιλ χαλαρα και αλλαγες σε χαμηλες στροφες , μην τις τεντωνεις.
για πρωτη αλλαγη λαδιων οι αποψεις μοιραζονται.αλλοι λενε κανε την πρωτη μετα τα 1000χμ ,αλλοι λενε μετα απο 1 χρονο,οτι σου πουν απο αντιπροσωπεια.
μετα αλλαγη λαδιων
1) εαν κανεις μισα μεσα στην πολη ,μισα σε αυτοκινητοδρομο ,καθε 7-8000 χιλ./1 χρονο
2) εαν κανεις παραπανω μεσα στην πολη κανε αλλαγη στα μισα ,κοντα στα 4- 5000χιλ το πολυ/ 6 μηνες
3) εαν κανεις περισοτερο αυτοκινητοδρομο πας μεχρι και 10.000 χιλ . χρονο το πολυ./1 χρονο
αυτα ειναι τα δικα μου στανταρ για αυτον τον πολυπαθη κινητηρα.
λαδια,επιλεγεις απο 0-30 εως 5-40
αλλαγες θα κανεις εξω σε συνεργειο δικο σου και να εισαι απο πανω του να βλεπεις.εαν σου δινουν εγγυηση και πρεπει να πας πρωτα για μια αλλαγη υποχρεωτικα
στην αντιπροσωπεια για να ισχυει η εγγυηση ,πανε για μια αλλαγη,ρωτα το ομως
bmw 5-30 μπουκαλι ,εαν το βρεις καλη τιμη απο εξω γιατι το τσιμπανε
motul 5-30 8100 xclean+
fuchs titan 5-30
mobil esp 5-30
shell helix plus 5-40
motul xcess 5-40
-
-
Καλημέρα. Θα ρωτήσω για την εγγύηση. Εδώ λαμια έχει κλείσει η αντιπροσωπεία κ υπάρχει μόνο το συνεργείο. Βέβαια υπάρχουν δυο τρία συνεργεία για bmw, ένα εκ των οποίων πηγαίνω εγώ και η πλειοψηφία κατόχων bmw.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είπαν στην αντιπροσωπεία ποτέ να αλλάξω. Εγώ σκεφτόμουν εκεί στα 1000+ να πάω για να αλλάξω και τακάκια και φίλτρα γενικά.
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP