οσον αφορα αυτην την ανακληση,ενοχλησα εγω πολλες αντιπροσωπειες και εκανα ερευνα,ως συνηθως

λενε οτι εφοσον δεν την βγαζει οταν δινω το πλαισιο και το ψαχνουν μεσα στον υπολογιστη τους,φανταζομαι οπως εμεις μεσα απο το λινκ του γιαννη,οτι δεν χρειαζεται να γινει εισαγωγη και ανακληση.
τους ρωταω πως ειναι δυνατον ? 1 ατομο που γνωριζω εχιε το ιδιο μοντελλο -κινητηρα με εμενα,εκεινος δεν ειχε προβλημα με πιεση λαδιου και του εβγαλε ανακληση και εγω που εχω προβλημα με λαμπακι δεν μου εβγαλε ποτε.
μηπως λεω καποιος εσβησε την ανακληση οταν πηγαινα στις διαφορες αντιπροσωπειες? μηπως εγινε καποιο λαθος? η μαμα μου ειπε οτι αυτο μονο η αντιπροσωπεια μπορει να το δει. οποτε παω σε μια αντιπροσωπεια και ρωταω.του λεω μπορουμε να δουμε τι ανακλησεις και ενημερωσεις εχει περασει το αυτοκινητο και τους κωδικους του σαν ιστορικο? και μου απαντανε αρνητικα.δεν ξερω εαν ισχυει . μου ειπαν επισης και κραταω μικρο καλαθι παντα μαυτους, η ανακληση ΠΑΝΤΑ εχει να κανει με το συγκριμενο αυτοκινητο,ειναι σε σχεση με την ταυτοτητα του,δεν παει με το μοντελλο η' τον κινητηρα . εκει σταματησα γιατι δεν γνωριζω εαν ισχυει.ξερω γιατι το ρωτησα π.χ τωρα για τον αεροσακο ,που δεν με πιστευε ο τεχνικος συμβουλος και εβαλε το πλαισιο για να το διαπιστωσει,οτι το εαν θα κανει την ανακληση ειχε να κανει με το τι τιμονι φορουσε το αυτοκινητο σαν εξοπλισμο.μου ειπε δλδ. οτι οσα φορουν το σπορ τιμονι μονο κανουν ανακληση .

ομως για την αλλη ανακληση που συζηταμε θα το ψαξω περαιτερω και θα ενημερωσω .