Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: διαροη λαδιου αναζητηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

χθες ποσταρα το καπακι ανοιχτο να δειτε μεσα αν λεει κατι.τωρα ποσταρω εξατμιση και καπνο οσο φαινεται , σταματη.

20220416_194209.mp4

εγω παντως θεωρω οτι δεν προκειται για διαροη φλαντζας αλλα κατι αλλο.αυτο το αλλο το συνδεω οτι το προβλημα ξεκινησε μερικες μερες ,ισως εβδομαδες , απο την στιγμη που εγινε η αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου.εγω με αυτο το συνδεω.τωρα μπηκε παραπανω λαδι και το βγαζει απο διαφορα σημεια-φλαντζες,μπηκε καινουριο φιλτρο που ηταν προβληματικο,ετσι ξαφνικα μετα την αλλαγη να χαλασε το καπακι φιλτρου? εγω σαυτα ερωτηματικα τοποθετω την λυση γιατι το προβλημα αρχιζει απο το υψος του καπακιου φιλτρου και κατω και πισω οπως θα δειτε αυτο το βιντεο:

VID_20220416_185420_1280x720_612x1088.mp4

.σημερα τα λαδια ηταν μεχρι την μεση,κοντα στο μπουζι ,δεν πηγαν κατω στην ποδια.ισως ετσι ειχαν παει και στην αρχη και με τις μερες κατεβηκαν κατω στην ποδια και ειπαν οι τεχνικαροι οτι ηταν καρτερ γιατι εσταζε απεξω κατω στην ποδια.και θεωρω οτι η φλαντζα βασης λαδιου αδικα αλλαχτηκε.αλλα η bmw λεει να αρχιζει απο ψηλα που φαινεται ο πρωτος λεκες.και τους ρωτησα αν θα πρεπει να αλλαξω ολα τα ανταλλακτικα κατεβαινοντας? απαραδεκτη τακτικη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 17-04-22 στις 16:54

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP