-
Δεν έχω φωτογραφία τα χέρια μου, πως ήταν όταν τελείωσα. Αν τα έβλεπες θα μου έλεγες ότι έπαιζα ξύλο με 6 άγριες γάτες και έχασα.
Πάντως, όντως έχεις δίκιο. Αν και το S60 γενικά έχει πάρα πολύ καλά πλαστικά στο εσωτερικό του, αυτά τα δύο κομμάτια στην κεντρική κονσόλα είναι για τα σκουπίδια. Ειδικά αυτά, που γδέρνονται από τσάντες, μπουφάν, κλπ, έχουν γίνει χάλια. Σκληρά πλαστικά, χωρίς κάποια μαλακή επικάλυψη. Απλά βαμμένα. Δε με χαλάει βέβαια, γιατί έχω άλλη μία κονσόλα στην αποθήκη και κάθεται, από την οποία θα ξηλώσω τα πλαστικά αυτά όταν καταφέρω να βρω και μια φούσκα χειροφρένου.
Το συρταράκι είναι αυτό που διαλύθηκε, και δυστυχώς άλλαζε από κάτω. Ήταν ταλαιπωρημένο, έφαγε και μια αγκωνιά και παρέδωσε το πνεύμα. Κατά τα άλλα, είναι χοντρό και ποιοτικό λάστιχο, με μασίφ αλουμίνιο για χερούλι. Καμιά σχέση με αυτό του Ε39 που είναι φτιαγμένο από τη φθηνή εκδοχή Κυριακάτικης εφημερίδας του επαρχιακού κίτρινου τύπου. Το οποίο, φυσικά, αντικαθίσταται από πάνω, χωρίς να σφάξεις το μισό αυτοκίνητο.
-
The Following 2 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:
nikos valvetronic (16-02-23), Ptboul (16-02-23)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP