ωραιο φιλε μου κουκλα![]()
Ε36 mpack
Φιλε μου εισαι κατα το ημισυ Αρχοντας...γιατι ως γνωστον ''η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια''
Ντίνο, συγχαρητήρια πρώτα απ όλα για τις ώρες που διέθεσες για να μοιραστείς μαζί μας όλα αυτά και δεύτερο μπράβο σου για το μεράκι σου!
Έτσι πρέπει να είμαστε όλοι οι κάτοχοι BMW!![]()
Φίλε μου μπράβο!Τι να πω?Φανταστική δουλειά!EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
μπραβο πολυ καλο θεμα...
ευχαριστουμε που το μοιραστηκες και για την υπομονη σου να το ποσταρεις...![]()
Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια !
Δευτερον χαλαλι να βοηθησω οσο μπορω γιατι εγω τουλαχιστον μεχρι να τα μαθω ολα αυτα την πατησα αρκετες φορες γιατι δεν ειχα καποιον να με βοηθησει και να μου δειξει! Οποτε καταλαβαινω την θεση αρκετων που θελουν να μην την πατησουν!
Τριτων ελπιζω να μην μετανιωσω ολα αυτα τα threadakia οπως σε αλλο φορουμ που απο οτι εχω καταλαβει και εσεις ολοι εδω τους την λετε κανονικα! Τεσπα μην ξεφευγω απο το θεμα και ανοιγω ασχετες κουβεντες τωρα...
Και παλι ευχαριστω και ελπιζω να βοηθαω γιατι ειναι το μονο που θελω να κανω και οχι να βλαψω κανεναν..
Για οτιδηποτε αποριες τηλ 6945839127 07.00-00.00![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-12-09 στις 17:12
-
Mπράβο φίλε μου! Το car detailing δεν είναι εύκολο πράγμα καθώς απαιτεί αρκετή εξάσκηση αλλά και κούραση μέχρι να γίνει σωστά. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δικαιώνει όλο τον κόπο και τη φασαρία που προηγείται. Πολύ καλή δουλειά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 29-12-09 στις 18:18
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Μπράβο φίλε!
Δυο μικρές παρατηρησούλες:
1) ΠΡΟΣΟΧΗ με το 1500. Μπορεί εσύ να έχεις εξασκηθεί στη χρήση του, αλλά όπως ξέρεις μπορεί να γίνει ζημιά για πλάκα. Εδώ φαντάσου στα κορεάτικα (Huyndai) μπορείς να βγάλεις χρώμα (όχι βερνίκι) με 2000 με λίγα απαλά τριψιματάκια!!
2) Μετά το τρίψιμο με ντουκόχατρο, η προβλεπόμενη διαδικασία είναι να ξεκινήσουμε με χοντρή αλοιφή και όχι μεσαία. Ο λόγος είναι ότι οι κόκκοι της χοντρής εισχωρούν και ξεθαμπώνουν σε βάθος, εκεί που η μεσαία γυαλίζει 'επιφανειακά' και ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να φανεί ελαφριά θαμπάδα. Συνεχίζουμε όπως πολύ σωστά περιγράφεις με μεσαία, ψιλή και κεριά.
Πολύ καλή δουλειά συνολικά και μπράβο για την υπομονή σου στη περιγραφή και τη φωτογράφιση!!!
Ειμαι απλα κατα της χοντρης αλοιφης οπως ανεφερες και στο νουμερο ενα οτι θελει προσοχη το 1500... ειναι κριμα να τρωει την χοντρη αλοιφη ολο το βερνικι σε ολες τις επιφανειες του αυτοκινητου χωρις λογο... τις γρατζουνιες για αυτο τις εκανα με 1500 τις βαθιες και με 2000 τις ελαφρες γιατι το 2000 κανει ακριβως την ιδια δουλεια με την χοντρη αλοιφη! Ειναι παρα πολυ κριμα... αν το περασεις με χοντρη 4 με 5 φορες βερνικι γεια σας....
-