
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Κατεβαίνω Costa Navarino μια με δυο φορές την εβδομάδα, λόγω παρακολούθησης έργου.
Μέχρι πρότινος κατέβαινα με το εταιρικό αυτοκίνητο του εργοταξιάρχη, ένα καινούργιο Toyota ProAce City Verso 1.5td. Το έκανα σε 3 ώρες με μια σύντομη στάση, έκαιγα 80 ευρώ πετρέλαιο aller-retour, πήγαινα άνετα κι ερχόμουν ξεκούραστα, κάνοντας τις βασικές προσπεράσεις και κινούμενος λίγο πάνω από τα νόμιμα όρια. Κανείς δεν μου έδινε σημασία στο δρόμο, πόσω μάλλον εκεί που πήγαινα.
Τον τελευταίο μήνα κατεβαίνω με το 39. Το κάνω σε 2 ώρες και 15-20 λεπτά, καίω 165-178 ευρώ aller-retour, φτάνω σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα μετά τον τρίτο γύρο με τον Ιβάν Ντράγκο, επιστρέφω πιο πτώμα κι από την πρωταγωνίστρια στο Weapons of Ass Destruction, σε κάθε μπλόκο με σταματούν έστω και για τυπικό έλεγχο, βαλκάνιοι μεσόκοποι υπάλληλοι σε βενζινάδικα είναι οι μόνοι που κάνουν θετικά σχόλια για το αυτοκίνητο (τύπου ΓΑΜΑΘ?).
Επίσης, έχω γίνει τόσο κολλητός με τον μηχανικό μου σε σημείο που με λυπήθηκε και τον τελευταίο χρόνο μου έδωσε ένα τοπογραφικό, μια τακτοποίηση, 2 ενεργειακά πιστοποιητικά και μια ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου να του κάνω.
Αυτά έχω να πω, καληνύχτα σας.