Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: 40 χρονια BMW Headquarters and Museum

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή 40 χρονια BMW Headquarters and Museum

Ενα ωραια αρθρο με πολλες πληροφοριες σχετικα με το κεντρικο κτιριο κ το μουσειο της Bmw.

Μερικες εικονες απο το αρθρο:

Και το link:

https://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=869254

2. The Following 5 Users Say Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:

aristent (26-07-13), EVERGET (27-07-13), HLIAS - E36 (27-07-13), Vassilis ///M (26-07-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (26-07-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ξεθάβω 13 χρόνια μετά για λίγες φωτογραφίες από μία σύντομη επίσκεψη το Σάββατο (29/03/25) που μας πέρασε και για να θυμηθούμε τη bmw που αγαπήσαμε:

Capture1.JPG

Capture2.JPG

Capture3.JPG

Capture4.JPG

Capture5.JPG

Capture6.JPG

Capture7.JPG

590 αλογάκια περιμένουν να μπουν στο csi του Γιώργη

Capture8.JPG

Είχε και μία 850 κάμπριο , ηχηρή απουσία το si
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 7 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

BILL007 (02-04-25), dreamer (02-04-25), GiannisRob (01-04-25), isou (01-04-25), nikos valvetronic (01-04-25), PANOS-E60 (01-04-25), pilot (01-04-25)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως το είπες την bmw που αγαπήσαμε, γιατί τώρα δεν αγαπιέται και τόσο πολύ!

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

dreamer (02-04-25), Ptboul (02-04-25)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς! Πχ. είχε όλα τα 5άρια στη σειρά σε πένα κατάσταση, στο Ε60 σταμάτησα, δεν πήγα παρακάτω.

Η εποχή - τουλ. εμένα - με έχει ξεπεράσει.

Rides
    0

Προεπιλογή

δωσε μου το πρωτο και δεν θελω ξανα αλλο αυτοκινητο για την υπολοιπη ζωη μου.

δυστυχως το θεμα μουσειο ειναι πιο επικαιρο απο ποτε,σε λιγα χρονια η ιστορια θα σταματαει καπου εκει στα Εχ. η bmw δεν θα εχει τιποτα απο το το 2012 και μετα να εκθεσει για το μουσειο.τουλαχιστον τιποτα αξιο σχεδιαστικα.

9. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

Ptboul (02-04-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

αν θες να μιλησουμε με αριθμους,αγαιπιεται παρα πολυ.ειναι η πρωτη σε πωλησεις στα πριμιουμ.
    αν θες με συναισθημα,αγαπιεται και τιποτα σαυτην την εποχη? ολα ειναι προχειρα,γρηγορα και αναλωσιμα,ψευτικα..αστο μην το πιασουμε,γενικα η σημερινη εποχη ειναι ανοστη σε ολους τους τομεις
    τα αυτοκινητα ειναι σε μια μεταβατικη εποχη και δυστυχως σχεδιαστικα στην χειροτερη.ιταν συζηταμε με φιλους και λενε τι να αγορασουν δυσκολευονται πολυ να βρουν καποιο που να τους αρεσει,ποσο μαλλον bmw.

11. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

nikos valvetronic (02-04-25), Ptboul (02-04-25)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν θες να μιλησουμε με αριθμους,αγαιπιεται παρα πολυ.ειναι η πρωτη σε πωλησεις στα πριμιουμ.
    αν θες με συναισθημα,αγαπιεται και τιποτα σαυτην την εποχη? ολα ειναι προχειρα,γρηγορα και αναλωσιμα,ψευτικα..αστο μην το πιασουμε,γενικα η σημερινη εποχη ειναι ανοστη σε ολους τους τομεις
    τα αυτοκινητα ειναι σε μια μεταβατικη εποχη και δυστυχως σχεδιαστικα στην χειροτερη.ιταν συζηταμε με φιλους και λενε τι να αγορασουν δυσκολευονται πολυ να βρουν καποιο που να τους αρεσει,ποσο μαλλον bmw.
    Σαν να τα έγραψα εγώ! Βάλε και τα σχεδιασμού minecraft σπίτια μέσα. Όλα μου δίνουν την εντύπωση του απόμακρου, του ξενικού, ότι δεν αγαπούν τον άνθρωπο.

Μάλλον,
    Έβγαλε βρωμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
    είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
    και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
    στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

13. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

dreamer (02-04-25), nikos valvetronic (02-04-25)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να αποδοθεί η δικαιοσύνη πάντως πρόσφατα οδήγησα ένα 420d xDrive και το αμάξι πατάει στον δρόμο πάρα πολύ καλά.
    Ήταν σαν να οδηγούσα 46αρι με ανάρτηση. Εκεί που όλοι τα κάνουν αφράτα και άνετα αυτό καμία σχέση. Πατάει πιστά στο δρόμο
    το τιμόνι έχει πολύ καλό βάρος και αίσθηση, αλλάζει κατεύθυνση ακαριαία και κρύβει το βάρος του μια χαρά.
    Μείον στο οδηγικό κομμάτι η ορατότητα που είναι κακή γιατί όλα τα παράθυρα είναι μικρά.
    Το σαλόνι όμως με απογοήτευσε όχι από στιβαρότητα αλλά πολλά πλαστικά είναι πολύ μέτρια πραγματικά και από σχεδίαση
    δεν λέει κάτι...
    Επίσης δεν χωνεύω με τίποτα την μούρη του και τέλος ο ντίζελ ακούγεται καθαρά και με ξενερώνει πάρα πολύ.
    Να πώ και κάτι τελευταίο επειδή τελευταία έχω οδηγήσει πολλά καινούργια αυτοκίνητα μη νομίζετε ότι αυτές οι
    σουίτες ασφαλείας που έχουν δουλεύουν όλες καλά! Έχουν μεγάλες διαφορές στην λειτουργεία τους από μάρκα
    σε μάρκα και συστήνω οπωσδήποτε test drive πριν αγοράσετε! Στο bmw πάντως δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ.

15. The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

BILL007 (02-04-25), dreamer (02-04-25), Ptboul (03-04-25)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων

Capture3.JPG

Capture4.JPG

Capture5.JPG

Capture6.JPG

Capture7.JPG

590 αλογάκια περιμένουν να μπουν στο csi του Γιώργη

Capture8.JPG

Είχε και μία 850 κάμπριο , ηχηρή απουσία το si
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗ!!!!

17. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Ptboul (03-04-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

.Ptboul]Σαν να τα έγραψα εγώ! Βάλε και τα σχεδιασμού minecraft σπίτια μέσα. Όλα μου δίνουν την εντύπωση του απόμακρου, του ξενικού, ότι δεν αγαπούν τον άνθρωπο.
    αλλο παλι αυτο.ΚΟΥΤΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ. κρυα,μινιμαλ αχρωμα,επικρατει παντου το σκουρο ακομα και διπλα στην θαλλασα.και παντου το ιδιο σαν μοδα.φιλος μου εργολαβος ,μου λεει μ@λακα το ξερεις οτι η νεα ταση ειναι χωρις μπαλκονια?
    τι λες ρε του λεω , θα αφησει ο ελληνας το μπαλκονι το καλοκαιρι που πινει μια μπυρα με φιλους ,που βαζει ενα λουλουδι,που παιζει με τα παιδια του ,το μπαλκονι ρε βλακα εργολαβε στην ελλαδα ειναι κουλτουρα,δεν ειναι ντιζαιν να πεις στο ηλιθιο γραφειο αρχιτεκτονων
    που σου σχεδιαζει.
    ασε φιλε απο οπου και αν το πιασεις χαλια,ειδικα η διασκεδαση.δεν υπαρχει μουσικη ελληνικη να γλεντησεις.χαλια τραγουδια στα μπουζουκια,χαλια στην ξενη ,ταινιες δεν υπαρχουν να πας σινε,φαγηταδικα χαλια.ειμασταν τυχεροι που ζησαμε την καλη ελλαδα με τα ολα της
    και γενικα το ιδιο λενε και στο you tube με αφορμη την ποπ-ροκ μουσικη και οι ξενοι για τις χωρες τους,σαν τις πρηγουμενες δεκαετιες δεν θα υπαρξουν ξανα.ανεμελια,γλεντια,καλο αιρια ...

Για να αποδοθεί η δικαιοσύνη πάντως πρόσφατα οδήγησα ένα 420d xDrive και το αμάξι πατάει στον δρόμο πάρα πολύ καλά.
    Ήταν σαν να οδηγούσα 46αρι με ανάρτηση. Εκεί που όλοι τα κάνουν αφράτα και άνετα αυτό καμία σχέση. Πατάει πιστά στο δρόμο
    το τιμόνι έχει πολύ καλό βάρος και αίσθηση, αλλάζει κατεύθυνση ακαριαία και κρύβει το βάρος του μια χαρά.
    Μείον στο οδηγικό κομμάτι η ορατότητα που είναι κακή γιατί όλα τα παράθυρα είναι μικρά.
    Το σαλόνι όμως με απογοήτευσε όχι από στιβαρότητα αλλά πολλά πλαστικά είναι πολύ μέτρια πραγματικά και από σχεδίαση
    δεν λέει κάτι...
    Επίσης δεν χωνεύω με τίποτα την μούρη του και τέλος ο ντίζελ ακούγεται καθαρά και με ξενερώνει πάρα πολύ.
    Να πώ και κάτι τελευταίο επειδή τελευταία έχω οδηγήσει πολλά καινούργια αυτοκίνητα μη νομίζετε ότι αυτές οι
    σουίτες ασφαλείας που έχουν δουλεύουν όλες καλά! Έχουν μεγάλες διαφορές στην λειτουργεία τους από μάρκα
    σε μάρκα και συστήνω οπωσδήποτε test drive πριν αγοράσετε! Στο bmw πάντως δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ.

νικο εχω και εγω το ιδιο χομπυ.οδηγω τα νεα μοντελλα ετσι για πλακα.και αν χρειαστει να παω για καινουριο να γνωριζω..
    και διαπιστωσα οτι ακομα και ο μικρος νεος ασσος ,ο μπροστοκουνητος εχει και αυτος καποιο ιχνος bmw-πατηματος στο σπορτ μοντ, σε σχεση με τον ανταγωνισμο
    που ειναι απλα κουβαδες.ποιοτητα υλικων,στοιβαρα αλλα ψευτικα.ξερεις οτι σε 6 χρονια θα αρχιζουν να χαλανε.
    πηρε εναν ενας φιλος μου που εμπιστευεται την κριση μου παροτι δεν του αρεσε εξωτερικα και θα πηγαινε για αουντι.
    απλα του ειπα μολις το πηρε,βαζε χρηματα στην ακρη να παρεis νεο σε 6 χρονια.ετσι ειναι η ποιοτητα και η ταση σημερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 02-04-25 στις 23:25

19. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (05-04-25), Ptboul (03-04-25)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP