Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Βοήθεια με BMW E81 SOS

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KSRXaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλάνια καλησπέρα. Με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία ότι ήρθε ο κινητήρας από Γερμανία και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει τοποθέτηση. Μου είπαν επίσης ότι θα χρειαστεί και δίσκος το αμάξι και αφού είναι λυμένο είναι ευκαιρία να αλλαχθεί ο δίσκος.
    Κόστος ανταλλακτικών 510€ και δεν θα χρειαστεί εργατικά. Ο μηχανικός μου μου είπε τελική τιμή 300€ και μάρκα LUK.
    Εσείς τι λέτε;
    ο LUK οπως σου ειπε σωστα ο νικος ειναι αυτος που φοραει. ειθισται οι αντιπροσωπειες οταν κανουν δωρεαν επισκευη να "βρισκουν" κατι να σε χρεωσουν που μπορει να μην χρειαζεται επισκευη.εσυ σαν χαρουμενος ανθρωπος που γλυτωσες ενα μεγαλο κοστουμι απο την δωρεαν επισκευη ,λες σιγα μωρε τωρα γλυτωσα 5000 επισκευη στα 300 θα μεινω? και τα δινεις με μεγαλη χαρα και αισθανεσαι και ευγνωμοσυνη προς αυτους. φυσικα θα στο δικαιολογησουν οτι ετσι λενε οι οδηγιες που παιρνουν απο την μαμα γερμανια ,οτι επειδη αλλαζει αυτο πρεπει να αλλαχτει και εκεινο και οτι μετα δεν φερουν ευθυνη κ.λ.π. ολα αυτα που σου αναφερω ειναι μεσα απο σεμιναρια που τους κανουν ,ψυχολογιας πελατη και πωλησεων.οταν καποτε μιλησα με εναν φιλο τεχνικο συμβουλο ,μου ειπε οτι στην θεση αυτη προσλαμβανονται οχι απαραιτητα ανθρωποι που εχουν σπουδασει κατι σχετικα με την ειδικευση τεχνικος οχηματων,το αντιθετο μαλιστα . το καλυτερο πτυχιο που ζητουν ειναι απο τουριστικες επιχειρησεις και οικονομικων γιατι αυτο που θελουν ειναι να πωλουν,πωλητες θελουν που να πουλανε τον ευατο τους και φυσικα να πειθουν να γινονται εισαγωγες αυτοκινητων ,εστω και για ελεγχο ,γιατι ετσι δειχνουν κινηση στο συνεργειο που την χρειαζονται για να φαινονται στην γερμανια.

εχω μεγαλη τριβη με τις αντιπροσωπειες γιαυτο σε ρωτησα γιατι 3 ωρες για εναν αεροσακο.εγω εκανα μιση ωρα. χθες ανοιξα και εγω την επιστολη απο την μαμα εδω ,αφου ειχα ηδη πριν 1 μηνα και ,κανει την ανακληση για τον αεροσακο.οπου αναγραφει ακριβως οτι θα χρειαστει μιση ωρα.πως λοιπον 3 ωρες σε εσενα? θελω να εισαι καχυποπτος οταν πας σε οποιαδηποτε αντιπροσωπεια.

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

nikos valvetronic (02-11-25)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP