Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 67

Θέμα: Project E39 money pit - Chapter 2: Ενδείξεις πίνακα οργάνων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κατεβαίνω Costa Navarino μια με δυο φορές την εβδομάδα, λόγω παρακολούθησης έργου.

Μέχρι πρότινος κατέβαινα με το εταιρικό αυτοκίνητο του εργοταξιάρχη, ένα καινούργιο Toyota ProAce City Verso 1.5td. Το έκανα σε 3 ώρες με μια σύντομη στάση, έκαιγα 80 ευρώ πετρέλαιο aller-retour, πήγαινα άνετα κι ερχόμουν ξεκούραστα, κάνοντας τις βασικές προσπεράσεις και κινούμενος λίγο πάνω από τα νόμιμα όρια. Κανείς δεν μου έδινε σημασία στο δρόμο, πόσω μάλλον εκεί που πήγαινα.

Τον τελευταίο μήνα κατεβαίνω με το 39. Το κάνω σε 2 ώρες και 15-20 λεπτά, καίω 165-178 ευρώ aller-retour, φτάνω σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα μετά τον τρίτο γύρο με τον Ιβάν Ντράγκο, επιστρέφω πιο πτώμα κι από την πρωταγωνίστρια στο Weapons of Ass Destruction, σε κάθε μπλόκο με σταματούν έστω και για τυπικό έλεγχο, βαλκάνιοι μεσόκοποι υπάλληλοι σε βενζινάδικα είναι οι μόνοι που κάνουν θετικά σχόλια για το αυτοκίνητο (τύπου ΓΑΜΑΘ?).

Επίσης, έχω γίνει τόσο κολλητός με τον μηχανικό μου σε σημείο που με λυπήθηκε και τον τελευταίο χρόνο μου έδωσε ένα τοπογραφικό, μια τακτοποίηση, 2 ενεργειακά πιστοποιητικά και μια ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου να του κάνω.

Αυτά έχω να πω, καληνύχτα σας.

2. The Following 9 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (21-06-22), dark knight (20-06-22), dreamer (06-07-22), GiannisRob (20-06-22), isou (21-06-22), katsaraios (24-07-22), Kostas_1 (22-06-22), PetrosD (01-07-22), Ptboul (21-06-22)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης, έχω γίνει τόσο κολλητός με τον μηχανικό μου σε σημείο που με λυπήθηκε και τον τελευταίο χρόνο μου έδωσε ένα τοπογραφικό, μια τακτοποίηση, 2 ενεργειακά πιστοποιητικά και μια ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου να του κάνω.
    Δε σε λυπήθηκε Άρη. Τα ακίνητα που θα μετρήσεις/ τακτοποιήσεις/ πιστοποιήσεις με το Ε39 σου τα απέκτησε.

4. The Following 4 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

BILL007 (21-06-22), isou (21-06-22), PetrosD (01-07-22), S8N (20-06-22)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τον τελευταίο μήνα κατεβαίνω με το 39. Το κάνω σε 2 ώρες και 15-20 λεπτά, καίω 165-178 ευρώ aller-retour, φτάνω σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα μετά τον τρίτο γύρο με τον Ιβάν Ντράγκο, επιστρέφω πιο πτώμα κι από την πρωταγωνίστρια στο Weapons of Ass Destruction, σε κάθε μπλόκο με σταματούν έστω και για τυπικό έλεγχο, βαλκάνιοι μεσόκοποι υπάλληλοι σε βενζινάδικα είναι οι μόνοι που κάνουν θετικά σχόλια για το αυτοκίνητο (τύπου ΓΑΜΑΘ?).

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕ!!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Κατεβαίνω Costa Navarino μια με δυο φορές την εβδομάδα, λόγω παρακολούθησης έργου.

Μέχρι πρότινος κατέβαινα με το εταιρικό αυτοκίνητο του εργοταξιάρχη, ένα καινούργιο Toyota ProAce City Verso 1.5td. Το έκανα σε 3 ώρες με μια σύντομη στάση, έκαιγα 80 ευρώ πετρέλαιο aller-retour, πήγαινα άνετα κι ερχόμουν ξεκούραστα, κάνοντας τις βασικές προσπεράσεις και κινούμενος λίγο πάνω από τα νόμιμα όρια. Κανείς δεν μου έδινε σημασία στο δρόμο, πόσω μάλλον εκεί που πήγαινα.

45 λεπτα κοστιζουν 100 ευρω!!!
    ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Μ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΗΣΑ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ...ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

7. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

S8N (10-07-22)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP