Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Πολλαπλή εισαγωγής Ν55 σε Μ54Β30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι, αλλά σκέψου ότι:

1. Τώρα που θα μπουν εκκεντροφόροι, ελατήρια βαλβίδων και υδραυλικά ωστήρια θα αλλάξω και τσιμουχάκια βαλβίδων, τα οποία μετά από 300Κ κμ πρέπει να είναι πιο ξεραμένα κι από το αιδοίο της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Οπότε μετά θα καίει μόνο 700ml στα 600κμ.

2. Ό,τι καίει λάδι δεν χαλάει. Έχει χαλάσει ποτέ η φριτέζα σας; Ε;

3. Ο Σπύρος γ@μι3ται ρε φίλε.

4. Το 39 μου είναι υβριδικό. Καίει ΚΑΙ βενζίνη ΚΑΙ λάδι.

5. Εμένα τουλάχιστον δεν έχουν κρεμάσει ο ουρανός και τα κολωνάκια όπως σε κάποια άλλα (γκουχ γκουχ)

6. Ψέματα, μόλις θυμήθηκα ότι τα κολωνάκια τα έχω επισκευάσει μια φορά. Επίσης, είναι το 2ο σετ M Pack, το πρώτο το πέταξα και δεν το έπαιρναν ούτε οι γύφτοι. Κι έχω κι ένα τρίτο κρυμμένο στο μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα πίσω από την αντλία της KLEEMANN.

7. Όταν θα οδηγούμε ηλεκτρικές συσκευές, αυτά τα μικροπταίσματα θα τα αναπολούμε.

8. Ξέρεις τι ωραία είναι ο άλλος να βάζει 20 ευρώ βενζίνη κι εσύ να αγοράζεις 1lt λάδι με 25 ευρώ; Πόσο πιο άρχοντας πχιά;

9. Το να έχεις μαυρισμένες μπούκες σαν κάνες από μπερέτα σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα σύγχρονα εμετικά αυτοκίνητα με τις ψεύτικες απολήξεις.

10. Σπύρο, ξέρεις εσύ...

2. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

dark knight (25-11-22), dreamer (26-11-22), E60_Arkadia (25-11-22), GiannisRob (25-11-22), isou (25-11-22), PetrosD (26-11-22), wheelman (07-03-23)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP