Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 11 από 11

Θέμα: 40 χρονια BMW Headquarters and Museum

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να αποδοθεί η δικαιοσύνη πάντως πρόσφατα οδήγησα ένα 420d xDrive και το αμάξι πατάει στον δρόμο πάρα πολύ καλά.
    Ήταν σαν να οδηγούσα 46αρι με ανάρτηση. Εκεί που όλοι τα κάνουν αφράτα και άνετα αυτό καμία σχέση. Πατάει πιστά στο δρόμο
    το τιμόνι έχει πολύ καλό βάρος και αίσθηση, αλλάζει κατεύθυνση ακαριαία και κρύβει το βάρος του μια χαρά.
    Μείον στο οδηγικό κομμάτι η ορατότητα που είναι κακή γιατί όλα τα παράθυρα είναι μικρά.
    Το σαλόνι όμως με απογοήτευσε όχι από στιβαρότητα αλλά πολλά πλαστικά είναι πολύ μέτρια πραγματικά και από σχεδίαση
    δεν λέει κάτι...
    Επίσης δεν χωνεύω με τίποτα την μούρη του και τέλος ο ντίζελ ακούγεται καθαρά και με ξενερώνει πάρα πολύ.
    Να πώ και κάτι τελευταίο επειδή τελευταία έχω οδηγήσει πολλά καινούργια αυτοκίνητα μη νομίζετε ότι αυτές οι
    σουίτες ασφαλείας που έχουν δουλεύουν όλες καλά! Έχουν μεγάλες διαφορές στην λειτουργεία τους από μάρκα
    σε μάρκα και συστήνω οπωσδήποτε test drive πριν αγοράσετε! Στο bmw πάντως δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ.
    Νικο εχω και εγω το ιδιο χομπυ.οδηγω τα νεα μοντελλα ετσι για πλακα.και αν χρειαστει να παω για καινουριο να γνωριζω..
    πηγες φανταζομαι και στο καλεσμα που εγινε για τα μοτνελλα απο την μαμα.τα μεγαλα ειναι ακομα με καλα πατηματα.
    και διαπιστωσα οτι ακομα και ο μικρος νεος ασσος ,ο μπροστοκουνητος εχει και αυτος καποιο ιχνος bmw-πατηματος στο σπορτ μοντ, σε σχεση με τον ανταγωνισμο
    που ειναι απλα κουβαδες.ποιοτητα υλικων:στοιβαρα αλλα ψευτικα.ξερεις οτι σε 6 χρονια θα αρχιζουν να ξεφτιζουν.
    πηρε εναν ενας φιλος μου που εμπιστευεται την κριση μου παροτι δεν του αρεσε εξωτερικα και θα πηγαινε για αουντι.
    απλα του ειπα μολις το πηρε,βαζε χρηματα στην ακρη να παρεis νεο σε 6 χρονια.ετσι ειναι η ποιοτητα και η ταση σημερα.

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (05-04-25)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP